Προς το περιεχόμενο

o pass ολυμπια οδος

vag21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια προσφατα πηρα πομποδεκτη απο την ολυμπια οδο,σε ερωτηση που εκανα μου ειπαν οτι πρεπει να τον βαλω εντος του μαυρου πλαισιου πισω απο τον καθρεπτη προς την μερια του συνοδηγου,ισχυει κατι τετοιο?επισης θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατωτο οριο στα λεφτα που εχει μεσα ο πομποδεκτης ,π.χ αν μου εχουν μεινει 1.8 μπορω να περασω απο διοδια που η αξια τους ειναι 1.8 εννοω μπορεις να τον μηδενισεις?

κατι τελευταιο εχω κατεβασει την εφαρμογη της ολυμπια οδου απο το play store,αλλα δεν δειχνω κοστος διοδιων ,υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, vag21 είπε

μου ειπαν οτι πρεπει να τον βαλω εντος του μαυρου πλαισιου πισω απο τον καθρεπτη προς την μερια του συνοδηγου,ισχυει κατι τετοιο?επισης θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατωτο οριο στα λεφτα που εχει μεσα ο πομποδεκτης

Συνήθως το κολλάς επάνω στο παρμπρίζ, στο χώρο πίσω απ΄τον καθρέπτη, να μη σε αποσπά ή κρύβει κάτι από το δρόμο (δεν είναι και XL η διάστασή του έτσι και αλλιώς). Το "απ΄τη μεριά του συνοδηγού" δε βλέπω γιατί να χρειάζεται. Αλίμονο αν χρειάζεται "χειρουργικής ακρίβειας" τοποθέτηση. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα αναγνώρισης (σε Ολυμπία και Αττική Οδό που το έχω χρησιμοποιήσει) με τοποθέτηση στην ανωτέρω θέση. 

Όσο για τα όρια, κάτω από 10€ θα βλέπεις ένδειξη "οριακό" (σε οθόνη των διοδίων, αριστερά όταν πας να περάσεις τη μπάρα) και "άκυρο" αν το υπόλοιπό σου πέσει κάτω από 3,20€. Με "άκυρο" δεν περνάς οπότε μάλλον δεν μπορείς να μηδενίσεις το ποσό στο λογαριασμό σου.

• Like 3

Από την πλευρά του οδηγού πολλές φορές το κολλάμε πολύ κοντά στον βραχίονα στήριξης του καθρέπτη και αν θέλεις να το βγάλεις από τη βάση του δεν μπορείς ( συρταρωτό προς τα δεξιά(. Αν το έχεις μόνιμα πάνω ή δεν θα χρησιμοποιήσεις άλλης εταιρίας πομποδέκτη, κανένα πρόβλημα.

• Like 1

Μέσα στο μαύρο πλαίσιο να το βάλεις γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας λόγω των φίλτρων που υπάρχουν στα παρμπρίζ. Τώρα σε ποιο σημείο είναι επιλογή σου. Απλά να προσέχεις να μη κόβει την ορατότητα σου και να μπορεί να βγει από την βάση του άνετα. Κάτω από τα 3,20 δείχνει άκυρο οπότε με 3,25 έχεις μια ακόμη διέλευση. Για τα διόδια χρησιμοποιώ από παλιά την

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.antoniom.tollroads

12 λεπτά πριν, gx2 είπε

Μέσα στο μαύρο πλαίσιο να το βάλεις γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας λόγω των φίλτρων που υπάρχουν στα παρμπρίζ. Τώρα σε ποιο σημείο είναι επιλογή σου. Απλά να προσέχεις να μη κόβει την ορατότητα σου και να μπορεί να βγει από την βάση του άνετα. Κάτω από τα 3,20 δείχνει άκυρο οπότε με 3,25 έχεις μια ακόμη διέλευση. Για τα διόδια χρησιμοποιώ από παλιά την

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.antoniom.tollroads

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπου και να μπει στο παρμπρίζ. Το μαύρο έχει το ίδιο ακριβώς φίλτρο και έξτρα προστασία για να μη λιώσει η κόλλα του καθρέφτη. 

Εγω δεν το έχω καν κολλημένο, το κρατάω στο ύψος του τιμονιού όταν περνάω και πάντα περνάει μια χαρά.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Οπότε και σε πιο παλια αμαξια που δεν έχουν αυτό το μαύρο πίσω από τον καθρέφτη, αν το κολλήσεις στην ίδια θέση δε θα χει πρόβλημα ε ?

21 ώρες πριν, panosno1com είπε

Οπότε και σε πιο παλια αμαξια που δεν έχουν αυτό το μαύρο πίσω από τον καθρέφτη, αν το κολλήσεις στην ίδια θέση δε θα χει πρόβλημα ε ?

Μια χαρά θα είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...