SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καμία ιδέα τι το προκαλεί αυτό? Μια σειρά από φώτα που πήγαιναν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Ηταν παρα πολλα τα φωτα, οχι πχ μια γραμμη ή κατι. Διαβαζω για εκτοξευση, αλλα απο που γινεται? https://www.cretalive.gr/kriti/i-dieleysi-ton-mikro-doryforon-starlink-apo-ton-oyrano-tis-siteias Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από SabotazNic
korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καμία ιδέα τι το προκαλεί αυτό? Μια σειρά από φώτα που πήγαιναν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Ηταν παρα πολλα τα φωτα, οχι πχ μια γραμμη ή κατι. Διαβαζω για εκτοξευση, αλλα απο που γινεται? απο Αμερική αν δεν κάνω λάθος και μένουν σε τροχιά , δεν κατάλαβα τι θεωρείς παράξενο
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, korakios είπε απο Αμερική αν δεν κάνω λάθος και μένουν σε τροχιά , δεν κατάλαβα τι θεωρείς παράξενο Ε καλά δεν είναι ότι το βλέπεις κάθε βράδυ. Ούτε και έχω ξαναδεί τόσους δορυφόρους, τόσο χαμηλά. Επίσης, από Αμερική 100%? Γιατι είχε τροχιά από ανατολή (ίσως και ΝΑ) προς δύση.
korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ε καλά δεν είναι ότι το βλέπεις κάθε βράδυ. Ούτε και έχω ξαναδεί τόσους δορυφόρους, τόσο χαμηλά. θα το βλέπεις συχνά 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Επίσης, από Αμερική 100%? Γιατι είχε τροχιά από ανατολή (ίσως και ΝΑ) προς δύση. δεν το έχω ψάξει , σε πρόχειρη αναζήτηση : Spoiler και εδώ σου λέει πότε είναι ορατοί ανάλογα την τοποθεσία σου
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, korakios είπε δεν το έχω ψάξει , σε πρόχειρη αναζήτηση : Το πηγες πισω στο χρονο? Ηταν δηλαδη αυτο που ειδα 22:03? Τεσπα, βλεπω οτι κανουν μαλλον μερες να "σπασει" η μεταξυ τους αποσταση (και να παρουν υψομετρο), και ισως για αυτο να φαινονται. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από SabotazNic
korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το πηγες πισω στο χρονο? Ηταν δηλαδη αυτο που ειδα 22:03? την ώρα που πόσταρα έτσι έδειχνε πάντως και απο το 2ο site τέτοια ώρα έδειχνε , βάλε τοποθεσία και θα δεις για τις επόμενες μέρες τις ώρες που θα είναι ορατοί
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Αν το έβλεπα και δεν ήξερα τι ήταν θα το περνούσα για κανέναν αστέρα η κομμάτι μετεωριτη.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 https://www.newsauto.gr/news/perierges-fotines-koukides-ston-elladiko-ourano/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα