Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω εδώ και 2,5 χρόνια ένα Apple Watch 5 44, το οποίο ως τώρα δούλευε άψογα, χωρίς προβλήματα.

Εδώ και 2 μέρες εμφάνισε το εξής πρόβλημα. Ενώ ήταν στο φορτιστή του στις μεταμεσονύχτιες ώρες στον ύπνο, μπήκε σε ένα loop να ανάβει το Apple logo, να σβήνει για λίγο, να ανάβει ξανά κοκ, και να μη μπορεί να ξεκινήσει στο τυπικό interface. Όταν το κούμπωσα πριν τον ύπνο, έπαιζε κανονικά.

Δοκίμασα το hard restart με ταυτόχρονο πάτημα των 2 κουμπιών για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, και δεν επανέρχεται. Το δοκίμασα αρκετές φορές αυτό.
Επίσης, δοκίμασα να το αφήσω να πέσει σε χαμηλό επίπεδο μπαταρίας, οπότε και ανάβει τον κόκκινο μικρό «κεραυνό» και δίπλα απεικονίζει κανονικά την τρέχουσα ώρα. Το ξαναφόρτισα από εκείνη τη στιγμή και πάλι κάνει το ίδιο loop με το Apple logo. Το δοκίμασα κι αυτό μερικές φορές.

Να σημειώσω ότι το ρολόι αυτό το προσέχω 2,5 χρόνια (όπως όλες τις συσκευές μου), έχω military grade case, δεν μού έχει πέσει από το χέρι, δεν το βυθίζω σε νερό ούτε για λίγο κα. Το καθαρίζω κάθε εβδομάδα.

Είναι αγορασμένο από iStorm, είχε εγγύηση μέχρι τα 2 χρόνια και αναζητώ αν μού διαφεύγει κάτι (από την εμπειρία σας) που δεν έχω δοκιμάσει, πριν το στείλω στο service.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σημειώσω, επίσης, ότι δοκίμασα να κάνω και Find My-->αναπαραγωγή ήχου στο ρολόι από το iPhone, που σε μερικούς έχει ξεκολλήσει έτσι, και δεν έγινε τίποτα (αρκετές δοκιμές).

Έκανα και unpair, δεν το έβλεπε από το Bluetooth.

Δημοσ.

Κάποιο σκάλωμα έχει φάει με πιθανό update.Άστο στο φορτιστή και προσπάθησε να το κανείς pair με το iPhone και να δεις σε τι κατάσταση το εμφανιζει και με ποιο λειτουργικο

.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα είχε πάρει όλα τα updates, ήταν στο τελευταίο.

Το έχω αφήσει πολλές φορές στο φορτιστή και δεν είναι ανιχνεύσιμο από το κινητό. Είναι στο κλειστό loop του αρχικού Apple logo και δεν προχωράει.

Δημοσ.

Σε επίσημο Apple Support στη χώρα, λέει ότι σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, δεν προχωρούν σε επισκευή, αλλά πάει για απόσυρση και αντικατάσταση με 329 ευρώ για το ίδιο μοντέλο, Apple Watch 5.

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! 😂

Δημοσ.

To watch OS 8.7  νομίζω βγήκε 20 Ιουλίου. Είσαι σίγουρος ότι δεν οφείλεται σε αυτό. Άστο στον φορτιστή να κάνει επανεκιννησεις, κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει. Κάνε το pair με την εφαρμογή watch στο iphone και προσπάθησε από εκεί να κάνεις το update. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν αναγνωρίζεται καν το ρολόι από το iPhone. Είναι στο τελείως αρχικό στάδιο το Apple logo.

Το άφησα στο φορτιστή πολλές φορές, πέρασαν μέρες, δεν έγινε τίποτα. Η αντιμετώπιση του Apple Support στη λογική ότι αν έχει τεχνικό πρόβλημα δεν επισκευάζεται είναι πολύ τραγική, οπότε το πήγα σε iRepair εκτός εγγύησης που είναι το ρολόι και αν το σώσουν το έσωσαν.

Θα επανέρθω μόλις έχω ολοκληρωμένη εικόνα, για να καταγράφεται και η εμπειρία εδώ και να βοηθηθεί κόσμος που τυχόν αντιμετωπίσει το ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αντίστοιχο πρόβλημα “bootloop” που είχα με ένα 6αρι, ήταν μετά από αποτυχημένο update, το battery drain ήταν τόσο έντονο που δεν μπορούσε να ξεκινήσει (bootloop) ευτυχως μου έκοψε και το έβαλα σε ένα δυνατότερο φορτιστή από το μαμά και κατάφερε και ξεκίνησε μετά από πολύ ώρα. Τότε από το watch app το έκανα update και έστρωσε.

Πιστεύω αν το service το βάλει σε DFU mode και με κάποιο τρόπο το ρεσιταρει θα επανέλθει. Ισως αν επέμενες  λίγο και δεν αποσύνδεες από το app να το επανέφερες πιο γρήγορα μόνος σου.

Επεξ/σία από atheatos
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, atheatos είπε

Σε αντίστοιχο πρόβλημα “bootloop” που είχα με ένα 6αρι, ήταν μετά από αποτυχημένο update, το battery drain ήταν τόσο έντονο που δεν μπορούσε να ξεκινήσει (bootloop) ευτυχως μου έκοψε και το έβαλα σε ένα δυνατότερο φορτιστή από το μαμά και κατάφερε και ξεκίνησε μετά από πολύ ώρα. Τότε από το watch app το έκανα update και έστρωσε.

Πιστεύω αν το service το βάλει σε DFU mode και με κάποιο τρόπο το ρεσιταρει θα επανέλθει. Ισως αν επέμενες  λίγο και δεν αποσύνδεες από το app να το επανέφερες πιο γρήγορα μόνος σου.

Καλή ιδέα, αλλά πού να τα «μυριστούμε» όλα αυτά. 😂

Εγώ το έβλεπα κανονικά να είναι στη φόρτιση και να είναι και ζεστό, άρα φόρτιζε.

Όπως και να έχει, συγκρίνοντας εμπειρίες μέσα στο οικοσύστημα της Apple, που πληρώνεις αδρά τις λύσεις, θεωρώ ότι το Apple Watch έχει μικρότερο VFM από άλλα προϊόντα εντός οικοσυστήματος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιες σειρές ειχαν κρυμμένη θυρα διαγνωσης ibus δε ξερω για το 5... απο εκει συνδεεσαι κ παιζεις μπαλα επειτα απο DFU mode (ειχα φτιαξει ένα φιλου μου που ηταν πρωτης ή δευτερης γενιας)

θεωρω οτι κατα 90% ειναι κακο update και οτι σε καποιο αξιοπιστο καταστημα θα στο επισκευασουν

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλές προτάσεις. Να το διερευνήσουμε σε επόμενη φάση.

Έχω ασχοληθεί με πολλά συστήματα στο παρελθόν να επέμβω, αλλά στο Apple οικοσύστημα και σε καθημερινής/άμεσης ανάγκης συσκευές, πολύ σπάνια πλέον θα επέμβω (και λόγω όρεξης και λόγω χρόνου).

Δημοσ.

Ούτε η iRepair κατάφερε να το «δει».

Μού έχει μείνει στα χέρια, θα ψηνόμουν να πειραματιστώ για πρώτη φορά με dfu mode, αλλά βλέπω ότι η λύση σύνδεσης με iBus κοστίζει περίπου στα 100 ευρώ. Ισχύει;;; (!!!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τότε ο ανταπτορας που ειχαμε παρει απο ebay ηταν ~20-25€ αλλα δε θα ειναι ο ιδιος πιθανότατα... Προτιμότερο θα ηταν να δοκιμάσεις σε άλλο μαγαζι πχ fixers η ired

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, paylidis είπε

τότε ο ανταπτορας που ειχαμε παρει απο ebay ηταν ~20-25€ αλλα δε θα ειναι ο ιδιος πιθανότατα... Προτιμότερο θα ηταν να δοκιμάσεις σε άλλο μαγαζι πχ fixers η ired

Για το 5, σε ebay, aliexpress ... είναι στα 100-120 ευρώ. Πολύ ακριβό για πειραματισμό.

Τα άλλα μαγαζιά ίσως τα δοκιμάσω όταν βρεθώ σε πόλεις που υπάρχουν τέτοια, δεν ζω στην Αθήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να ξέρουμε για επόμενες αγορές, το Apple Watch έχει τυχόν δυνατότητα επέκτασης εγγύησης πέραν των 2 ετών;

Όσα περιστατικά διάβασα, κατά πλειοψηφία έχουν προκύψει μετά τα 2 χρόνια από την αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...