Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση office-μερικές απορίες

Milti Pepo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα πολύ τη βοήθειά σας σχετικά με το office.

Στον υπλογοστή μου υπάρχει το office 2007 και θέλω να αγοράσω το office 2010. Σκέφτομαι να αγοράσω κλειδί από το productkeys.gr, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά. Μπήκα στο σαιτ της microsoft μήπως γίνεται να κατεβάσω το office ώστε να βάλω το κλειδί μετά, αλλά μου λέει οτι το office 2010 δεν υποστηρίζεται πλέον.

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

Επίσης το productkeys.gr είναι έμπιστο για αγορά κλειδιών;

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως η έκδοση 2010 έχει λήξει και δεν υποστηρίζεται πλέον (δεν παίρνει νέες ενημερώσεις). Γιατί να βάλεις τόσο παλιά έκδοση; Αγόρασε κλειδι για μια πιο σύγχρονη (2016 - 2019 - 2021). Κατεβάζεις το αντίστοιχο αρχείο εγκατάσταση (iso) από τη Microsoft, απεγκαθιστάς την παλιά έκδοση, εγκαθιστάς την καινούρια, περνάς το κλειδί και είσαι έτοιμος.

Για αγορά κλειδιών δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω ανάλογη πείρα.

2 ώρες πριν, Milti Pepo είπε

Στον υπλογοστή μου υπάρχει το office 2007 και θέλω να αγοράσω το office 2010. Σκέφτομαι να αγοράσω κλειδί από το productkeys.gr, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά. Μπήκα στο σαιτ της microsoft μήπως γίνεται να κατεβάσω το office ώστε να βάλω το κλειδί μετά, αλλά μου λέει οτι το office 2010 δεν υποστηρίζεται πλέον.

Ευχαριστώ πολύ!

Μηπως λέει στο produkeys ότι η ενεργοποίηση γίνεται από το τηλέφωνο (phone activation); Αν ναι τότε σου στέλνουν αυτοί λινκ για να κατεβάσεις το 2010 και οδηγίες πως να το ενεργοποιήσεις. Συνήθως σου δίνουν το τηλέφωνο της ms Hellas και παίρνεις τηλ, ζητάς ενεργοποίηση προΐοντος, δίνεις το κλειδί και ενεργοποιείτε.

Μια επισήμανση όμως. Αν το θέλεις για επαγγελματικό χώρο τότε δεν σε καλύπτει αυτή η άδεια καθως θέλεις τιμολόγιο και αυτά τα site δεν σου δίνουν κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Όντως είναι παλιά έκδοση αλλά την είχα στον υπολογιστή πριν χρειαστεί να κάνω φορμάτ και την είχα συνηθίσει.

Στο σάιτ δεν λέει κάτι για ενεργοποίηση μέσω κινητού αλλά γράφει ότι είναι συμβατό με Windows XP Vista και 7, δεν λέει κάτι για τα 10 που έχω εγώ αλλά δεν νομίζω να μην λειτουργεί με τα windows 10.

Μια τελευταία ερώτηση, σε περίπτωση που ξέρετε κάτι σχετικό:

Όπως έγραψα και πιο πάνω είχε χρειαστεί να κάνω φορμάτ στον υπολογιστή όπου είχα το office 10 και είχα κρατήσει backup τα mail. Όταν τα έβαλα στο outlook 2007 μου έκανε κάτι περίεργα, πχ μου δημιούργησε φάκελο εισερχόμενα 1 και εισερχόμενα 2 και έρχονται διαφορετικά εμαιλ σε κάθε φάκελο χωρίς να καταλαβαίνω πως και γιατί . Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί αυτό, έστω κι αν χρειάζεται να το πάω σε ειδικό ;

18 ώρες πριν, Milti Pepo είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Ρίξε καλύτερα μια ματιά στο εμαιλ που σου έχουν στείλει γιατί στις πληροφορίες αναφέρει ότι υπάρχουν οδηγίες.

Πιθανόν να σου έχουν κοινοποιήσει και έναν σύνδεσμο που θα κάνεις λήψη το ISO αρχείο.

Αν όχι, επικοινώνησε μαζί τους!

Ποια έκδοση έχεις "αγοράσει"?

Μφχ

13D1EF2D-69E4-400C-B91C-6440EF5B8180.jpeg

11 λεπτά πριν, Milti Pepo είπε

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη γιατί ήθελα πρώτα τη συμβολή σας, τώρα είμαι καλυμμένος.

Αν δεν έχεις κάνει αγορά τότε κοίτα καλύτερα σε έκδοση 2019...

1 λεπτό πριν, Milti Pepo είπε

Ευχαριστώ για την συμβουλή, θα το κοιτάξω. Ο μόνος λόγος για να πάρω το 2010 είναι ότι είμαι εξοικειωμένος επειδή το είχα πριν χρόνια 

Πάνω κάτω όλα είναι σχεδόν ίδια...

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και από τις πιο αξιόπιστες εκδόσεις η 2010

9 ώρες πριν, accipio είπε

Κι εγώ χρησιμοποιούσα το 2010 για πολλά χρόνια, αλλά όταν πια έληξε η υποστήριξή του πήγα στο 2013, που χρησιμοποιώ τώρα, μέχρι να λήξει κι αυτό.

Σε τέτοια μετάβαση και με αυτόν τον τρόπο που σκέφτεται να το κάνει η ιδανικότερη "αναβάθμιση" είναι 2019.

Αλλαγές στην εμφάνιση ήρθαν με το 2013, όπου σε συνέχεια του 2016, 2019 και 2021 είναι "σχεδόν" ίδια 🙂

Πολύ σταθερή έκδοση η 2013

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...