GREG10ARIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum! Μετά από 3+ χρόνια με το (υπερτίμιο όπως αποδείχτηκε) Nokia 7 Plus, ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή. Σκοπεύω και πάλι να κινηθώ στη midrange κατηγορία με ταβάνι τα 300€ και να αποφύγω τα Xiaomi λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας (μη μου προτείνετε παιδιά σόρρυ αλλά δε μου αλλάζει τίποτα γνώμη) και τα Realme καθώς ακόμη δεν εμπιστεύομαι τόσο το brand για να δώσω τόσα χρήματα. Συνεπώς, έχω ξεχωρίσει το Edge 20 και το Nord 2, με ελαφριά προτίμηση στο δεύτερο. Κυρίως με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, να μη βγάλει δηλαδή πρόβλημα σε 1-2 χρόνια, να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη και αξιοπρεπή κάμερα χωρίς να με απασχολούν και τόσο οι επιδόσεις του επεξεργαστή καθώς δεν παίζω παιχνίδια Και τα δύο έχουν τα καλά και τα κακά τους. Για το 1+ ενώ έχω διαβάσει τα καλύτερα με προβληματίζει ο επεξεργαστής mediatek που πάντα απέφευγα (βέβαια σε επιδόσεις βλέπω ότι είναι καλυτερος από τον σναπ του μοτορολα). Το edge ενώ είναι σχετικά καινούριο μοντέλο, παίρνει τρομερές κριτικές αλλά δεν έχω βρει πολλά video reviews στο yt. Βέβαια έχει το θετικό του καθαρού android, αλλά και για το oos δεν έχω δει κακά σχόλια (και τα δύο θα παίρνουν updates για ίδιο διάστημα 2 χρόνων από τώρα). Υπάρχει κάποιος με προσωπική άποψη για κάποιο από τα δύο κινητά, ώστε να με συμβουλέψει να αγοράσω/παρατήσω κάποιο; Προφανώς αν έχετε και κάτι άλλο να προτείνετε σε τέτοια κατηγορία εδώ είμαστε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το σεντόνι! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από GREG10ARIS
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Καλησπέρα στο forum! Μετά από 3+ χρόνια με το (υπερτίμιο όπως αποδείχτηκε) Nokia 7 Plus, ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή. Σκοπεύω και πάλι να κινηθώ στη midrange κατηγορία με ταβάνι τα 300€ και να αποφύγω τα Xiaomi λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας (μη μου προτείνετε παιδιά σόρρυ αλλά δε μου αλλάζει τίποτα γνώμη) και τα Realme καθώς ακόμη δεν εμπιστεύομαι τόσο το brand για να δώσω τόσα χρήματα. Συνεπώς, έχω ξεχωρίσει το Edge 20 και το Nord 2, με ελαφριά προτίμηση στο δεύτερο. Κυρίως με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, να μη βγάλει δηλαδή πρόβλημα σε 1-2 χρόνια, να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη και αξιοπρεπή κάμερα χωρίς να με απασχολούν και τόσο οι επιδόσεις του επεξεργαστή καθώς δεν παίζω παιχνίδια Και τα δύο έχουν τα καλά και τα κακά τους. Για το 1+ ενώ έχω διαβάσει τα καλύτερα με προβληματίζει ο επεξεργαστής mediatek που πάντα απέφευγα (βέβαια σε επιδόσεις βλέπω ότι είναι καλυτερος από τον σναπ του μοτορολα). Το edge ενώ είναι σχετικά καινούριο μοντέλο, παίρνει τρομερές κριτικές αλλά δεν έχω βρει πολλά video reviews στο yt. Βέβαια έχει το θετικό του καθαρού android, αλλά και για το oos δεν έχω δει κακά σχόλια (και τα δύο θα παίρνουν updates για ίδιο διάστημα 2 χρόνων από τώρα). Υπάρχει κάποιος με προσωπική άποψη για κάποιο από τα δύο κινητά, ώστε να με συμβουλέψει να αγοράσω/παρατήσω κάποιο; Προφανώς αν έχετε και κάτι άλλο να προτείνετε σε τέτοια κατηγορία εδώ είμαστε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το σεντόνι! Όχι το Nord 2 έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς περιστατικά που σκάει η μπαταρία Μπορείς να αναλύσεις (αν θες εννοείται) τον λόγο που δεν θες τα realme ? Γιατί είναι πολύ καλά για τα χρήματα που προσφέρουν και έχουν καθαρο android με καλές επιδόσεις. Αν έχεις σκοπό να κρατήσεις το κινητό πάνω από 2-3 χρόνια πήγαινε στο Samsung a53 που θα πάρει 4 χρόνια ακόμα αναβαθμίσεις αλλιώς αν είσαι οκ να κάνεις αλλαγή σε 2-3 χρόνια πήγαινε σε a52s που είναι λίγο καλύτερο αλλά θα πάρει 2 αναβαθμίσεις android ακόμα και ειναι και φθηνότερο. Άσε τα OnePlus και Motorola που (στην OnePlus τουλάχιστον) παίζει να μην βρεις σερβις για δωρεάν επισκευή αν έχουν ακόμα εγγύηση. Προσωπικά βρίσκω το λειτουργικό της Samsung το καλύτερο όσο αναφορά features και επιλογές παραμετροποίησης αλλά και ταχυτητας και μετά είναι αυτό των realme που οκ δεν έχει την ευελιξία των Samsung στο να πειράξεις σχεδόν τα πάντα αλλά είναι καθαρό και γρήγορο χωρίς πολλά πολλά. Δες και κάνα realme που θα σου προτείνει ο @GATE123
Waiss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Γιατί γράφετε ότι η Oneplus δεν έχει εγγύηση εδώ; Δεν έιχαν αρχίσει πριν περίπου δύο χρόνια να φέρνουν τις συσκευές της κι εδώ με "επίσημο" τρόπο, κάτι αντίστοιχο με αυτόν της Τσαόμι;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, Waiss είπε Γιατί γράφετε ότι η Oneplus δεν έχει εγγύηση εδώ; Δεν έιχαν αρχίσει πριν περίπου δύο χρόνια να φέρνουν τις συσκευές της κι εδώ με "επίσημο" τρόπο, κάτι αντίστοιχο με αυτόν της Τσαόμι; Γιατί το 90% τον συσκευών που βλέπεις skroutz είναι αγορασμένες Κίνα και με 1 χρόνο εγγύηση είναι ακριβώς όπως με τα xiaomi αν δεν είναι επίσημη εισαγωγή info quest δεν έχουν εγγύηση Παρόλα αυτά δεν υπάρχει νόημα αγορά από Ελλάδα (ακόμα και τιμολόγιο να θέλει κάποιος) αγοράζει είτε από oneplus μια και καλή είτε από amazon (κάποιο ευρωπαϊκό) αν θέλει τιμολόγιο Το σέρβις του από αυτές της σελίδες ανοίγεις ticket στο support σου στέλνουν ups να παραλάβει το κινητό και σε 3-4 μέρες έχεις το κινητό πίσω εφόσον είναι εντός εγγύησης 2
GREG10ARIS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Όχι το Nord 2 έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς περιστατικά που σκάει η μπαταρία Μπορείς να αναλύσεις (αν θες εννοείται) τον λόγο που δεν θες τα realme ? Γιατί είναι πολύ καλά για τα χρήματα που προσφέρουν και έχουν καθαρο android με καλές επιδόσεις. Αν έχεις σκοπό να κρατήσεις το κινητό πάνω από 2-3 χρόνια πήγαινε στο Samsung a53 που θα πάρει 4 χρόνια ακόμα αναβαθμίσεις αλλιώς αν είσαι οκ να κάνεις αλλαγή σε 2-3 χρόνια πήγαινε σε a52s που είναι λίγο καλύτερο αλλά θα πάρει 2 αναβαθμίσεις android ακόμα και ειναι και φθηνότερο. Άσε τα OnePlus και Motorola που (στην OnePlus τουλάχιστον) παίζει να μην βρεις σερβις για δωρεάν επισκευή αν έχουν ακόμα εγγύηση. Προσωπικά βρίσκω το λειτουργικό της Samsung το καλύτερο όσο αναφορά features και επιλογές παραμετροποίησης αλλά και ταχυτητας και μετά είναι αυτό των realme που οκ δεν έχει την ευελιξία των Samsung στο να πειράξεις σχεδόν τα πάντα αλλά είναι καθαρό και γρήγορο χωρίς πολλά πολλά. Δες και κάνα realme που θα σου προτείνει ο @GATE123 Για την σαμσουνγκ δεν το συζηταω καν, την εχω ξεγραψει τελειως απο το μυαλο μου. ΟΛΟΙ ανεξαιρετως οι φιλοι μου που παιρνουν σαμσουνγκ παντα τους εμφανιζεται θεμα hardware (θυρα φορτισης, ηχειο) μετα απο κανα 2αρι χρονια και αναγκαζονται να αλλαξουν συσκευη. Τρελο στατιστικο ξερω, αλλα μακρια και αγαπημενοι (συν το bloatware που σου φορτωνουν με το λογισμικο τους). Για τη ρεαλμε απλα δεν την εμπιστευομαι τοσο για να δωσω 300€ για κινητο, μου φαινεται πολυ μεγαλο ποσο προσωπικα και θελω να τα επενδυσω σε καποιο αξιοπιστο brand. Θα το ψαξω το neo2 ωστοσο, σε ευχαριστω. Για την oneplus παντως και εγω ξερω οτι υπαρχει αντιπροσωπεια εδω, και δεν εχω ακουσει παραπονα για την εγγυηση. Για τη Μοτορολα δεν ξερω κατι ειναι η αληθεια, αν γνωριζει καποιος ας πει
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Για την σαμσουνγκ δεν το συζηταω καν, την εχω ξεγραψει τελειως απο το μυαλο μου. ΟΛΟΙ ανεξαιρετως οι φιλοι μου που παιρνουν σαμσουνγκ παντα τους εμφανιζεται θεμα hardware (θυρα φορτισης, ηχειο) μετα απο κανα 2αρι χρονια και αναγκαζονται να αλλαξουν συσκευη. Τρελο στατιστικο ξερω, αλλα μακρια και αγαπημενοι (συν το bloatware που σου φορτωνουν με το λογισμικο τους). Για τη ρεαλμε απλα δεν την εμπιστευομαι τοσο για να δωσω 300€ για κινητο, μου φαινεται πολυ μεγαλο ποσο προσωπικα και θελω να τα επενδυσω σε καποιο αξιοπιστο brand. Θα το ψαξω το neo2 ωστοσο, σε ευχαριστω. Για την oneplus παντως και εγω ξερω οτι υπαρχει αντιπροσωπεια εδω, και δεν εχω ακουσει παραπονα για την εγγυηση. Για τη Μοτορολα δεν ξερω κατι ειναι η αληθεια, αν γνωριζει καποιος ας πει Btw η realme είμαι στο ίδιο group εταιριών με την op Μετά από 7 οp συσκευές πήγα στο gt 2 pro και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος τόσο από κατασκευή όσο και λειτουργικό
GREG10ARIS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε Btw η realme είμαι στο ίδιο group εταιριών με την op Μετά από 7 οp συσκευές πήγα στο gt 2 pro και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος τόσο από κατασκευή όσο και λειτουργικό Δεν ειμαστε για τετοιο budget δυστυχως 😛 Αναμεσα σε nord2 και gt neo2 εσυ ποιο θα επαιρνες;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Δεν ειμαστε για τετοιο budget δυστυχως 😛 Αναμεσα σε nord2 και gt neo2 εσυ ποιο θα επαιρνες; Επειδή το neo 2 το έχει η κοπέλα μου και το nord το είδα σε φίλο, δεν μου άφησε καλή εντύπωση και αυτός γενικά δεν είναι ευχαριστημένος ίσως λόγο ονόματος να περίμενε παραπάνω από την εταιρία 1
polhs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαν κάτοχος του Nord 2 εδώ και τέσσερις μήνες μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος ( ειδικά στις φωτογραφίες είναι συγκρίσιμο με πολύ πιο ακριβά κινητά ). Στην τιμή των 300 € περίπου κλέβεις εκκλησία . Γνώμη μου όμως να δεις από κοντά ποια συσκευή σου αρέσει διότι εδώ θα μπερδευτείς Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από polhs 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα