giantzeron Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Χαιρετώ την παρέα και εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές. Συμπληρώνω 2 έτη με το mi10t το οποίο ναι μεν έκανε πάντα καλά τη δουλειά του αλλά πάντα ένιωθα και ότι κάτι του λείπει. Με ενδιαφέρει η αναβάθμιση σε μια συσκευή κοντά στα 600-650 ευρώ με έμφαση στη φωτογραφία και στη δύναμη της συνολικά της συσκευής. Αποκλείονται Samsung και apple. Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σε μέγεθος τόσο το καλύτερο για μένα. Προσανατολίζομαι σε OnePlus αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Τι θα προτείνατε σε καινούργιο η ακόμα και μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αντί να πάρεις OnePlus που δεν θα έχεις εγγύηση και service πάρε αυτό που είναι σαν να έχεις OnePlus https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html Και εδώ μια σύγκριση με το Xiaomi που έχεις https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-gt-2-pro-12gb-256gb-cn,xiaomi-mi-10t-8gb Υ.Γ κάτοχος OnePlus & Realme. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από GATE123
giantzeron Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, GATE123 είπε Αντί να πάρεις OnePlus που δεν θα έχεις εγγύηση και service πάρε αυτό που είναι σαν να έχεις OnePlus https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html Και εδώ μια σύγκριση με το Xiaomi που έχεις https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-gt-2-pro-12gb-256gb-cn,xiaomi-mi-10t-8gb Υ.Γ κάτοχος OnePlus & Realme. Αναφορικά με την εγγύηση μόνο από το επίσημο site η από Amazon θα έπαιρνα OnePlus. Το έχω δει και το realme αλλά δεν έχω άποψη. Μόνο από σχόλια που οι γνώμες όπως σε όλες τις συσκευές λίγο πολύ είναι διαφορετικές
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, giantzeron είπε Αναφορικά με την εγγύηση μόνο από το επίσημο site η από Amazon θα έπαιρνα OnePlus. Το έχω δει και το realme αλλά δεν έχω άποψη. Μόνο από σχόλια που οι γνώμες όπως σε όλες τις συσκευές λίγο πολύ είναι διαφορετικές Καταρχάς γιατί αποκλειεις Samsung και apple?
giantzeron Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Καταρχάς γιατί αποκλειεις Samsung και apple? Κατά τη γνώμη μου υπερτιμημενες εταιρείες. Και πέρα από αυτό σε σχέση με την apple προτιμώ android και σε σχέση με τη Samsung κακή διαχείριση μπαταρίας. Έχω εμπειρία και από τις δύο εταιρείες στο παρελθόν και δεν επιστρέφω σε αυτες
GATE123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, giantzeron είπε Αναφορικά με την εγγύηση μόνο από το επίσημο site η από Amazon θα έπαιρνα OnePlus. Το έχω δει και το realme αλλά δεν έχω άποψη. Μόνο από σχόλια που οι γνώμες όπως σε όλες τις συσκευές λίγο πολύ είναι διαφορετικές Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, giantzeron είπε Κατά τη γνώμη μου υπερτιμημενες εταιρείες. Και πέρα από αυτό σε σχέση με την apple προτιμώ android και σε σχέση με τη Samsung κακή διαχείριση μπαταρίας. Έχω εμπειρία και από τις δύο εταιρείες στο παρελθόν και δεν επιστρέφω σε αυτες Για πόσο παλιά μιλάμε γιατί έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Αλλιώς η μοναδική εταιρεία που μένει είναι η realme που είναι σωστή σε όλα. Πχ OnePlus τα τελευταία μοντέλα της σε σχέση με του ανταγωνισμού δεν είναι καλά και έχει θέματα με λογισμικό από τότε που συνδυάστηκε με την oppo νομίζω στον τομέα του λογισμικού. Επίσης νομίζω ότι η Samsung είναι η μοναδική που προσφέρει 4 χρόνια android update στα νεα μοντέλα της από 200€. Το κακή διαχείριση μπαταρίας είναι σχετικό διότι ανάλογα την συσκευή, την χρήση , τον επεξεργαστή αλλάζει. Για παράδειγμα το realme 8 που έχει περάσει από τα χέρια μου έχει καλή μπαταρία που ανάλογα την χρήση βγάζει από μισή μέρα μέχρι 2. Όπως και το s20 fe που χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά και το redmi note 7 που είχα πριν από αυτό. Ρίξε μια ματιά σε αυτά Realme gt2 pro S21 FE Και αν αλλάξεις γνώμη iPhone 12
giantzeron Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Για πόσο παλιά μιλάμε γιατί έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Αλλιώς η μοναδική εταιρεία που μένει είναι η realme που είναι σωστή σε όλα. Πχ OnePlus τα τελευταία μοντέλα της σε σχέση με του ανταγωνισμού δεν είναι καλά και έχει θέματα με λογισμικό από τότε που συνδυάστηκε με την oppo νομίζω στον τομέα του λογισμικού. Επίσης νομίζω ότι η Samsung είναι η μοναδική που προσφέρει 4 χρόνια android update στα νεα μοντέλα της από 200€. Το κακή διαχείριση μπαταρίας είναι σχετικό διότι ανάλογα την συσκευή, την χρήση , τον επεξεργαστή αλλάζει. Για παράδειγμα το realme 8 που έχει περάσει από τα χέρια μου έχει καλή μπαταρία που ανάλογα την χρήση βγάζει από μισή μέρα μέχρι 2. Όπως και το s20 fe που χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά και το redmi note 7 που είχα πριν από αυτό. Ρίξε μια ματιά σε αυτά Realme gt2 pro S21 FE Και αν αλλάξεις γνώμη iPhone 12 Νομίζω ότι εκ των πραγμάτων απορρίπτω το Samsung κ το iPhone λόγω μεγέθους. Το mi10t που έχω τώρα είναι κοντά 6.7 ιντσες. Για το realme από ότι είδα θάβουν τη κάμερα σε ξένα forum αλλά κ σε σύγκριση με άλλες συσκευές δείχνει από δείγματα να είναι πολύ πίσω. Τη συσκευή τη θέλω κυρίως για vlog videos και φωτογραφία.
giantzeron Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Το τελευταίο καρέ στο βίντεο είναι σαν να έχει πέσει μόλις πυρηνική.... Ωραιο. 19 λεπτά πριν, GATE123 είπε Realme gt 2 pro Δες εάν σου αρέσουν και κρίνε Το τελευταίο καρέ στο βίντεο .... Ωραιο. Και οι φωτό καλές αλλά εδώ τίθεται το εξής θέμα. Θεωρώ ότι και το mi10t βγάζει τέτοιες φωτό παρά ταύτα δε με καλύπτει το AI που έχει καθώς και το image proseccing που κανει. Οι καλύτερες φωτό π έχω δει μέχρι σήμερα για να είμαι ειλικρινής ήταν από Huawei μόνο αλλά τα έχω αποκλείσει λόγω Google services. Επειδή με ενδιαφέρουν τα video vlogs έχει μεγάλη σημασία και η selfie πάντως και ιδανικά θα ήθελα να είναι όσο πιο λίγα mm γίνεται ο φακός για μεγαλύτερο καδρο.
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, giantzeron είπε Το τελευταίο καρέ στο βίντεο είναι σαν να έχει πέσει μόλις πυρηνική.... Ωραιο. Το τελευταίο καρέ στο βίντεο .... Ωραιο. Και οι φωτό καλές αλλά εδώ τίθεται το εξής θέμα. Θεωρώ ότι και το mi10t βγάζει τέτοιες φωτό παρά ταύτα δε με καλύπτει το AI που έχει καθώς και το image proseccing που κανει. Οι καλύτερες φωτό π έχω δει μέχρι σήμερα για να είμαι ειλικρινής ήταν από Huawei μόνο αλλά τα έχω αποκλείσει λόγω Google services. Επειδή με ενδιαφέρουν τα video vlogs έχει μεγάλη σημασία και η selfie πάντως και ιδανικά θα ήθελα να είναι όσο πιο λίγα mm γίνεται ο φακός για μεγαλύτερο καδρο. Θες πολύ καλές κάμερες ; Πάνε σε iPhone 13/12 αλλιώς παίρνεις ένα κινητό απλό με 100-150€ και τα υπόλοιπα σε μια DSLR camera. Κανένα android δεν φτάνει την selfie που έχει το iPhone 12/13
MrRush Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Πάντως το S21 FE θα έκανε όλα αυτά που ζητάς τέλεια
Payne83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Έχω το S21 FE δύο μήνες. Ανέβασα φωτογραφίες στο ανάλογο θέμα με τις επιδόσεις καμερών. Θα ανεβάσω και άλλες τις επόμενες μέρες. Εάν σε ενδιαφέρει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο ρώτα.
giantzeron Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MrRush είπε Πάντως το S21 FE θα έκανε όλα αυτά που ζητάς τέλεια Δε το είχα. Απλά βλέπω να τρώει πολύ θαψιμο σε σχόλια αγοραστων τόσο για την αυτονομία όσο και για τη κάμερα. + Ότι είναι πιο μικρό από αυτό π ήδη έχω Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από giantzeron
GATE123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Κοίτα σε αυτά τα λεφτά που δίνεις παίζουν αυτή την στιγμή αυτά που σου είπαμε. Εάν ανέβεις μπάτζετ υπάρχουν...... Χαρακτηριστικά: Honor Magic4 Ultimate(Google services έχει κανονικά) Honor Magic4 Pro(Google services έχει κανονικά) Xiaomi Mi 11 Ultra Vivo X70 Pro+ Xiaomi Mi 10 Ultra Oppo Find X3 Pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα