Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα κάποιες προτάσεις για πολυμήχανη σε αυτά τα λεφτά .

Σε λογιστικό γραφείο θα χρησιμοποιηθεί.Δεν έχω ιδέα από πολυμηχανήματα.

Έγχρωμο δεν μας ενδιαφέρει οπότε πάμε για  Laser και λογω φυσης δουλειας.

Mας πρότεινε ένα παλικάρι τον HP LaserJet Pro M428fdw

άλλα κοιτάω κάτι αναλώσιμα τόνερ 10000 σελίδων στα 200 ευρώ ότι είναι συμβατός .

Για ρίξτε καμιά ιδέα. Θα το παρθεί μεσώ επιδότησης όποτε για αυτό και το μεγάλο budget

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις σαν λογιστικό γραφείο και πόσο μεγάλο πελατολόγιο, πάντως αν το γραφείο είναι σχετικά μικρό (1-2 λογιστές και κανας βοηθός) το μηχάνημα αυτό είναι πολύ καλό και αξιόπιστο (αν δεν του βάζεις σαβούρα τόνερ).

Τόνερ βρίσκεις συμβατό απο 15-20 ευρώ (προτίμησε όμως να δώσεις κάτι παραπάνω, η φτήνια τρώει τον παρά). Για γνήσιο την είδες την τιμή.

Από εμένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ για αυτό το μοντέλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, highpriest είπε

Δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις σαν λογιστικό γραφείο και πόσο μεγάλο πελατολόγιο, πάντως αν το γραφείο είναι σχετικά μικρό (1-2 λογιστές και κανας βοηθός) το μηχάνημα αυτό είναι πολύ καλό και αξιόπιστο (αν δεν του βάζεις σαβούρα τόνερ).

Τόνερ βρίσκεις συμβατό απο 15-20 ευρώ (προτίμησε όμως να δώσεις κάτι παραπάνω, η φτήνια τρώει τον παρά). Για γνήσιο την είδες την τιμή.

Από εμένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ για αυτό το μοντέλο.

4 άτομα είμαστε μέσα στο γραφείο πολλές φορές πέφτουν και μαζί κάποιες εκτυπώσεις αλλά οκ .

oταν λες ότι υπάρχουν και άλλα συμβατά τόνερ μπορείς να μου προτείνεις κάποιο άλλο ξέρω εγώ στα 50 60 ευρώ?

Κάτι διάβασα πρέπει να αλλάξεις κάποιο τσιπ ώστε να τα δεχτεί ?

Επεξ/σία από KRIKON
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KRIKON είπε

4 άτομα είμαστε μέσα στο γραφείο πολλές φορές πέφτουν και μαζί κάποιες εκτυπώσεις αλλά οκ .

oταν λες ότι υπάρχουν και άλλα συμβατά τόνερ μπορείς να μου προτείνεις κάποιο άλλο ξέρω εγώ στα 50 60 ευρώ?

Κάτι διάβασα πρέπει να αλλάξεις κάποιο τσιπ ώστε να τα δεχτεί ?

Δεν μπορώ να σου κάνω κάποια πρόταση. 

Θα ρωτήσεις σε κάποιο τοπικό σου κατάστημα που ασχολείται με εκτυπωτές και συμβατά για να σε καθοδηγήσουν.

Δημοσ.

Για το συγκεκριμενο μοντελο υπαρχουν συμβατα με τσιπ (χωρις να χρειαστει αλλαγη απο μερους σου δηλαδη) αλλα ειναι ψιλοακριβα, πανε στα 60-70 ευρω περιπου, βεβαια σιγουρα καμια σχεση με τα 200 του γνησιου. Αν δεις συμβατο με 20-30 θα ειναι χωρις τσιπ, που σημαινει οτι θα πρεπει να βαλεις το παλιο σου, το οποιο δεν ειναι και πολυ ευκολο. Κατα τα αλλα, το μηχανημα ειναι μια χαρα για τη χρηση που θες.

Δημοσ.

Με την τιμή που είπες βγαίνει 2 λεπτά τη σελίδα.

Θα είναι αυθεντικό, θα έχεις την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης που μπορείς να έχεις, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον εκτυπωτή.

Θα βάζεις και τα αναλώσιμα στα έξοδα της εταιρίας και το κόστος θα είναι ακόμα λιγότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimakos00 είπε

Με την τιμή που είπες βγαίνει 2 λεπτά τη σελίδα.

Θα είναι αυθεντικό, θα έχεις την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης που μπορείς να έχεις, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον εκτυπωτή.

Θα βάζεις και τα αναλώσιμα στα έξοδα της εταιρίας και το κόστος θα είναι ακόμα λιγότερο.

Έχει όντως λογική και αξιοπιστία η πρόταση αυτή. Ωστόσο, τη συντριπτική πλειοψηφία στην αγορά κατέχουν τα συμβατά (ποιοτικά και μη), ειδικά στους μονόχρωμους laser (ή πολυμηχανήματα, αδιάφορο) και ο λόγος είναι απλούστατος: εφάμιλλη ποιότητα (περισσότερο τα ποιοτικά) και μεγάλη οικονομία. Αν πάρουμε για παράδειγμα τον HP LaserJet Pro M428fdw που πρότεινε ο φίλος KRIKON, α) η τιμή ανά σελίδα πέφτει στα 0,008€ και β) σε 4-5 ποιοτικά συμβατά τόνερ έχει κάνει μια χαρά τη δουλειά του και έχει εξοικονομήσει το επόμενο μηχάνημα. Ο δικός μου ο μονόχρωμος (το κόστος αγορά του ήταν 550-600€ - δεν θυμάμαι ακριβώς) έχει μέχρι στιγμής καταναλώσει 13 τόνερ και είναι στο 14ο. Αν ήταν αυθεντικά, θα είχα πληρώσει 1.220-1.250€. Τα ποιοτικά συμβατά κόστισαν 250-260€. Η επιλογή είναι στον καθένα από μας.

Επεξ/σία από georgeole
Δημοσ.
20 ώρες πριν, KRIKON είπε

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα κάποιες προτάσεις για πολυμήχανη σε αυτά τα λεφτά .

Σε λογιστικό γραφείο θα χρησιμοποιηθεί.Δεν έχω ιδέα από πολυμηχανήματα.

Έγχρωμο δεν μας ενδιαφέρει οπότε πάμε για  Laser και λογω φυσης δουλειας.

Mας πρότεινε ένα παλικάρι τον HP LaserJet Pro M428fdw

άλλα κοιτάω κάτι αναλώσιμα τόνερ 10000 σελίδων στα 200 ευρώ ότι είναι συμβατός .

Για ρίξτε καμιά ιδέα. Θα το παρθεί μεσώ επιδότησης όποτε για αυτό και το μεγάλο budget

Καλό μηχάνημα και με συμβατό τόνερ που είναι στα 90 έναντι του αυθεντικού που είναι στα 200. https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=hp+259x

Άπλα να προσέξεις το μηχάνημα που θα πάρετε να παίρνει και συμβατά αναλώσιμα διαφοτερικά θα το πληρώσεις 4-5 φορές εάν παίρνει μόνο αυθεντικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...