troi.g Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα. Ένας φίλος του γιού μου , μου έφερε τον υπολογιστή του γιατί έκανε κολλήματα η κάρτα γραφικών του. Πήρα μια μεταχειρισμενη gtx750ti 2gb και ο υπολογιστής άναψε και δούλευε κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι το παιδί ισχυρίζεται ότι η κάρτα δουλεύει ελαφρώς χειρότερα από αυτή που είχε .Η καρτα εχει αναγνωριστει κανονικα απο τα windows. Αυτη ειναι η καρτα Που είχε, υπάρχει περίπτωση να ήταν καλύτερη? Δε βλέπω πουθενά ποιο μοντέλο είναι. Επίσης η κάρτα είναι συνδεδεμένη σε μόνιτορ όπου έχει μόνο vga, δε ξέρω αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ πιθανό η απάντηση να βρίσκεται σε κάποιον από τους κωδικούς που σου έχω μαρκάρει, ωστόσο η χαμηλή ποιότητα της φωτό δεν μας αφήνει να το διακρίνουμε. Θα ρισκάρω να πω οτι μάλλον δεν είναι καλύτερη από μια 750ti ωστόσο μιλάμε για πρόβλεψη στην τύχη. Απεγκατάσταση των παλαιών driver και εγκατάσταση των νέων έκανες ή άφησες οτι πέρασαν τα windows μόνα τους; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από nickol-us 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosQts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, troi.g είπε Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα. Ένας φίλος του γιού μου , μου έφερε τον υπολογιστή του γιατί έκανε κολλήματα η κάρτα γραφικών του. Πήρα μια μεταχειρισμενη gtx750ti 2gb και ο υπολογιστής άναψε και δούλευε κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι το παιδί ισχυρίζεται ότι η κάρτα δουλεύει ελαφρώς χειρότερα από αυτή που είχε .Η καρτα εχει αναγνωριστει κανονικα απο τα windows. Αυτη ειναι η καρτα Που είχε, υπάρχει περίπτωση να ήταν καλύτερη? Δε βλέπω πουθενά ποιο μοντέλο είναι. Επίσης η κάρτα είναι συνδεδεμένη σε μόνιτορ όπου έχει μόνο vga, δε ξέρω αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ Dell hd 4550 512mb Και Όχι δεν είναι καλύτερη από την 750ti μην τρελαθούμε, Αν εκανες ddu και έβαλες τον τελευταίο driver 516.59 είσαι οκ. Edit: Θυμάσαι τι επεξεργαστή έχει? Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από XristosQts 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, nickol-us είπε Πολύ πιθανό η απάντηση να βρίσκεται σε κάποιον από τους κωδικούς που σου έχω μαρκάρει, ωστόσο η χαμηλή ποιότητα της φωτό δεν μας αφήνει να το διακρίνουμε. Θα ρισκάρω να πω οτι μάλλον δεν είναι καλύτερη από μια 750ti ωστόσο μιλάμε για πρόβλεψη στην τύχη. Απεγκατάσταση των παλαιών driver και εγκατάσταση των νέων έκανες ή άφησες οτι πέρασαν τα windows μόνα τους; Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν απεγκατάσταση δεν έκανα. Bάζοντας την κάρτα την είχα συνδέσει με HDMI και η ανάλυση ήταν χάλια. Προσπαθούσα να κατεβάσω τους drivers από την msi , όπου με έστελνε να κατεβασω ενα αυτοματο πρόγραμμα της nvidia οπου θα έβρισκε την κάρτα. Λίγο πριν βάλω email για να κάνω σύνδεση, φτιάχνει η ανάλυση και τα windows την αναγνώρισαν. Έτσι τον άφησα και νόμιζα ότι είναι οκ. 55 λεπτά πριν, XristosQts είπε Dell hd 4550 512mb Και Όχι δεν είναι καλύτερη από την 750ti μην τρελαθούμε, Αν εκανες ddu και έβαλες τον τελευταίο driver 516.59 είσαι οκ. Edit: Θυμάσαι τι επεξεργαστή έχει? Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το ddu τι είναι? Ο επεξεργαστής είναι αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, troi.g είπε Το ddu τι είναι? Ορίστε: 42 λεπτά πριν, troi.g είπε Ο επεξεργαστής είναι αυτός. 18 ώρες πριν, troi.g είπε το παιδί ισχυρίζεται ότι η κάρτα δουλεύει ελαφρώς χειρότερα από αυτή που είχε Τρώει χοντρό bottleneck από τον επεξεργαστή. Ποια παιχνίδια παίζει; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos85thess Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Φιλε μου, αυτο το cpu ειναι χειροτερο και απο core2duo tou 2008... Ουτε στο μισο δεν μπορει να εκμεταλευτει την 750τι. Μπορει να ειναι οι drivers, μπορει να μη μπορει να δωσει αρκετο ρευμα το pci slot κ.α. Ουτε καν το κοστος της βενζινης να το πας μεχρι τον καδο ανακυκλωσης ηλεκτρικων συσκευων δεν αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosQts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, troi.g είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν απεγκατάσταση δεν έκανα. Bάζοντας την κάρτα την είχα συνδέσει με HDMI και η ανάλυση ήταν χάλια. Προσπαθούσα να κατεβάσω τους drivers από την msi , όπου με έστελνε να κατεβασω ενα αυτοματο πρόγραμμα της nvidia οπου θα έβρισκε την κάρτα. Λίγο πριν βάλω email για να κάνω σύνδεση, φτιάχνει η ανάλυση και τα windows την αναγνώρισαν. Έτσι τον άφησα και νόμιζα ότι είναι οκ. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το ddu τι είναι? Ο επεξεργαστής είναι αυτός. Η κάρτα που έβγαλες μόνο κολλήματα έκανε?? Πιθανόν να ανέβαζε θερμοκρασία τώρα το καλοκαίρι, αν δεν εχει αλλαχτεί ποτέ η παστά της. Εγώ θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις να την αλλάξεις, δεν είναι δύσκολο. Ίσως λυθεί το πρόβλημα και η γκρίνια του παιδιού. Στο σύστημα του γενικά δεν συμφέρει να αναβαθμίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Τον υπολογιστή τον έχει για να παίζει csgo. Άρα με την 750 θα έπρεπε να δει τουλάχιστον μια βελτίωση. Οπότε δεν έχω περάσει σωστά τους drivers? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, troi.g είπε δεν έχω περάσει σωστά τους drivers? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Να τους περάσετε σωστά. Απαντώ παραπάνω σχετικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 51 λεπτά πριν, XristosQts είπε Η κάρτα που έβγαλες μόνο κολλήματα έκανε?? Πιθανόν να ανέβαζε θερμοκρασία τώρα το καλοκαίρι, αν δεν εχει αλλαχτεί ποτέ η παστά της. Εγώ θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις να την αλλάξεις, δεν είναι δύσκολο. Ίσως λυθεί το πρόβλημα και η γκρίνια του παιδιού. Στο σύστημα του γενικά δεν συμφέρει να αναβαθμίζεις. Του έβγαζεκολλήματα και γραμμές στην οθόνη, γι αυτό και την άλλαξα, αλλά μου λέει ότι παίζει ελαφρώς χειρότερα από πρίν, κι επειδή ασχολήθηκα εγώ, γι αυτό ψάχνω να βρώ κάποια λύση. 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Να τους περάσετε σωστά. Απαντώ παραπάνω σχετικά. Σωστός, ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά για κάποιο λόγο δε είδα την παράθεση σου. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, troi.g είπε Τον υπολογιστή τον έχει για να παίζει csgo. Άρα με την 750 θα έπρεπε να δει τουλάχιστον μια βελτίωση. Οπότε δεν έχω περάσει σωστά τους drivers? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Βαλε επανω αυτη που ειχε και μην ανακατευεσαι .....απλα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2022 στις 8:27 ΜΜ, troi.g είπε Του έβγαζεκολλήματα και γραμμές στην οθόνη, γι αυτό και την άλλαξα, αλλά μου λέει ότι παίζει ελαφρώς χειρότερα από πρίν, κι επειδή ασχολήθηκα εγώ, γι αυτό ψάχνω να βρώ κάποια λύση. Σωστός, ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά για κάποιο λόγο δε είδα την παράθεση σου. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Δεν ξέρω ποια η σχέση σου με το παιδί αυτό/οικογένεια του αλλά μιας και μπήκες στον κόπο να του βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών μπες στον κόπο να βάλεις και κάνα 20ευρώ για να μπει μια λίγο πιο ανθρώπινη CPU (πχ Athlon II X4 651K) για να γίνει τούμπανο (σε σχέση με το τι ήταν πριν δηλαδή γιατί οκ ο υπολογιστής και έτσι όπως ειναι τώρα και πριν ειναι αρχαίος και όχι για πολλά πολλά) αλλά όπως και να έχει θα δει μεγάλη διαφορά με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Αλλά πρώτα βρες τι μητρική έχει (θα το γράφει το όνομα πάνω της η μητρική) ή κατέβασε αυτό το πρόγραμμα https://www.ccleaner.com/speccy και δες τι λέει στο πεδίο "motherboard" για να είμαστε σίγουροι για το τι επεξεργαστές μπορούν να μπουν εκει αν και μάλλον θα μπορείς να βάλεις τον απο πάνω που ανέφερα χωρίς θέμα απλά έτσι για σιγουριά. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από Dr_Pepper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δεν ξέρω ποια η σχέση σου με το παιδί αυτό/οικογένεια του αλλά μιας και μπήκες στον κόπο να του βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών μπες στον κόπο να βάλεις και κάνα 20ευρώ για να μπει μια λίγο πιο ανθρώπινη CPU (πχ Athlon II X4 651K) για να γίνει τούμπανο (σε σχέση με το τι ήταν πριν δηλαδή γιατί οκ ο υπολογιστής και έτσι όπως ειναι τώρα και πριν ειναι αρχαίος και όχι για πολλά πολλά) αλλά όπως και να έχει θα δει μεγάλη διαφορά με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Αλλά πρώτα βρες τι μητρική έχει (θα το γράφει το όνομα πάνω της η μητρική) ή κατέβασε αυτό το πρόγραμμα https://www.ccleaner.com/speccy και δες τι λέει στο πεδίο "motherboard" για να είμαστε σίγουροι για το τι επεξεργαστές μπορούν να μπουν εκει αν και μάλλον θα μπορείς να βάλεις τον απο πάνω που ανέφερα χωρίς θέμα απλά έτσι για σιγουριά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαστε πολύ οικογενειακοί φίλοι και γι αυτό ασχολήθηκα. Επειδή αυτές τις μέρες λείπει, περιμένω να μου τον φέρει μόλις γυρίσει. Θα έχω στο μυαλό μου και το σενάριο που μου ανεφερες. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Στις 23/7/2022 στις 5:49 ΜΜ, troi.g είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν απεγκατάσταση δεν έκανα. Bάζοντας την κάρτα την είχα συνδέσει με HDMI και η ανάλυση ήταν χάλια. Προσπαθούσα να κατεβάσω τους drivers από την msi , όπου με έστελνε να κατεβασω ενα αυτοματο πρόγραμμα της nvidia οπου θα έβρισκε την κάρτα. Λίγο πριν βάλω email για να κάνω σύνδεση, φτιάχνει η ανάλυση και τα windows την αναγνώρισαν. Έτσι τον άφησα και νόμιζα ότι είναι οκ. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το ddu τι είναι? Ο επεξεργαστής είναι αυτός. Η μνήμη βλέπω είναι χρησιμοποιήσιμη η μισή , δηλαδή από τα 8GB βλέπει τα 4GB. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ναι γιατί η ενσωματωμένη κάρτα (από τον επεξεργαστή) μάλλον δεν έχει απενεργοποιηθεί και χρησιμοποιεί μέρος της RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα