maverik13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημερα . ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα. η οθονη το ιδοιο μπορω να μπω windows κλπ . η οθονη ειναι πανω στην καρτα γραφικων . κανονικα λειτουργουν τα λεντ και τα φανακια της αλλα δεν την βρισκει το συστημα . εχω την 5700 xt nitro sapphire . τωρα θα κανω ενα install παλι τα drivers αλλα βλεπω στο dxdiag οτι δεν την βλεπει την καρτα τη παιζει? Μόλις τώρα, maverik13 είπε καλημερα . ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα. η οθονη το ιδοιο μπορω να μπω windows κλπ . η οθονη ειναι πανω στην καρτα γραφικων . κανονικα λειτουργουν τα λεντ και τα φανακια της αλλα δεν την βρισκει το συστημα . εχω την 5700 xt nitro sapphire . τωρα θα κανω ενα install παλι τα drivers αλλα βλεπω στο dxdiag οτι δεν την βλεπει την καρτα τη παιζει? μου εκανε 3 μπιπ και μετα σταματησε η εικονα αλλα ηχο ειχα απο πισω 2 λεπτά πριν, maverik13 είπε καλημερα . ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα. η οθονη το ιδοιο μπορω να μπω windows κλπ . η οθονη ειναι πανω στην καρτα γραφικων . κανονικα λειτουργουν τα λεντ και τα φανακια της αλλα δεν την βρισκει το συστημα . εχω την 5700 xt nitro sapphire . τωρα θα κανω ενα install παλι τα drivers αλλα βλεπω στο dxdiag οτι δεν την βλεπει την καρτα τη παιζει? μου εκανε 3 μπιπ και μετα σταματησε η εικονα αλλα ηχο ειχα απο πισω νταξ μετα απο ενα unistall rr to pc και install rr to pc βλεπω οτι μου βρηκε παλι την καρτα . αν εχετε καμια ιδεα γιατι μου το εκανε αυτο να το αποφυγω στο μελλον παρακαλω πειτε μου Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από maverik13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 μην ανοιγεις βιαστικα τα θεματα,χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 3 μπιπ ? Η μητρική έχει buzzer? Δωσε περισσότερα στοιχεία κυρίως μητρική και τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα