Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασε η οθόνη σε Google Pixel 6 Pro. Δοκίμασα 3-4 από τα γνωστά fixit μαγαζιά (irepair, Fixers κλπ) και μου είπαν ότι δεν το επισκευάζουν. Δοκίμασα να ακολουθήσω τις οδηγίες για αποστολή για επισκευή από το Google store αλλά δεν υποστηρίζεται η Ελλάδα. Δοκίμασα άλλες χώρες (π..χ Ιταλία και Αγγλία)  αλλά δέχεται επιστροφή μόνο σε Ιταλική/Αγγλική  διεύθυνση. Επίσης σε κάποια Google Stores (π.χ. Ολλανδίας) δεν υποστηρίζεται καν επισκευή.

Είδα την διαδικασία επισκευής στο Ifixit.com αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία γιατί φοβάμαι μην καταστρέψω το κινητό.

Any ideas?

Alex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάποια μεγάλη αλυσίδα πηγές?

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Σε κάποια μεγάλη αλυσίδα πηγές?

Αλυσίδα επισκευών; Γιατί γενικά οι αλυσίδες χλωμό να ξέρουν τι είναι το Pixel 6 Pro.

Δοκίμασε κάποια υπηρεσία forwarding για να πάρεις official ανταλλακτικά από το ifixit και φτιάξτο μόνος σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrRush είπε

Αλυσίδα επισκευών; Γιατί γενικά οι αλυσίδες χλωμό να ξέρουν τι είναι το Pixel 6 Pro.

Δοκίμασε κάποια υπηρεσία forwarding για να πάρεις official ανταλλακτικά από το ifixit και φτιάξτο μόνος σου

Αλυσίδες εννοώ Κωτσόβολο,πλαίσιο, Public κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, norad είπε

Έσπασε η οθόνη σε Google Pixel 6 Pro. Δοκίμασα 3-4 από τα γνωστά fixit μαγαζιά (irepair, Fixers κλπ) και μου είπαν ότι δεν το επισκευάζουν. Δοκίμασα να ακολουθήσω τις οδηγίες για αποστολή για επισκευή από το Google store αλλά δεν υποστηρίζεται η Ελλάδα. Δοκίμασα άλλες χώρες (π..χ Ιταλία και Αγγλία)  αλλά δέχεται επιστροφή μόνο σε Ιταλική/Αγγλική  διεύθυνση. Επίσης σε κάποια Google Stores (π.χ. Ολλανδίας) δεν υποστηρίζεται καν επισκευή.

Είδα την διαδικασία επισκευής στο Ifixit.com αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία γιατί φοβάμαι μην καταστρέψω το κινητό.

Any ideas?

Alex

Δύο επιλογές έχεις μιας κι έχω παρόμοια εμπειρία.

1. Το στέλνεις με ΕΛΤΑ σε κάποιον γνωστό/συγγενή σου που ζει στην Γερμανία. Αν η συσκευή είναι αγορασμένη από το γερμανικό Google store. Επικοινωνείς μαζί τους για την βλάβη μέχρι να σου δώσουν οδηγίες τι και πως θα το στείλεις, έπειτα το στέλνεις στον γνωστό/συγγενή σου στην Γερμανία κι αυτός το στέλνει στην Google με τις ετικέτες που θα σου στείλει η Google σε email, που θα πρέπει ο γνωστός σου να τις εκτυπώσει και να τις κολλήσει στο πακέτο. Όταν επισκευαστεί η αντικατασταθεί, το στέλνουν πάλι σε αυτόν κι αυτός σε εσένα.

2. Aν η συσκευή αγοράστηκε πάλι από το γερμανικό Google store μέσω mail forwarding υπηρεσίας (πχ Mailbox.de) το στέλνεις σε αυτούς με δικά σου έξοδα εννοείται κι όταν στο επισκευάσει η Google η στο αντικαταστήσει, θα το στείλει πάλι σε αυτόυς και μετά θα το στείλουν πάλι σε εσένα. Εννοείται οτι εσυ θα πληρώσεις τα ταχυδρομικά πηγαινέλα.

Και στις δύο περιπτώσεις πληρώνεις τα ταχυδρομικά για Γερμανία και πίσω και η όλη διαδικασία παίρνει περίπου έναν μήνα.

Για σπασμένη οθόνη όμως, ακόμα κι αν είσαι εντός εγγύησης, λογικά θα σου ζητήσει η Google να πληρώσεις την επισκευή. Οπότε δεν συμφέρει.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 2
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

2/2/23 η google είναι για τον.... Απαράδεκτοι δεν υπάρχει ανταλλακτικό κ ένα που βρήκα το αποστελουν με 400€  

Δημοσ.
Στις 24/7/2022 στις 11:53 ΠΜ, norad είπε

Any ideas?

Alex

Σας το επισκευάζω εγώ εάν θέλετε, θα πάρετε την οθόνη από iFixIt από εξωτερικό και μπορείτε να την φερετε να σας την περάσω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bmw_e91 είπε

2/2/23 η google είναι για τον.... Απαράδεκτοι δεν υπάρχει ανταλλακτικό κ ένα που βρήκα το αποστελουν με 400€  

Γιατί ειναι για τον .....?Που δεν βρίσκεις ανταλλακτικό και πόσο περίμενες να έχει;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bmw_e91 είπε

Όταν αγόρασες pixel δεν ήξερες ότι δεν υπάρχει υποστήριξη και service για την Ελλάδα; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...