Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία ιδέα τι το προκαλεί αυτό? Μια σειρά από φώτα που πήγαιναν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Ηταν παρα πολλα τα φωτα, οχι πχ μια γραμμη ή κατι. Διαβαζω για εκτοξευση, αλλα απο που γινεται?

20220723_220258.jpg

https://www.cretalive.gr/kriti/i-dieleysi-ton-mikro-doryforon-starlink-apo-ton-oyrano-tis-siteias

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καμία ιδέα τι το προκαλεί αυτό? Μια σειρά από φώτα που πήγαιναν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Ηταν παρα πολλα τα φωτα, οχι πχ μια γραμμη ή κατι. Διαβαζω για εκτοξευση, αλλα απο που γινεται?

απο Αμερική αν δεν κάνω λάθος και μένουν σε τροχιά , δεν κατάλαβα τι θεωρείς παράξενο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

απο Αμερική αν δεν κάνω λάθος και μένουν σε τροχιά , δεν κατάλαβα τι θεωρείς παράξενο

Ε καλά δεν είναι ότι το βλέπεις κάθε βράδυ. Ούτε και έχω ξαναδεί τόσους δορυφόρους, τόσο χαμηλά. 

Επίσης, από Αμερική 100%? Γιατι είχε τροχιά από ανατολή (ίσως και ΝΑ) προς δύση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ε καλά δεν είναι ότι το βλέπεις κάθε βράδυ. Ούτε και έχω ξαναδεί τόσους δορυφόρους, τόσο χαμηλά. 

θα το βλέπεις συχνά

5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Επίσης, από Αμερική 100%? Γιατι είχε τροχιά από ανατολή (ίσως και ΝΑ) προς δύση. 

δεν το έχω ψάξει , σε πρόχειρη αναζήτηση :

Spoiler

image.png.7074d9d2b98c26dff94d12132dde593d.png

και εδώ σου λέει πότε είναι ορατοί ανάλογα την τοποθεσία σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν το έχω ψάξει , σε πρόχειρη αναζήτηση :

Το πηγες πισω στο χρονο? Ηταν δηλαδη αυτο που ειδα 22:03?

Τεσπα, βλεπω οτι κανουν μαλλον μερες να "σπασει" η μεταξυ τους αποσταση (και να παρουν υψομετρο), και ισως για αυτο να φαινονται.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το πηγες πισω στο χρονο? Ηταν δηλαδη αυτο που ειδα 22:03?

την ώρα που πόσταρα έτσι έδειχνε πάντως

και απο το 2ο site τέτοια ώρα έδειχνε , βάλε τοποθεσία και θα δεις για τις επόμενες μέρες τις ώρες που θα είναι ορατοί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...