satsok2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Γειά χαρά. Πριν 6-7 χρόνια είχα αγοράσει ενα καλό υπολογιστή (γρήγορο i7, 8 ram). Στην πλοήγηση ανάλογα με τη σελίδα ο browser (edge/chrome) σκαλώνει . Συχνά με 2-3 μονο καρτέλες ανοιχτές που έχουν σελίδες γεμάτες διαφημίσεις και pop ups. Αλλες φορές δουλεύω έυκολα με εώς 70-80 καρτέλες ταυτόχρονα που δεν είναι απαιτητικές. Υπάρχει κανένας ρημάδης browser που να κόβει απο μόνος του εικόνες και pop ups ?
accipio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βάλε adblock, που μάλλον δεν έχεις, από το store. Προτείνω ublock origin. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από accipio 1
btcminer22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 brave browser ή ublock origin ή adguard addon 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, btcminer22 είπε brave browser Έχω βρει την υγειά μου. 2
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Ublock origin και απο μένα. Κορυφαίο. Επίσης, αν δεν έχεις βάλει ακόμα ssd να βάλεις ASAP! Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά στη λειτουργία. 1
satsok2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, micos000 είπε Ublock origin και απο μένα. Κορυφαίο. Επίσης, αν δεν έχεις βάλει ακόμα ssd να βάλεις ASAP! Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά στη λειτουργία. Εχω ssd. Εβαλα το ublock και μόλις πάτησα το off και πάλι on, μου έβγαλε μπλε οθόνη. Πρώτη φορά στα τελευταία 2 χρόνια! Τώρα δουλευει κανονικά. Να ρωτήσω, αυτά τα εμπιστευόμαστε όταν θέλουμε να συνδεθούμε σε τράπεζες; Με δυσκολεύει η ιδέα, η σύνδεση μου στην τράπεζα (κωδικοί) να περνά μέσα από ένα δωρεάν plugin. Ισως δοκιμάσω και το browser για καλύτερα!
lector Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Να ρωτησω κατι, βλεπω οτι δεν προτεινει κανεις το adblock plus, το οποιο χρησιμοποιω χρονια σε chrome και λειτουργει μια χαρα, μια φορα μονο προσφατα ξαφνικα σταματησε να λειτουργει, αλλα το καθαρισα και το εγκατεστησα εκ νεου και επανηλθε. Υπαρχει καποιος λογος που δεν το προτεινετε; Ή μηπως προσφερει κατι παραπανω το ublock που δεν το γνωριζω;
D___G Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Ublock origin, και στο reddit που παρακολουθώ το προτείνουν, ή εναλλακτικά το AdGuard
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, lector είπε Να ρωτησω κατι, βλεπω οτι δεν προτεινει κανεις το adblock plus, το οποιο χρησιμοποιω χρονια σε chrome και λειτουργει μια χαρα, μια φορα μονο προσφατα ξαφνικα σταματησε να λειτουργει, αλλα το καθαρισα και το εγκατεστησα εκ νεου και επανηλθε. Υπαρχει καποιος λογος που δεν το προτεινετε; Ή μηπως προσφερει κατι παραπανω το ublock που δεν το γνωριζω; Εγώ άλλαξα για τους παρακάτω λόγους. Αναφορά σε κείμενο Adblock Pus Cons: Acceptable ads are allowed by default Αναφορά σε κείμενο Ublock Origin Pros: Light on system resources 1
petran79 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 χρησιμοποιούσα και hosts block στο winhelp2002 αλλά δεν καναν update εδώ και 1.5 χρόνο Μπορείς να βρεις και από αλλού αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να μπλοκάρουν τελείως τα Windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα