Προς το περιεχόμενο

vodafone 200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Ηθελα λιγο τα φωτα σας ,οσο γινεται δλδ.

Εχω vodafone 200αρα, με ρουτερ fritz 7590. Ενω κλειδωνει στα 200 οπου και αν κανω test εννοειτε μονο pc πανω, κλειδωνει μονο 90 down.

Ξερει καποιος τι γινεται?

Ευχαριστω παρα πολυ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, foxkid είπε

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Ηθελα λιγο τα φωτα σας ,οσο γινεται δλδ.

Εχω vodafone 200αρα, με ρουτερ fritz 7590. Ενω κλειδωνει στα 200 οπου και αν κανω test εννοειτε μονο pc πανω, κλειδωνει μονο 90 down.

Ξερει καποιος τι γινεται?

Ευχαριστω παρα πολυ.

Τα καλώδια? Η κάρτα δικτύου?

Τα έχεις ελέγξει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλωδιο ειναι καινουργιο, και καλης ποιοτητας, αλλα για να αποκλεισω αυτα τα ενδεχομενα εβγαλα τα παντα και αφησα μονο κινητο με wifi και παλι lockαρε εκει καπου στα 90 down

Επεξ/σία από foxkid
Δημοσ.
1 ώρα πριν, foxkid είπε

Το καλωδιο ειναι καινουργιο, και καλης ποιοτητας, αλλα για να αποκλεισω αυτα τα ενδεχομενα εβγαλα τα παντα και αφησα μονο κινητο με wifi και παλι lockαρε εκει καπου στα 90 down

Το ότι είναι καινούργιο το καλώδιο, δεν λέει κάτι. Είναι gigabit ή είναι fast ethernet, οπότε λογικό να πιάνεις τόσο; 

Το ίδιο ισχύει και για την κάρτα δικτύου του υπολογιστή.

Δημοσ.

Μα μόλις εξήγησα ότι και στο κινητό με Wi-Fi και μόνο το κινητό μου στο δίκτυο κλειδώνει πάλι στην ίδια ταχύτητα . Και η εμβέλεια που έχω ανοιχτή είναι giga όποτε δεν εξηγείται αυτό . Κάτι άλλο είναι 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, foxkid είπε

10 ώρες πριν, foxkid είπε

Μα μόλις εξήγησα ότι και στο κινητό με Wi-Fi και μόνο το κινητό μου στο δίκτυο κλειδώνει πάλι στην ίδια ταχύτητα . Και η εμβέλεια που έχω ανοιχτή είναι giga όποτε δεν εξηγείται αυτό . Κάτι άλλο είναι 

Αν ασύρματα κλειδώνει εκεί που λες, υποθετικά, αφού δεν έχουμε οπτική εικόνα, λογικά συνδέεται η συσκευή σου σε δίκτυο 2.4GHz και όχι 5GHz.

Σε αναζήτηση ασύρματου δικτύου εντοπίζεις 1 ή 2 από χώρο σου?

Μφχ

Δημοσ.

Ναι αυτά τα πάντα . Αναγκάστηκα θα τους πάρω να το δουν , αλλά κάτι δεν κολλάει . 
Να κλειδώνει το router 206 και στα test να βγάζει 90 πρώτη φορά το βλέπω . 

Δημοσ.
Στις 25/7/2022 στις 12:58 ΜΜ, foxkid είπε

Οχι κλειδωνει σε 5GHz κανονικα. Και εκει μου βγαζει μεχρι 90 down

Κλειδώνει σε 5GHz?

Με μπέρδεψες. Εγώ ρώτησα αν εκπέμπει δύο ασύρματα δίκτυα και αν μπορείς να κάνεις δοκιμή σε αυτό που είναι στα 5GHz (ίσως πρέπει να το ενεργοποιήσεις, αν δεν το "βλέπεις") και όχι στα 2.4GHz

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...