Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πρόγραμμα cosmote  με internet backup στικάκι.

Πήρα το tp-link mr3420 μήπως και το στικάκι έπιανε ίντερνετ σε ένα άλλο σημείο χωρίς αποτέλεσμα..

πήρα το ρούτερ του ΟΤΕ με το στικακι στο σημείο που θέλω ίντερνετ (διαφορετικό από το σημείο του γραφείου που είναι το σταθερό) και πιάνει κανονικά το στικάκι.

άρα μπορείτε να μου πείτε κάποιο άλλο ρούτερ που να υποστηρίζει το σταθερό του ΟΤΕ να το βάλω στο γραφείο κ στο σημείο που θέλω να βάλω το ρούτερ της κοσμοτε με το cosmote internet backup;

Επεξ/σία από vasilisx
Δημοσ.

Αυτόματα να τραβά τα στοιχεία, μόνον τα Fritz, με τι φθηνότερο να είναι το 7530.

Αν ζητήσεις και πάρεις τον κωδικό του VoIP, τότε υπάρχουν επιπλέον μερικά μοντέλα σε Asus, Draytek και TP-Link αλλά θα ρυθμίσεις χειροκίνητα την τηλεφωνία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Αυτόματα να τραβά τα στοιχεία, μόνον τα Fritz, με τι φθηνότερο να είναι το 7530.

Αν ζητήσεις και πάρεις τον κωδικό του VoIP, τότε υπάρχουν επιπλέον μερικά μοντέλα σε Asus, Draytek και TP-Link αλλά θα ρυθμίσεις χειροκίνητα την τηλεφωνία.

Ενώ, αντίστροφα να βρω κάποιο τρόπο να διαβάσει το  tp-link mr3420 το στικάκι της κοσμοτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...