Προς το περιεχόμενο

δεν μου βρισκει την καρτα

maverik13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα . ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα. η οθονη το ιδοιο μπορω να μπω windows κλπ . η οθονη ειναι πανω στην καρτα γραφικων . κανονικα λειτουργουν τα λεντ και τα φανακια της αλλα δεν την βρισκει το συστημα . εχω την 5700 xt nitro sapphire . τωρα θα κανω ενα install παλι τα drivers αλλα βλεπω στο dxdiag οτι δεν την βλεπει την καρτα τη παιζει?

Μόλις τώρα, maverik13 είπε

καλημερα . ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα. η οθονη το ιδοιο μπορω να μπω windows κλπ . η οθονη ειναι πανω στην καρτα γραφικων . κανονικα λειτουργουν τα λεντ και τα φανακια της αλλα δεν την βρισκει το συστημα . εχω την 5700 xt nitro sapphire . τωρα θα κανω ενα install παλι τα drivers αλλα βλεπω στο dxdiag οτι δεν την βλεπει την καρτα τη παιζει?

μου εκανε 3 μπιπ και μετα σταματησε η εικονα αλλα ηχο ειχα απο πισω

2 λεπτά πριν, maverik13 είπε

μου εκανε 3 μπιπ και μετα σταματησε η εικονα αλλα ηχο ειχα απο πισω

νταξ μετα απο ενα unistall rr to pc και install rr to pc βλεπω οτι μου βρηκε παλι την καρτα . αν εχετε καμια ιδεα γιατι μου το εκανε αυτο να το αποφυγω στο μελλον παρακαλω πειτε μου

Επεξ/σία από maverik13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...