Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμιτες εχει κανεις ιδεα για το που θα μπορουσα να βρω μια εκδοση της παραπανω εφαρμογης ?

Ευχαριστω !!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannis bizios είπε

Καλησπερα συμφορουμιτες εχει κανεις ιδεα για το που θα μπορουσα να βρω μια εκδοση της παραπανω εφαρμογης ?

Ευχαριστω !!

Επικοινώνησε μαζί τους με τους παρακάτω τρόπους:

https://actus.orama-tech.gr/support

Tel: (+30) 210 9414950

Fax: (+30) 210 9402040

email: [email protected]

support : [email protected]

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kormos είπε

Επικοινώνησε μαζί τους με τους παρακάτω τρόπους:

https://actus.orama-tech.gr/support

Tel: (+30) 210 9414950

Fax: (+30) 210 9402040

email: [email protected]

support : [email protected]

Μφχ

Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση και την διαθεση ! μαλλον δεν εδωσα σωστη περιγραφη στο τι χρειαζομαι και τον λογο που παιζει σημαντικο ρολο.

Η γυναικα μου επιασε δουλεια σε μια εταιρια που το χρησιμοποιει και επειδη δεν εχει μεγαλη εξικειωση με υπολογιστες και περιβαλλοντα εργασιας θα ηθελα να βρω μια εκδοση της εφαρμογης χωρις συνδρομη να την επεξεργαστω στο σπιτι και να την βοηθησω να την χρησιμοποιει.

Ευχαριστω και παλι !

Επεξ/σία από giannis bizios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis bizios είπε

Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση και την διαθεση ! μαλλον δεν εδωσα σωστη περιγραφη στο τι χρειαζομαι και τον λογο που παιζει σημαντικο ρολο.

Η γυναικα μου επιασε δουλεια σε μια εταιρια που το χρησιμοποιει και επειδη δεν εχει μεγαλη εξικειωση με υπολογιστες και περιβαλλοντα εργασιας θα ηθελα να βρω μια εκδοση της εφαρμογης χωρις συνδρομη να την επεξεργαστω στο σπιτι και να την βοηθησω να την χρησιμοποιει.

Ευχαριστω και παλι !

Καταλαβαίνω την ανησυχία και ενδιαφέρον σου αλλά δυστυχώς δεν είναι warez κοινότητα εδώ :)

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις τη λύση...

Θα σου πρότεινα πάντως να μιλήσεις μαζί τους μήπως και μπορούν έστω να σου δώσουν ένα demo που να καλύψει τις αναγκές σου.

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Καταλαβαίνω την ανησυχία και ενδιαφέρον σου αλλά δυστυχώς δεν είναι warez κοινότητα εδώ :)

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις τη λύση...

Θα σου πρότεινα πάντως να μιλήσεις μαζί τους μήπως και μπορούν έστω να σου δώσουν ένα demo που να καλύψει τις αναγκές σου.

Μφχ

Με λιγο ψαξιμο ειδα πως ειναι εφαρμογη που δεν θα καταφερω να εχω προσβαση σε καποιο ειδος εκδοσης καθως ειναι επι πληρωμη . Η ερωτηση σιγουρα δεν ειχε χαρακτηρηρα warez flashback χρονια πισω με την εκφραση αυτη xD θεωρησα επειδη δεν ειχα ξανα επαφη με τετοιου ειδους εφαρμογες  πως η χρεωση ερχεται με την παραμετροποιηση απο την κατοχο εταιρια στα μετρα της καθε επιχειρησης. Προφανως και λανθασμενα ! Οπως επισης θεωρω τετοιου ειδους εφαρμογες δεν εχουν νοημα να ειναι πειρατικες καθως σε καποιο σφαλμα οπωςδηποτε χρειαζεσαι το it της εταιριας που το αναπτυσσει ! Επανηλθα στην πραγματικοτητα xD

Επεξ/σία από giannis bizios
Δημοσ.

Ακομα κι αν καταφερνες να τη βρεις για το σπιτι, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μη μπορουσες καν να τη λειτουργησεις, μιας που τετοιες εφαρμογες πολυ συχνα λειτουργουν μεσω cloud.

Παντως στη σελιδα της εταιρειας υπαρχουν διαφορα manual που θα μπορουσε να μελετησει η συζυγος σου, και, αν θελετε να το πατε και ενα βημα παραπερα, συχνα οι εταιρειες αυτες παρεχουν και εκπαιδευση (με το αζημιωτο βεβαια) για τη χρηση των εφαρμογων τους, οποτε θα μπορουσες και να επικοινωνησεις μαζι τους περιγραφοντας την κατασταση και να συζητησετε το ενδεχομενο εκπαιδευσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...