m1d4k0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 καλησπέρα σε όλους, συγνώμη αν το ανεβάζω αυτό σε λάθος ενότητα λοιπόν, εκεί που είμαι στο πισάκι μου χωρις να μιλάω και να ενοχλώ κανέναν ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση μόνος του λίγο που το έψαξα βρήκα ότι αυτό το κάνει είτε λόγω θερμοκρασίας έιτε ότι αρχίζει και τα παίζει το τροφοδοτικό. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι τέτοιο? Και αν ναι μπορώ κάπως να το τσεκάρω? κάποιο πρόγραμμα να βλέπω την κατάσταση του τροφοδοτικού ή τη θερμοκρασία? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε καλησπέρα σε όλους, συγνώμη αν το ανεβάζω αυτό σε λάθος ενότητα λοιπόν, εκεί που είμαι στο πισάκι μου χωρις να μιλάω και να ενοχλώ κανέναν ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση μόνος του λίγο που το έψαξα βρήκα ότι αυτό το κάνει είτε λόγω θερμοκρασίας έιτε ότι αρχίζει και τα παίζει το τροφοδοτικό. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι τέτοιο? Και αν ναι μπορώ κάπως να το τσεκάρω? κάποιο πρόγραμμα να βλέπω την κατάσταση του τροφοδοτικού ή τη θερμοκρασία? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παίζει να έκανε κάνα update τα windows αν δεν τον χρησιμοποιούσες
m1d4k0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 δε νομιζω, γιατι update κανω σχεδόν manual επίσης έγινε δυο φορες την ίδια μέρα οποτε δεν νομίζωω να είναι αυτό. Αλλωστε το πισι το δουλεύω κάθε μέρα σχεδόν για κανα 3ωρο και κάποια βράδια το έχω και ανοιχτό. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
Jonarito Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε δε νομιζω, γιατι update κανω σχεδόν manual επίσης έγινε δυο φορες την ίδια μέρα οποτε δεν νομίζωω να είναι αυτό. Αλλωστε το πισι το δουλεύω κάθε μέρα σχεδόν για κανα 3ωρο και κάποια βράδια το έχω και ανοιχτό. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. δεν είμαι σίγουρος για το ότι φταίει το τροφοδοτικό, αν υπερθερμαινόταν ή υπήρχε κάποιο βραχυκύκλωμα θα έκλεινε, δεν θα έκανε restart. Δεν σου βγάζει κάποιο σφάλμα στην επανεκκίνηση;
m1d4k0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 οχι τιποτα και αυτο είναι το περιέργο, υπάρχουν τίποτα logs στα windows να μπω να το τσεκάρω?
comfuzio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δώσε μερικές πληροφορίες σχετικά με το PC, το καθαρίζεις καθόλου από σκόνες; 2
m1d4k0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 η αλήθεια είναι οτι έχω να το καθαρίσω κοντά ενα χρόνο, βέβαια τώρα που το σκέφτομαι τον πύργο τον έχω σε εκείνα τα 90s γραφεία όπου κάτω δεξιά έχει ένα χώρο για βάλεις τον πύργο του υπολογιστή και μάλλον δεν αερίζεται καλα
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε η αλήθεια είναι οτι έχω να το καθαρίσω κοντά ενα χρόνο, βέβαια τώρα που το σκέφτομαι τον πύργο τον έχω σε εκείνα τα 90s γραφεία όπου κάτω δεξιά έχει ένα χώρο για βάλεις τον πύργο του υπολογιστή και μάλλον δεν αερίζεται καλα Πες τι hardware φοραει το πισακι σου φιλε 3
m1d4k0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Λοιπόν του έχω εναν ssd western digital 500gb και ενα kingston 120gb , 16gb ram, cpu AMD Ryzen 7 2700X, motherboard prime b450 plus και δυο οθονούλες που είναι πάνω σε μια nvidia geforce 1630, τροφοδοτικό bequiet (δε θυμάμαι μοντέλο ακριβώς)
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε Λοιπόν του έχω εναν ssd western digital 500gb και ενα kingston 120gb , 16gb ram, cpu AMD Ryzen 7 2700X, motherboard prime b450 plus και δυο οθονούλες που είναι πάνω σε μια nvidia geforce 1630, τροφοδοτικό bequiet (δε θυμάμαι μοντέλο ακριβώς) με τι cooler? 2
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε εναν bequiet (dark rock????????) Πατα on-off 2-3 φορες εφ'οσον βγαλεις και τη φισα του τροφοδοτικου και βγαλε σε εξ.χωρο το πισι και φυσα ή ρούφα (μ'οτι εχεις , φυσητηρα ή σκουπα + μαλακο πινελο). Προσεχε μη ξηλωσεις τιποτα ή βαλεις μεγαλη πιεση πχ σε περιπτωση φυσητηρα , ανεμιστηρες κρατα φτερο με το 1 χερι για να μη γυρισουν , ανοιξε βαλε καινουρια παστα και αλλαξε θεση το κουτι , ηδη αρχισαν τα 40+ εξω σε θερμοκρασιες. 2
m1d4k0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 σε ευχαριστώ πολύ, οπότε τελικά παίζει ρόλο και η θέση του πισι ε?
nickol-us Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε σε ευχαριστώ πολύ, οπότε τελικά παίζει ρόλο και η θέση του πισι ε? Όλα παίζουν ρόλο, μπορεί να ήταν και απλά software related το restart. Με μια "τυχαία" φορά δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Πράγματα που είναι εύκολα και προστατεύουν το σύστημα μας προσπαθούμε να μη τα αγνοούμε. Το καθάρισμα "επιβάλλεται" Σκόνη -> υψηλές θερμοκρασίες -> μειωμένη διάρκεια ζωής ηλεκτρονικών ή και μείωση επιδόσεων (throttle) 1
fommof Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Έριξες καμιά ματιά στο Event Viewer μπας και έχει κάποιο entry σχετικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα