Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/7/2022 στις 12:11 ΠΜ, Witcher1st είπε

Απο Phase 5 κραταω μονο Loki, Daredevil ( αν και βλεπω να ειναι μαπα του καρπουζι ) και ισως Blade. Βεβαια θα τα δω ολα στη τηλεοραση. Phase 6 ξεκιναει ομορφα με δυο Avengers ταινιες μεσα σε λιγους μηνες. 

Doom δε θα δουμε;

σίγουρα στο secret wars

κατα τη γνωμη μου θαψανε ιστοριες που θα βγαζανε ολοκληρο phase όπως το secret invasion, civil war, που εχουν πολυ ψωμι. μια ταινια και μια σειρα μονο; και τι το secret wars σε μια ταινια μονο; τελευταια ελπιδα για να μπουνε ολοι μαζι το annihilation αλλα παραπανω απο μια ταινια παρακαλω.

Επεξ/σία από ff7lucas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Thresh είπε

Το 1.9δις της τελευταίας του Spidey δεν δείχνει κόπωση, απλά θέλουν να είναι της προκοπής.

εγω πιστευω οτι το 1,9 δις δειχνει πρωτον οτι εχουν ενα και γαμω τμημα μαρκετινγκ και δευτερον το κινηματογραφικο κωμα ωπου βγαινουν λιγες ταινιες και αρα αν σαρεσει το σινεμα δεν εχεις και παρα πολλες επιλογες(σιγουρα δεν υπαρχει αυτο που ελεγες στο σινεμα τι να πρωτοδουμε αυτο φαινεται ωραιο αλλα αυτο φαινεται καλυτερο).

Και τελος ειναι εμφανες και κακο οτι αρμεγουν μεχρι τελικης πτωσης τα σουπερ χιρο movies σε βαθμο που πολυς κοσμος θα τα σιχαθει.Για μενα το τελος ηταν το infinity war το οποιο μαρεσε με το endgame απλα να βαζει την ταφοπλακα το οποιο θεωρησα οτι δεν ηταν τοσο καλο οσο το infinity,σιγουρα δεν πιστευω οτι αξιζε το χτισμενο hype και αρκετα μακρια απο το κομικ(το οποιο δεν ειναι αυτο που με ενοχλησε καθως δεν ειμαι και κανενας σουπερ φαν αλλα το οτι πηραν ενα ανεξαρτητο σαιντ στορυ κομικ και το εκαναν να αποτελει την βασικη δομη και νεα πραγματικοτητα του πλεον mcu απλα μου το χαλασε).Οποτε πριν μου καταστρεψουν εντελως την οπτικη προς την μαρβελ και τα κομικ αποφασισα οτι η κατρακυλα εχει και ενα οριο για εμενα

23 ώρες πριν, this.is.elia είπε

. Μόνο το δεύτερο Dr. Strange παλεύεται, έχει μια συνοχή

Παιζει να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που ακουω να λεει τετοια σχολια για το dr strange.Τα σχολια που εχω ακουσει να παιζουν ειναι απο κακο εως αν δεν εχεις δει τις προσφατες σειρες και ταινιες εντελως unwatchable.Α και οτι δεν ειναι ταινια αλλα ενα εκτενες τρειλερ για το τι θα βγει

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.
Στις 24/7/2022 στις 12:39 ΜΜ, Thresh είπε

True, το τελευταίο Thor είναι στα 526m και δεν βλέπω να πιάνει τα 853Μ του Ragnarok.

Eternals, Black Widow, Shang-Chi με το ζόρι 400Μ

Αληθεια αυτο....απο τη μια ειχα να δω τοσο γεματη αιθουσα στο Village κανα 2-3χρονο τωρα. Απο την αλλη το νεο Thor σωζεται οριακα λογω των καλων ηθοποιων ειδικα ο Κριστιαν Μπεηλ δινει ρεσιταλ ο τυπος ειναι ανεξαντλητος.

Υστερει αρκετα σε σχεση με το Ραγκναροκ.

Το καινουριο Doctor Strange που το ειδα επισης σε αιθουσα εμπαζε τραγικα. Γενικα φθινει αρκετα η Μαρβελ και χρειαζεται reboot....ισως και να μπουκωσε ο κοσμος....το Λοκι ως σειρα μου αρεσε πολυ θεωρω οτι ειναι ηταν φρεσκο για το universe.

Δημοσ.

Ποτε δεν ημουν οπαδος των comic ή των ταινιων ...εκτος απο τα x men αν κ τα δυο τελευταια δεν τα ειδα καν 

Εχω δει λιγοτερες απο τις μισες ταινιες της marvel και αυτο το πραγμα που γινοταν στο no way home που σε ατομα σαν και εμενα περναγε κ δεν ακουμπαγαν καπου εχει κουρασει . Δηλαδη σιγα να μη κατσω να δω 10 ταινιες ακομα για ευχαριστηθω ενα spiderman ή ενα avengers . Και λες ενταξει θα το το quan chi που ειναι origin story κ βλεπεις μια μετριοτητα . Απο την αλλη πλευρα βλεπεις ενα φανταστικο Black Panther, ενα δυνατο dr strange 1 (και ενα συμπαθητικο κ διασκεδαστικο sequel) και λες τελικα ασχολουμαι ή οχι ? :P Ασε το thor ragnarok το οποιο υποτιθεται το εβλεπες για ορεκτικο για το avengers (3?) και ηταν full διαδεδαστικο κ ανωτερο χαλαρα. 

Εχω ψιλοχασει τη μπαλα ειναι λιγο hit or miss 

Δημοσ.

Το peak της Marvel ήταν το Infinity War. Από εκεί και πέρα άρχισε να πέφτει σιγά σιγά. Πολύ μέτριο έως κακό το phase 4. Θα έρθει και η Μαύρη Πανθερίνα και θα πάει και αυτό άπατο. 

Πολλοι παράγοντες έπαιξαν το ρόλο τους για αυτό το χάλι. Η Disney έχασε τον Robert Downey Jr και τον Chris Evans. Ο υπέρ-κορεσμός από σούπερ χίρο ταινίες/σειρές (βλέπε disney+). Επίσης ο κόσμος βαρέθηκε το ηλιθιο, σπαστικό και ανούσιο χιούμορ σε κάθε ταινία. 

Ο μόνος τρόπος για να ανακάμψει ξανά η Marvel, είναι αν γίνει σωστά ο ερχομός του Dr Doom. Αν το καταφέρουν αυτό, σε συνδυασμό με τους Fantastic Four και X-men τοτε θα μιλάμε για επικές ταινίες. Αλλά ξαναλέω θα πρέπει να γίνουν σωστά αλλιώς πολύ δύσκολα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisxkar είπε

Παιζει να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που ακουω να λεει τετοια σχολια για το dr strange.Τα σχολια που εχω ακουσει να παιζουν ειναι απο κακο εως αν δεν εχεις δει τις προσφατες σειρες και ταινιες εντελως unwatchable.Α και οτι δεν ειναι ταινια αλλα ενα εκτενες τρειλερ για το τι θα βγει

Σαν καλός φίλος της Γουάντας και του Περίεργου, είναι λίγο δύσκολο να μην μου άρεσε η συγκεκριμένη ταινία. Και έχοντας δει το What If?, το multiverse ήταν ένα ωραίο, εύπεπτο παραμυθάκι που θέτει την πλοκή του mcu  σε κάποια τροχιά. Σε αντίθεση η παρέα μου - που ήταν σε φάση "τί είδα τώρα;". Και το καταλαβαίνω.

Προφανώς δεν σάλταρα από τη χαρά μου αλλά δεν ένιωσα ότι έκαψα ΤΕΛΕΙΩΣ τα λεφτά όπως στο LaT. Το οποίο ήταν όντως μια παρωδία του Thor, ότι αξιόλογο υπήρχε στην ταινία το είχα δει στο trailer. Και για το οποίο είμαι βέβαιος ότι ο Bale έκανε μόνος του το 90% των σκηνών του δουλεύοντας remotely από το σπίτι, ο άνθρωπος έπαιζε σε εντελώς άλλη ταινία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...