Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Τα μισά από το 1ο Black Panther μέχρι στιγμής. 1
mike299 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/11/2022 στις 1:37 ΠΜ, mecanomecano είπε Καλο-κακο το Wakanda Forever μια χαρα παει στο box office,ηδη στα 700m $ 12 ώρες πριν, Thresh είπε Τα μισά από το 1ο Black Panther μέχρι στιγμής. Με 250εκ budget +100-150 marketing, θα αρχίσει να γράφει κέρδος μετά τα 800 εκ στο box office. Όχι ότι δεν θα τα φτάσει βέβαια. Απλά το μεγάλο κόστος + το γεγονός που αναφέρει ο Thresh, δείχνουν ότι δεν θα έχει την εμπορική επιτυχία του 1ου και είναι αμφίβολο εάν συνεχίσουν με το ίδιο cast
liakinen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Το έχει αναφέρει σωστά ο @KilliK σε προηγούμενο post, ότι το "κακό" που έχει γίνει με την συγκεκριμένη ταινία θα φανεί στην επόμενη της σειράς. Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως ότι έχει κόψει έστω και τόσα (λίγα δεν τα λες) εισιτήρια. Προσωπικά ούτε θέαση στο σπίτι για μένα τέτοιες ταινίες. Ο χρόνος πλέον είναι λίγος για μετριότητες σε ταινίες και games. 2
mecanomecano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, mike299 είπε Με 250εκ budget +100-150 marketing, θα αρχίσει να γράφει κέρδος μετά τα 800 εκ στο box office. Όχι ότι δεν θα τα φτάσει βέβαια. Απλά το μεγάλο κόστος + το γεγονός που αναφέρει ο Thresh, δείχνουν ότι δεν θα έχει την εμπορική επιτυχία του 1ου και είναι αμφίβολο εάν συνεχίσουν με το ίδιο cast Εννοείται δεν θα εχει την εμπορική επιτυχία του 1ου πάντως κόβει περισσότερα εισιτήρια απο οτι περίμενε πολύς κόσμος (μεσα και εγω) .
xavier Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 νταξ βλεποταν η ταινια. σιγουρα η σουρι δεν ηταν υλικο για πρωταγωνιστρια σε ταινια της μαρβελ αλλα νομιζω οτι τα πηγαν αρκετα καλα στο villain της ταινιας. επισης νοιωθω οτι αυτο που εχασε η μαρβελ με το θανο να ενωνει ολες τις ταινιες της, ηταν πολυ σημαντικο και δυσκολα να το επαναλαβει χωρις να μοιαζει ως απλη αντιγραφη. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 22 hours ago, epicouros said: Ποτε να το περιμένουμε στο Disney+;; Τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου. 1
Conan2046 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Πήγα παιδιά να δω την ταινία σε κινηματογράφο, την ψυλιάστηκα την δουλειά από τα τρέιλερ του Avatar που τα χρώματα φαινόταν τελείως ξεπλυμένα και πράγματι η εικόνα της ταινίας ήταν απαίσια, τα χρώματα δεν ήταν καθόλου φωτεινά, μουντά δεν ξέρω πως να το περιγράψω, έκανα την αντίστοιχη κριτική στην σελίδα τους και με ενημέρωσαν ότι: "Σας ενημερώνουμε ότι οι προβολές πραγματοποιούνται με προβολείς Barco τελευταίας τεχνολογίας (DP2K10S), οι ίδιοι που χρησιμοποιούνται σε χιλιάδες αίθουσες στον κόσμο." Δεν ξέρω αν προβάλλονται σε χιλιάδες αίθουσε ανά τον κόσμο, ξέρω όμως την δική μου εμπειρία και δεν είναι ότι είμαι κανένας high-end σινέφιλος με αυξημένες απαιτήσεις, όμως τα χρώματα πραγματικά ήταν απαίσια, τι μπορεί να φταίει άραγε στην περίπτωση του κινηματογράφου;
mecanomecano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε Πήγα παιδιά να δω την ταινία σε κινηματογράφο, την ψυλιάστηκα την δουλειά από τα τρέιλερ του Avatar που τα χρώματα φαινόταν τελείως ξεπλυμένα και πράγματι η εικόνα της ταινίας ήταν απαίσια, τα χρώματα δεν ήταν καθόλου φωτεινά, μουντά δεν ξέρω πως να το περιγράψω, έκανα την αντίστοιχη κριτική στην σελίδα τους και με ενημέρωσαν ότι: "Σας ενημερώνουμε ότι οι προβολές πραγματοποιούνται με προβολείς Barco τελευταίας τεχνολογίας (DP2K10S), οι ίδιοι που χρησιμοποιούνται σε χιλιάδες αίθουσες στον κόσμο." Δεν ξέρω αν προβάλλονται σε χιλιάδες αίθουσε ανά τον κόσμο, ξέρω όμως την δική μου εμπειρία και δεν είναι ότι είμαι κανένας high-end σινέφιλος με αυξημένες απαιτήσεις, όμως τα χρώματα πραγματικά ήταν απαίσια, τι μπορεί να φταίει άραγε στην περίπτωση του κινηματογράφου; https://www.inverse.com/entertainment/black-panther-wakanda-forever-cinematography
Gilmaru Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόνο σε μένα μοιάζει χαμένη ευκαιρία το γεγονός ότι δεν έβαλαν την Nakia (Lupita Nyong'o) να γίνει Black Panther; Είναι καλύτερη ηθοποιός και πιστεύω ότι σαν σουλούπι θα της ταίριαζε περισσότερο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από Gilmaru
panosno1com Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/11/2022 στις 7:54 ΜΜ, epicouros είπε Ποτε να το περιμένουμε στο Disney+;; 1η Φλεβάρη απο οτι λέει σήμερα που είδα
achileesxi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις την είδα. Μέτρια. Νομίζω ότι την ξέχασα εντελώς μόλις μετά που την τελειώσα. Ο Ναμορ δεν είναι καθόλου σαν τα κόμιξ και γενικά μαύρα χάλια για την Μάρβελ αυτήν την χρονια. Ένα πολύ γενναιόδωρο 4.5/10. Τους βλέπω για χειρότερα ακόμα σύντομα αν δεν βαλουν μυαλά γιατί έχουν πιάσει πάτο.
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Επικό χάλι, κάνει το τελευταίο Thor ταινιάρα (αν και δεν είχε τόσες τόσο γελοίες στιγμές όσο το δύσμοιρο L&T αφού εδώ δεν είχαμε έναν μπαρουτοκαπνισμένο ηπερήρωα/"θεό" αλλά μια σειρά από πανέξυπνες δυναμικές φανταστικοκαταπληκτικές γυναίκες, οπότε δεν μας έπαιρνε να τις δείχνουμε χαζοβιόλες). Θέλω πίσω τις 2.5 ώρες μου. 1
john_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δεν ήταν άσχημο. Απλά είναι υποτονικό για Marvel. Πάει πολύ αργά και το φιλοσοφεί πολύ. Αντίθετα στις παλιές ταινίες της Marvel είχαμε περισσότερη ταχύτητα και δράση, αλλά με άριστα δεμένες σκηνές, ώστε να ρέει η ταινία στην οθόνη (το σημείο στο οποίο αποτυγχάνουν όλες οι ταινίες της DC). Εδώ η ταινία είναι σαφέστατα πιο χαμηλών τόνων, ίσως επειδή πρέπει να βγάλει και ολίγη θηλυκότητα, όχι μόνο τεστοστερόνη, με περισσότερο συναίσθημα και χαμηλότερους ρυθμούς. 6/10 από εμένα, διότι αν και θα ξεχαστεί γρήγορα (ποια ταινία είπαμε σχολιάζουμε εδώ?), δεν ήταν κακή.
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 και μονο που πηρε υποψηφιοτητα για οσκαρ εφε αυτο το πραμα, ειναι απο μονο του σκανδαλο. περιμενω να δω αν η ξεφτιλα της Ακαδημιας δεν εχει πατο, και της δωσει και το βραβειο στο τελος. τους εχω ικανους.😑 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα