Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να σας πω εγω την γνωμη μου μιας και εχω πολλες αντροιντ τηλεορασεις,λοιπον εχω 2 τουρμπο ξ,1 τοσιμπα (ολες vestel) και μια thomson (TCL),απο ποιοτητα κατασκευης οι vestel ειναι μετριες και φορανε αργα τσιπακια που ομως καποια απο αυτα συναντωνται και σε ακριβες τηλεορασεις οπως xiaomi ,με λιγα λογια οι VESTEL τηλεορασεις ειναι σαν να λεμε αντροιντ τιβι απο τα λιντλ,συνηθως εχουν πολλες ασυμβατοτητες σε εφαρμογες και ειναι καπως αργες μιας και εχουν 1 ως 1,5 γιγα ραμ με αργους επεξεργαστες,απο ποιοτητα πλαστικων ,κατω του μετριου και απο οθονη χρωματα μετρια εκτος αν πεσεις σε καπως καλο πανελ,τα πριμιουμ μπραντ της vestel ειναι τα TOSHIBA,JVC και  HITACHI ολα τα αλλα οπως turbox και FU εχουν κακη ποιοτητα κατασκευης και βγαζουν πολλα προβληματα οπως το να χαλα το χειριστηριο,ΟΙ SONY ειναι οι καλυτερες τηλεορασεις με αντροιντ και οι xiaomi ειναι σχετικως καλες ,πιο value for money ειναι οι TCL κινεζικες οπως και πωλουνται σαν κινεζικες με φωτεινα και ωραια χρωματα ,καλη ποιοτητα κατασκευης και χωρις πολλα προβληματα και ασυμβατοτητες ,ομως τα παλια μοντελα δεν παιρνουν ποτε αναβαθμισεις λογισμικου.Επομένως αναμεσα σε μια tcl και 1 vestel θα παιρνα σιγουρα μια tcl ,καλως η κακως σπανια μια τηλεοραση καινουρια βγαζει πανω απο 5 χρονια ζωης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...