Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είμαι 29 χρονών γομάρι αλλά από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με την πληροφορική παρολαυτα είχα χάσει την σχολή πληροφορικής στο ΑΠΘ για μερικές δεκάδες μόρια.

Πέρασα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης στην Κρήτη και μετά τελείωσα ενα μεταπτυχιακό στα Logistics (μην με ρωτήσετε γιατί δεν διάλεξα κάποιο CS master ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου). 

Πλέον εργάζομαι ως process automation engineer σε μια fortune 500 εταιρία παρόλα αυτά ο προγραμματισμός δεν μ έχει φύγει απ το κεφάλι και ούτε ασχολούμαι με κάτι παρόμοιο στη δουλειά. 

Από την σχολή ασχολούμουν γενικά και νομίζω ότι έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο όσον αφορά την C++ μιας κ έκανα την διπλωματική μου πάνω σε αυτή. 

Κατά τα άλλα εδώ και 1 χρόνο μαθαίνω javascript και python σε περιβάλλον Linux. Μ αρέσει το front end αλλα θα ήθελα και λίγο back end. 

Πρόσφατα μου έκαναν πρόταση για να ανέβω θέση στην επιχείρηση,  με επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό που θα μου μάθουν lean techniques, kan ban κτλπ, όμως αυτό θα σημαίνει λιγότερος ελεύθερος χρόνος για διάβασμα και πιθανόν όχι αρκετός για κάποιο μεταπτυχιακό στο Computer science. 

Να κάνω ενα μεταπτυχιακό αντί να πάρω τη θεση η να συνεχίσω να μαθαίνω μόνος μου? 

Να προσπαθήσω να κάνω shift από automation σε κώδικα? Συνδέεται καθόλου το process automation με το coding γενικά? (αμφιβάλλω)

Θα με βοηθήσει καθόλου το κομμάτι της τωρινής δουλειάς μου στη προυπηρεσια? Ενδιαφέρομαι γενικά για θέσεις software engineer αλλα οτιδήποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχουμενη. 

Έχετε κάποια συμβουλή?

Σορρυ για το wall o text

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...