Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει περίπου 1 μήνα που έχω κάνει την τροποποιητική στη φορολογική δήλωση και ακόμα δεν μου εμφανίζει την ταυτότητα οφειλής. Το θέμα είναι ότι θέλω να πληρώσω με δόσεις και η προθεσμία λήγει τέλος του μήνα.. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποιο "bug" ή κάποιο άλλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί. Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
37 minutes ago, Witcher1st said:

Έχει περίπου 1 μήνα που έχω κάνει την τροποποιητική στη φορολογική δήλωση και ακόμα δεν μου εμφανίζει την ταυτότητα οφειλής. Το θέμα είναι ότι θέλω να πληρώσω με δόσεις και η προθεσμία λήγει τέλος του μήνα.. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποιο "bug" ή κάποιο άλλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί. Τι μπορώ να κάνω;

έχεις τσεκάρει εδώ https://www1.aade.gr/taxisnet/info/protected/displayDebtInfoAndPay.htm ?

Δημοσ.

Καλημέρα, μπες στο προφίλ σου στην εφορία. Έχει τις οφειλές σου είτε είναι ρυθμιζόμενες είτε όχι. Εκεί λογικά θα στο εμφανίσει και ταυτόχρονα, αν θέλεις, πληρώνεις με άμεση αφαίρεση της δόσης.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Συχνά κάνουν κάποιες μέρες να εμφανιστούν οι Τ.Ο. , αλλά μήνα σίγουρα  όχι. Πάρε τηλέφωνο στην εφορία της περιοχής σου και θα λυθεί.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Μήπως το νέο υπόλοιπο είναι πιστωτικό;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Witcher1st είπε

και μενα δεν την εμφανιζε (ακομα δεν εχω βρει γιατι) και τελικα την πληρωσα μεσω του site της ααδε, φαινεται κανονικα το ποσο και οι δοσεις, το εξοφλησα ολοκληρο για να παρω το 3% εκπτωση

Δημοσ.

Στην τροποποιητική ισχύει η ταυτότητα οφειλής που έγραφε το εκκαθαριστικό της πρώτης δήλωσης. Αλλιώς το εμφανίζει στις οφειλές ρυθμιζόμενες ή μη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να ρωτησω αν εχει αλλαξει κατι απο περσι στο ποσο των αποδείξεων που ζητανε (δεν αλλαξε η οικονομική μου κατάσταση οποτε βαζω το ιδιο ποσο; Το λεω μην βαλω λιγοτερα απο οσα πρεπει και εχω προβλημα.

Κανω τικ στο δηλωση με επιφύλαξη; 

Επεξ/σία από artist1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...