Nauths Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω πάγια εντολή στη ΔΕΗ και ο λογαριασμός λήγει 16/08. Αν πληρώσω άυριο μεθαύριο με την πιστωτική της ΕΤΕ για να πάρω το 5% θα κάνει και χρέωση της άλλης πιστωτικής;
qqqqqaa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 7:05 ΜΜ, Nauths είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω πάγια εντολή στη ΔΕΗ και ο λογαριασμός λήγει 16/08. Αν πληρώσω άυριο μεθαύριο με την πιστωτική της ΕΤΕ για να πάρω το 5% θα κάνει και χρέωση της άλλης πιστωτικής; Πως την ενεργοποιησες την τραπεζική σου εντολή; Εγώ στο e-bill δήλωσα τη χρεωστική μου κάρτα. Είναι το ίδιο; Σ'ευχαριστω!
stylish Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχετικό-άσχετο. Είμαι στην ΗΡΩΝ και ήρθε μια φορά ένας λογαριασμός κάτι χιλιάδες ευρώ από λάθος τους. Μετά το διόρθωσαν και έστειλαν το σωστό. Ειχαν πολλαπλασιάσει το ποσό επί 100 αν θυμαμαι καλά. Το πρόβλημα ηταν γενικό και οχι μονο σε μενα. Φαντάζομαι αν ειχα πάγια εντολή θα τα τραβούσε. Δεν ξέρω ποσο απλο θα ηταν να τα εδινε πίσω ή να τα εκανε πιστωτικό για τους επόμενους λογαριασμους. Κλείνω τη παρένθεση. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από stylish
st@kas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, qqqqqaa είπε Πως την ενεργοποιησες την τραπεζική σου εντολή; Εγώ στο e-bill δήλωσα τη χρεωστική μου κάρτα. Είναι το ίδιο; Σ'ευχαριστω! Ναι το ίδιο είναι. Ότι κάρτα θες μπορείς να βάλεις είτε πιστωτική είτε χρεωστική. 1 ώρα πριν, stylish είπε Σχετικό-άσχετο. Είμαι στην ΗΡΩΝ και ήρθε μια φορά ένας λογαριασμός κάτι χιλιάδες ευρώ από λάθος τους. Μετά το διόρθωσαν και έστειλαν το σωστό. Ειχαν πολλαπλασιάσει το ποσό επί 100 αν θυμαμαι καλά. Το πρόβλημα ηταν γενικό και οχι μονο σε μενα. Φαντάζομαι αν ειχα πάγια εντολή θα τα τραβούσε. Δεν ξέρω ποσο απλο θα ηταν να τα εδινε πίσω ή να τα εκανε πιστωτικό για τους επόμενους λογαριασμους. Κλείνω τη παρένθεση. Τα λεφτά τα τραβάει την τελευταία μέρα που λήγει ο λογαριασμός. Κανονικά οφείλουμε όταν εκδίδεται ο λογαριασμός να ελέγξεις αν είναι σωστός. Οπότε έχεις το περιθώριο αν έχει πάει κάτι λάθος να το προλάβεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα