Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να είμαστε όλοι καλά, με υγεία και με πνευματική αλλά και κοινωνικοπολιτική ηρεμία και θα έχουμε ταινιάρες να δούμε.

ανυπομονώ  :D :D :D :D 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Θέλει δουλίτσα ακόμα για X-Men και F4...

Μαλλον εννοείς , the Mutants , ετσι ? 

Άλλη μια γροθιά στη πατριαρχία , σιγα μην αφήναμε να βγει τίτλος ταινίας με τη λέξη “men” μέσα…!

Η Marvel το εχει χάσει το παιχνίδι , νμζ οτι ο Κεβιν ειναι για να φεύγει , χθες…

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Έχει πέσει το επίπεδο, ειδικά σε σενάριο/πλοκή.

Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο κεντρικό main plot όπως πριν, που έδινε κι αυτό ένα boost για να παρακολουθήσεις όλες τις ταινίες του puzzle.

Τώρα απλά τους βάζουν σε άλλες ταινίες/σειρές ώστε όταν έρθει η επόμενη να "πρέπει" να έχεις δει προηγούμενες χωρίς όμως να υπάρχει αντίστοιχο κεντρικό plot.

Multiverse! You know? Διαβάσατε -ζετε κάνα κόμικ από mcu ή τσάμπα μιλάμε τώρα;;;

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

το μόνο που συγκράτησα και αναμένω με αγωνία μιας και είναι ίσως το μοναδικό που έχει ψωμί για έξτρα περιεχόμενο και ζουμί στην ιστορία.

Blade

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spysoumi είπε

Multiverse! You know? Διαβάσατε -ζετε κάνα κόμικ από mcu ή τσάμπα μιλάμε τώρα;;;

Το κακό ειναι οτι αυτοί που τα βγάζουν δε διαβαζουν/διαβάσανε τα κόμικς φιλε μου , ασε μας εμάς 

• Like 5
Δημοσ.

η αμηχανη στιγμη που ο κινηματογραφος και η ουσια του σεναριου και της υποθεσης συμπικνωνεται σε 1-2 λεπτα μετα τους τιτλους τελους 

αλλωστε οι σοβαρες ταινιες τελειωνουν  πριν τους τιτλους 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Είδα ότι έκανε cameo ο Blade στο Resident Evil του Netflix  :P 

Απόκρυψη περιεχομένων

Wesker's new look in the Netflix series Resident Evil unleashes a wave of  memes - Ruetir

Αχ μακάρι να έκανες πλακα…λολ 

Τουλαχιστον τωρα όλοι κοιτάνε τις ταινίες με τη Μιλα Γιοβοβιτς με αλλο μάτι 😜

38 λεπτά πριν, panathatube είπε

Εννοείται ότι ο νέος Μαύρος Πάνθηρας θα ήταν γυναίκα. Να δούμε πώς θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μποουζμαν.. 

#M-She-U

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Το κακό ειναι οτι αυτοί που τα βγάζουν δε διαβαζουν/διαβάσανε τα κόμικς φιλε μου , ασε μας εμάς 

Ισχύει!

Δημοσ.

Daredevil: Born again , ναι ρε φίλε αυτό μάλιστα.. Όσο για το Thor: Love and Thunder που είδα εχθές ...ίσως η πρώτη ταινία μετά από χρόνια που λυπήθηκα τα λίγα λεφτά που έδωσα . Απίστευτη παπαντζα. Προσπάθησε ο καημένος ο Christian Bale , αλλά δεν σωζοτανε με τίποτα . 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ποιο συχνα βγαίνει ταινία/ σειρά με σούπερ ήρωες, παρά δελτία ειδήσεων.

Την έννοια του κορεσμού δεν την ξέρουν...

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panathatube είπε

Εννοείται ότι ο νέος Μαύρος Πάνθηρας θα ήταν γυναίκα. Να δούμε πώς θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μποουζμαν.. 

Ούτε ιερό ούτε όσιο 

• Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Phase 5 κραταω μονο Loki, Daredevil ( αν και βλεπω να ειναι μαπα του καρπουζι ) και ισως Blade. Βεβαια θα τα δω ολα στη τηλεοραση. Phase 6 ξεκιναει ομορφα με δυο Avengers ταινιες μεσα σε λιγους μηνες. 

Doom δε θα δουμε;

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Chape είπε

Εμένα με κούρασαν τα super hero movies γενικά. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να παρακολουθώ όλες τις καινούργιες ταινίες και από το endgame και έπειτα δεν έχω δει καμία άλλη. 

Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Οκ είδα και τη Μαύρη Χήρα λόγω πρωταγωνίστριας, αλλά δε θυμάμαι καν αν βγήκε πριν ή μετά το endgame 😁

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...