Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω μια 32αρα φθηνη τηλεοραση για δευτερη στο σπιτι

Επειδη εχω δει μια με Android λειτουργικο, θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα μειονεκτηματα των τηλεορασεων με αυτο το λειτουργικο

Δημοσ.

Ίσως κάποιες φορές να είναι λίγο πιο αργό και σε κάποιες tv υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στις αλλαγές στο μενού-κανάλια κτλ. Κατά τα άλλα είναι μεγάλο προτέρημα να μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις σε αντίθεση με τα δικά τους λειτουργικά που έχουν οι Samsung & LG για παράδειγμα που είναι ίσως λίγο πιο εύχρηστα και απλά αλλά υστερούν σε αυτό το θέμα που προαναφέρω.

Δημοσ.

Το αν θα είναι πιο αργό εξαρτάται από το chipset της τηλεόρασης:
Όπως δεν έχουν όλα τα κινητά τον ίδιο επεξεργαστή / την ίδια ram,/ το ίδιο chipset
έτσι δεν έχουν και όλες οι Android TV τηλεοράσεις - και όλα τα Android TV boxάκια - την ίδια απόδοση-συμπεριφορά .

Ας πούμε πχ ότι άλλο chipset είχαν παλιότερα οι Android TV τηλεοράσεις ATV-1, 
άλλο οι μεταγενέστερες ATV-2, άλλο οι νεότερες ATV-3 και ούτω καθεξής

Όσο για την καθυστέρηση στην αλλαγή των καναλιών, αυτό μπορεί να είναι θέμα που δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό
αλλά με την υλοποίηση του εκάστοτε κατασκευαστή.
Πχ οι Sony τηλεοράσεις ανέκαθεν είχαν την καθυστέρηση στην αλλαγή των καναλιών, και προ εποχής Android TV 
και την τεχνητή αυτή καθυστέρηση τη διατηρούν και σήμερα.

Το καλό με το Andoid TV
είναι ότι όχι μόνο έχεις πολλές εφαρμογές που αν θες τις κάνεις ακόμα και sideload
αλλά και ότι έχεις μια πραγματική smart τηλεόραση
και η οποία δεν εξαρτάται τόσο από τις διαθέσεις του κατασκευαστή όποτε θέλεινα της κόψει την υποστήριξη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Για να μην ξεφεύγουμε από το στόχο που είναι η επιλογή συγκεκριμένου μοντέλου, θέλω την άποψη σας

Έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο 

https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/up-to-32/xiaomi-mi-tv-p1-32-led-hd-smart-tv-tileorasi/?productId=20406534

https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/up-to-32/toshiba-32la2063dg-32-led-full-hd-smart-tv-tileorasi/?productId=20399542

Η διαφορά είναι στην τιμή , 20€ ,  στην εταιρεία xiaomi και toshiba και στην ανάλυση οθόνης. Η toshiba  νομίζω έχει καλύτερη

Ποια να διαλέξω;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sintalkas είπε

εχε υποψιν σου οτι η τοσιμπα ειναι καπως αργη και εχει μονο 1 γιγα ραμ

Η άλλη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα  σε αντροιντ τν μπορεί να ""κατέβει"" το youtube vanced και ο opera browser;

Δηλαδή μπορούν να εγκατασταθουν apk από άγνωστες πηγές;

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@osfp1978

Σε Google TV που εχω στην κατοχη μου μπορω κανονικα να κατεβαζω εφαρμογες απο apkmirror / apkpure

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alfeios είπε

Πήρα την πρώτη. Ευχαριστώ 

You're welcome. Φαίνεται καλή, σε αυτήν την τιμή με τέτοια χαρακτηριστικά. Αν θες πες μας εντυπώσεις μόλις την δουλέψεις.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΡΟΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ sony !Αν σου φαινονται ακριβες πηγαινε σε TCL σε καμια περιπτωση μην πας σε VESTEL.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/8/2022 στις 3:47 ΜΜ, alfeios είπε

Πήρα την πρώτη. Ευχαριστώ 

Πώς σου φαίνεται μετά από έναν μήνα χρήσης; Για πες δυο λόγια για όσους τυχόν ενδιαφέρονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...