mike299 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 11:25 ΜΜ, achileesxi είπε Γενικά, φίλε μου, όσο ωραία ακούγονται όλα αυτά σαν ΙΔΈΕΣ πρώτο από όλα αλλά δεν νόμιζα να φτιαχτούν, κάτι ακούγεται εδώ και καιρό ότι η εταιρεία που είναι τα αφεντικά της DC είναι σε βάθη μπελά και δεν αποκλείεται να πουληθούν πολύ χαρακτήρες η γενικά η DC και να κρατήσουν τον ένα χαρακτήρα που είναι σίγουροι ότι γουστάρει το κοινό: Μπάτμαν. Αν η Μάρβελ, να σκεφτείς, έχει φτάσει τόσο πάτο που δεν μπορεί να πιάσει ένα δις και γενικά οι περισσότεροι πάνε να την έχουν γράψει στα παπούτσια τους, δεν ξέρω γιατί νομίζουν οι Warner Bros. ότι τώρα είναι στιγμή για ακόμα άλλα δέκα χρόνια γεμάτα με ταινίες σούπερ ήρωες αφού φαίνεται ότι το έχουν βαρεθεί πλέον και το θέλουν όπως παλιά, ένα ήρωα (Μπάτμαν, Σπάιντερμαν) σε μικρές δόσεις (τριλογία, ας πούμε) και η τεράστια επιτυχία του Άβαταρ δείχνει ότι όπως τα πάντα στην ζωή, κάθε πράγμα έχει το τέλος του. Καλή η προσπάθεια του Γκαν αλλά όπως λένε η Αμερικανοί: too little, too late. Υπάρχει κορεσμός στο super hero genre, είναι αλήθεια αυτό, άλλα ο βασικός λόγος που δεν έφτασαν στο 1 δις είναι γιατί ήταν μέτριες έως χάλια ταινίες. 2
panagiotis54 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 το ξερω πως δεν το περιμενε κανεις αυτο αλλα απο τα reviews που βγηκαν...δεν φαινεται να ειναι το ιδιο καλο με το 1ο
panther_512 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Έχει κόσμο που του άρεσε, κόσμο που δεν του άρεσε. Δεν φαίνεται να είναι χάλια. Εγώ θα το δώ.
achileesxi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, panther_512 είπε Έχει κόσμο που του άρεσε, κόσμο που δεν του άρεσε. Δεν φαίνεται να είναι χάλια. Εγώ θα το δώ. Έχω κάποια ψιλά στην άκρη γι'αυτό αλλά δεν ξέρω. Έχω δει σχεδόν κάθε ταινία DC στο σινεμά ακόμα και το δεύτερο Suicide Squad αλλά αυτό ούτε καν με πείσει με το τίποτα. Φαίνεται τρελα Μάρβελ-ιλικια και δεν ξέρω. Όχι ότι έχει σημασία ότι θα το διαγράψουν έτσι και αλλιώς αλλά απλώς δεν βλέπω να δικαιολογεί τα λεφτά μη σου πω ούτε με δύο ευρώ το εισιτήριο δεν θα ήμουν και πρόθυμος. Ποιος ξέρει. Θα δούμε.
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 6.7 βλεπω στο imdb 7 εχει η πρωτη που ενταξει ειναι απο τις καλυτερες ταινιες με super heroes. Στο 6.5 βλεπω να καθετε η μπιλια για την νεα. Το morbious ειναι στο 5.2 πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες ταινιες στο genre.
7nisiotis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 On 19/03/2023 at 18:30, Arkin said: morbious Οτι πιο αδιάφορο έχει βγάλει η DC. Το μόνο θετικό ήταν τα memes εκείνη τη περίοδο
achileesxi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Ο Λίβαϊ θα φαει ενα the people's elbow για τα καλά, χαχα. Δεν αντιμετωπίζεται έτσι η αποτυχία, φιλέ. Ενδιαφέρον, όμως.
KilliK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 τους μαγεψε μενει να δουμε πως θα τα παει και ο Φλας 1
achileesxi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα πράγματα έχουν πάρει ενδιαφέρουσα στροφή.. (ανέκδοτο, φυσικά..) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από achileesxi 1
Grim Ripper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μου άρεσε αλλά νομίζω ότι το πρώτο ήταν καλύτερο. 1
RazielKvlt Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Ο Levi έχει γίνει ρόμπα στα σόσιαλ μίντια να παρακαλάει τον κόσμο να πάει να τη δει και να γράψει και θετικό review.Δεν έχει μάνατζερ να τον μαζέψει;Μόνο στην Ανίτα δεν έχει βγει ακόμα. 1
Arkin Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Ήδη βγήκε σε web. Ήταν να βγει τόσο γρήγορα η επειδή πήγε χάλια το έβγαλαν τώρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Rofl, ούτε μηνας, ποτς γκενεν ατο?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα