Ninjis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στην κοινότητα, Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα μου με την συσκευή μου. Σήμερα το απόγευμα το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά. Πάω να το ανοίξω, μαύρη η οθόνη. Πατάω παρατεταμένα, καμία εντολή. Το βάζω για φόρτιση δεν ανοίγει απολύτως τιποτα. Η συσκευή όπως προανέφερα είναι η Xiaomi Mi 11 lite 5g και αγοράστηκε αρχές Ιανουαρίου(δηλαδή σχεδόν 7 μήνες). Το τηλέφωνο δεν έχει υποστεί χτυπήματα από πτώση / υγρασία /νερά. Διάβασα πως υπάρχει εγγύηση 2 ετών . Πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα το οποίο αγοράστηκε; Πως μπορώ να κινηθώ;
GATE123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας(2 χρόνια) στα Xiaomi πιάνει εφόσον το έχεις πάρει από αλυσίδα (Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ) ή όπου υπάρχουν επίσημοι διανομής . Αυτοί το πηγαίνουν στο επίσημο service. Εάν το έχεις πάρει από κάποιο σκρουτζαδικο τότε έχεις 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος. Τότε σε αυτή την περίπτωση το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Και στις δύο περιπτώσεις αφού το έχεις 7 μήνες πας από εκεί που το πήρες Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από GATE123 1
Ninjis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, GATE123 είπε Η εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας(2 χρόνια) στα Xiaomi πιάνει εφόσον το έχεις πάρει από αλυσίδα (Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ) ή όπου υπάρχουν επίσημοι διανομής . Αυτοί το πηγαίνουν στο επίσημο service. Εάν το έχεις πάρει από κάποιο σκρουτζαδικο τότε έχεις 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος. Τότε σε αυτή την περίπτωση το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Και στις δύο περιπτώσεις αφού το έχεις 7 μήνες πας από εκεί που το πήρες Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν αγοράστηκε από αλυσίδα οπότε επικοινωνώ με το καταστημα και αναμένω.
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 12:56 ΜΜ, Ninjis είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν αγοράστηκε από αλυσίδα οπότε επικοινωνώ με το καταστημα και αναμένω. Τελικά βρήκες κάποια λύση;
Ninjis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Kag1ante είπε Τελικά βρήκες κάποια λύση; Επικοινωνησα χτες το πρωί με το κατάστημα και μου ειπαν να τους το στείλω. Το παρέλαβαν σήμερα (ευτυχώς πολύ γρήγορα) και μου ειπαν πως το στελνουν στον επίσημο αντιπρόσωπο . 10-15 εργάσιμες μου είπε η κοπέλα.
tasvar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Το κουτί του είχε πουθενά επάνω λογότυπο infoquest?
Ninjis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Στις 26/7/2022 στις 7:33 ΜΜ, tasvar είπε Το κουτί του είχε πουθενά επάνω λογότυπο infoquest? Καλησπέρα, Δεν νομίζω να ελεγε infoquest αλλά είχε μέσα στο κουτί εγχειρίδιο εγγύησης κανονικά κ από το κατάστημα μου είπαν πως θα το στείλουν στον επίσημο αντιπρόσωπο... Τώρα αν μου είπαν αλλά ντάλα δεν γνωρίζω.. Θα επικοινωνήσω μαζί τους την νέα εβδομαδα 1
Ninjis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Στις 23/7/2022 στις 10:28 ΜΜ, Ninjis είπε Καλησπέρα στην κοινότητα, Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα μου με την συσκευή μου. Σήμερα το απόγευμα το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά. Πάω να το ανοίξω, μαύρη η οθόνη. Πατάω παρατεταμένα, καμία εντολή. Το βάζω για φόρτιση δεν ανοίγει απολύτως τιποτα. Η συσκευή όπως προανέφερα είναι η Xiaomi Mi 11 lite 5g και αγοράστηκε αρχές Ιανουαρίου(δηλαδή σχεδόν 7 μήνες). Το τηλέφωνο δεν έχει υποστεί χτυπήματα από πτώση / υγρασία /νερά. Διάβασα πως υπάρχει εγγύηση 2 ετών . Πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα το οποίο αγοράστηκε; Πως μπορώ να κινηθώ; Ήθελα να προσθέσω πως έχω κάνει αλλαγή του καλωδίου φόρτισης γιατί είχε χαλάσει/κοπει. Αγορασα ένα παρόμοιο, Huawei μάρκα γιατί δεν έβρισκα ίδιο. Υπάρχει περίπτωση να με πετάξουν από την εγγύηση για αυτόν τον λόγο;
Kag1ante Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 51 λεπτά πριν, Ninjis είπε Ήθελα να προσθέσω πως έχω κάνει αλλαγή του καλωδίου φόρτισης γιατί είχε χαλάσει/κοπει. Αγορασα ένα παρόμοιο, Huawei μάρκα γιατί δεν έβρισκα ίδιο. Υπάρχει περίπτωση να με πετάξουν από την εγγύηση για αυτόν τον λόγο; Για καλώδιο φόρτισης όχι, μόνο αν έχει ανοιχτεί η συσκευή
Ninjis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Για καλώδιο φόρτισης όχι, μόνο αν έχει ανοιχτεί η συσκευή Όχι, η συσκευή δεν έχει ανοιχτεί ποτέ από κανέναν. Αναμένω ενημέρωση από βδομάδας από το κατάστημα.
giannis7gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2022 στις 12:39 ΜΜ, GATE123 είπε Η εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας(2 χρόνια) στα Xiaomi πιάνει εφόσον το έχεις πάρει από αλυσίδα (Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ) ή όπου υπάρχουν επίσημοι διανομής . Αυτοί το πηγαίνουν στο επίσημο service. Εάν το έχεις πάρει από κάποιο σκρουτζαδικο τότε έχεις 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος. Τότε σε αυτή την περίπτωση το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Και στις δύο περιπτώσεις αφού το έχεις 7 μήνες πας από εκεί που το πήρες Εγώ το παράγγειλα απο ενα σκρουτζάδικο από τη Γλυφάδα το συγκεκριμένο κινητό και έχω 2 χρονια τη κανονική εγγύηση..πως μπορώ να το επιβεβαιωσω αυτό πρεπει να πάρω την αντιπροσωπεία τηλέφωνο ? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από giannis7gr
GATE123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, giannis7gr είπε Εγώ το παράγγειλα απο ενα σκρουτζάδικο από τη Γλυφάδα το συγκεκριμένο κινητό και έχω 2 χρονια τη κανονική εγγύηση..πως μπορώ να το επιβεβαιωσω αυτό πρεπει να πάρω την αντιπροσωπεία τηλέφωνο ? Μέσω IMEI στην αντιπροσωπεία . Το γράφει κάπου στο κουτί. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
giannis7gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 7/10/2022 στις 6:49 ΠΜ, GATE123 είπε Μέσω IMEI στην αντιπροσωπεία . Το γράφει κάπου στο κουτί. Πάντως ειμαι σχεδον σίγουρος είναι 2ετή εγγύηση γιατί το είχα κατά νού οταν το αγόραζα..το πηρα απο το DRELE διαδικτυακό κατάστημα..με πολύ καλές κριτικές για αυτό το διάλεξα κ από εκεί,το.βράδυ το παράγγειλα την επόμενη μέρα το είχα σπίτι μου..κ.πολυ καλή εξυπηρέτηση..
GATE123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, giannis7gr είπε Πάντως ειμαι σχεδον σίγουρος είναι 2ετή εγγύηση γιατί το είχα κατά νού οταν το αγόραζα..το πηρα απο το DRELE διαδικτυακό κατάστημα..με πολύ καλές κριτικές για αυτό το διάλεξα κ από εκεί,το.βράδυ το παράγγειλα την επόμενη μέρα το είχα σπίτι μου..κ.πολυ καλή εξυπηρέτηση.. Δεν έχει σημασία εάν έχει πολύ καλές κριτικές. Και εγώ πολύ παλιά είχα πάρει από το DRELE .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα