Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jimis98 είπε

έχει ο Γερμανός 50 gb δωρεάν για 6μηνες με αγορά wifi pocket και κοστίζει 80 ευρώ

αξίζει λέτε?

Για εμένα οχι γιατί ειναι λίγα τα data ,εχει η vodafone το https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=mobile-vodafone-wifi-on-the-spot-broad&c_owner=mk-hv&c_phase=performance&c_name=20210629-giga-wifi&s_kwcid=AL!8229!3!469285565437!p!!g!!vodafone giga wifi on the spot&gclid=Cj0KCQjw54iXBhCXARIsADWpsG-zImPSYSlMvB6sHqg-DpyF1Z5bAUHera30TisySZEIeWMkHw679L0aAiV7EALw_wcB 

Παίζει ρόλο και πόσο καλό σημα έχεις βεβαια.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jimis98 είπε

έχει ο Γερμανός 50 gb δωρεάν για 6μηνες με αγορά wifi pocket και κοστίζει 80 ευρώ

αξίζει λέτε?

Όχι είναι πολύ λίγα .. εγώ που έχω αφήσει τα μικρά ελεύθερα μόνο για mobile εκτός wifi σπιτιού αυτά έχω κατανάλωση στο μήνα.

IMG_20220728_171539_1.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

vodafone απο οτι μου λενε δεν εχει καλο σημα στα κινητα,κατι σε wind μετα ή cosmote

4 ώρες πριν, laserjesus είπε

Όχι είναι πολύ λίγα .. εγώ που έχω αφήσει τα μικρά ελεύθερα μόνο για mobile εκτός wifi σπιτιού αυτά έχω κατανάλωση στο μήνα.

IMG_20220728_171539_1.jpg

τοσα πολλα? ποσο πληρωνεις?

Δημοσ.
On 24/07/2022 at 21:33, jimis98 said:

απλως εικασιες κανω μηπως υπαρξει θεμα

και οι σιμ που πουλανε για αυτα μπορεις να την βαλεςι σε κινητο για αριθμο κανονικα?

ποιες εταιρειες ακουγονται?

μην προσπαθεις να πιασεις απο τωρα τι μπορει να παει στραβα.γενικα δεν ειναι τιποτα δυσκολο το να σεταρεις ενα 4g router.τυπικα το κανεις ενα firmware update κιολας και λογικα θα παιξεις χωρις πολλα πολλα. καποιες καρτες μπορουν να παιξουν και σαν τηλεφωνικο νουμερο αλλα νομιζω υπαρχουν και καρτες μονο data.θα σε γελασω.εσενα δεν σε νοιαζει αλλωστε αφου θες μονο data.

για 5g πολλες εταιρειες εχουν βγαλει.mikrotik,fritz ,huawei. απλα ειναι ακριβα.

On 28/07/2022 at 22:13, jimis98 said:

vodafone απο οτι μου λενε δεν εχει καλο σημα στα κινητα,κατι σε wind μετα ή cosmote

τοσα πολλα? ποσο πληρωνεις?

το που θα εχεις καλο σημα θα το δεις οταν πας εκει που θες.η cosmote εχει γενικα πολυ καλο αλλα μπορει εκει που θα πας να παιζει καλυτερα η vodafone.

Δημοσ.

@poulinos

πχ μπορω να παω στον γερμανο και να ζητησω sim μονο για data?

πα 5g εινα ακριβα

η huawei λες να υπαρξει θεμα λογω ban απο την αμερικη ή δεν επηρρεαζει?

ας πουμε αγοραζω wifi pocket και καρτα σιμ ,τις μοναδες πως γινεται να τις βαλω?βγαζω την καρτα σιμ την βαζω σε κινητο και προσθετο μαζι με το token απο την εφαρμογη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 31/07/2022 at 22:04, jimis98 said:

@poulinos

πχ μπορω να παω στον γερμανο και να ζητησω sim μονο για data?

πα 5g εινα ακριβα

η huawei λες να υπαρξει θεμα λογω ban απο την αμερικη ή δεν επηρρεαζει?

ας πουμε αγοραζω wifi pocket και καρτα σιμ ,τις μοναδες πως γινεται να τις βαλω?βγαζω την καρτα σιμ την βαζω σε κινητο και προσθετο μαζι με το token απο την εφαρμογη

πρεπει να δεις τι δινει ο γερμανος.δεν σε νοιαζει αν θα ειναι μονο data ή και voice.εσυ για τα data ρωτας.

ναι τα 5g ειναι ακριβα ακομα.

οχι παιζει μια χαρα η Huawei.

αν κανεις συμβολαιο δεν βαζεις μοναδες.αν βαλεις με καρτα τοτε απο το app.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/11/2022 στις 9:45 ΜΜ, poulinos είπε

διαλεξε κατι με βαση τις αναγκες σου.θες να ειναι σαν portable hot spot.θες να ειναι Usb stick?θες να ειναι 5g? θες να ειναι κανονικο 4g router με ρευμα.

και από παροχο είναι το θέμα για ιντερνέτ

Δημοσ.
On 02/12/2022 at 22:21, jimis98 said:

ανάλογα την κάλυψη που έχει στην περιοχή μας

εννοειται οτι σε καθε περιοχη μπορει να εχεις με την μια εταιρεια χαλια σημα και με την αλλη τελεια.οποτε εκει πρεπει να διαλεξεις ενα παροχο που να πιανει καλα αν θες να εχεις και σωστες ταχυτητες.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

εννοειται οτι σε καθε περιοχη μπορει να εχεις με την μια εταιρεια χαλια σημα και με την αλλη τελεια.οποτε εκει πρεπει να διαλεξεις ενα παροχο που να πιανει καλα αν θες να εχεις και σωστες ταχυτητες.

και πώς θα το μάθω αυτό? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 05/12/2022 at 08:28, jimis98 said:

και πώς θα το μάθω αυτό? 

μονο στην πραξη με καποια sim.και χαρτη να βρεις που πιανει σημα παλι δεν σημαινει οτι δεν θα εχεις θεμα πχ μεσα στο σπιτι που μπορει να μενεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...