ant_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Ανοιξε κλισε τα "διακοπτακια" (και να προσεχεις καθε φορα η σελιδα που θα βαλεις τον κωδικο να ειναι η αυθεντικη της τραπεζας η να μην εχει μπει κανα προγραμμα που θα σου παρει τους κωδικους) Τι ωραια περναμε με τις "ασφαλεις ηλεκτρονικες συνναλαγες"
dstilio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, VasilisKvr22 είπε Για αυτό το λόγο έχω δύο λογαριασμούς. Ο ένας είναι συνδεδεμένος στην κάρτα στον οποίο αφήνω 200-300 ευρώ. Ο δεύτερος δεν έχει συνδεδεμένη κάρτα και μένει ασφαλής. Ελπίζω να ξεμπερδεψεις άμεσα!!! Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Συνδέεις κι τον δεύτερο λογαριασμό στην κάρτα ώστε να μπορείς από atm αν χρειαστείς ποτέ να κανείς ανάληψη. αλλα σε ηλεκτρονικεσ αγορές και pos μόνο ο πρώτος λογαριασμός παραμένει προσβάσιμος. Δεν έχουν επιλογή τα pos να επιλέξεις λογαριασμούς. μερσί κάνω και εγώ λοιπόν, σχεδόν ίδια λύση με τη δίκη σου, και στον πρώτο λογαριασμό μεταφέρω χρήματα κάθε φορά μέσω bank mobile app. 300-500€. Μόλις ξοδευτούν ξανά γεμίζω.
Arkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, dstilio είπε Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Συνδέεις κι τον δεύτερο λογαριασμό στην κάρτα ώστε να μπορείς από atm αν χρειαστείς ποτέ να κανείς ανάληψη. αλλα σε ηλεκτρονικεσ αγορές και pos μόνο ο πρώτος λογαριασμός παραμένει προσβάσιμος. Δεν έχουν επιλογή τα pos να επιλέξεις λογαριασμούς. μερσί κάνω και εγώ λοιπόν, σχεδόν ίδια λύση με τη δίκη σου, και στον πρώτο λογαριασμό μεταφέρω χρήματα κάθε φορά μέσω bank mobile app. 300-500€. Μόλις ξοδευτούν ξανά γεμίζω. Έχουν επιλογή τα pos να επιλέξεις ταμιευτηρίου η όψεως λογαριασμό εφόσον είναι συνδεδεμένοι και οι 2 με την κάρτα.
telis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Η λύση είναι να έχεις προπληρωμένη και να γίνονται τα πάντα μέσω φορτίσεων. Όμως οι ελληνικές τράπεζες είναι τόσο μπινέδες και τοκογλύφοι που σου παίρνουν προμήθεια για κάθε κίνηση. Μιλάμε για κανονικούς νταβατζήδες 5
VasilisKvr22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, telis είπε Η λύση είναι να έχεις προπληρωμένη και να γίνονται τα πάντα μέσω φορτίσεων. Όμως οι ελληνικές τράπεζες είναι τόσο μπινέδες και τοκογλύφοι που σου παίρνουν προμήθεια για κάθε κίνηση. Μιλάμε για κανονικούς νταβατζήδες Κάνεις 2ο λογαριασμό και χρησιμοποιείς αυτόν για συναλλαγές. Οι συναλλαγές μεταξύ λογαριασμών σου δεν χρεώνεται και γίνεται άμεσα.
ant_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Η αλφα δεν εχει βαλει υποτιθεται εναν νεο 3 ψηφιο κωδικο που εχεις ορισει και γνωριζεις μονο εσυ και στον ζηταει για οποιαδηποτε αγορα? Και στις αλλες τραπεζες κατι τετοιο ταχα υπαρχει με κωδικο στο κινητο σου για να ολοκληρωθει η συναλλαγη αλλα στην πραξη στις μισες συναλλαγες δεν ζηταει κωδικο Τοσο δυσκολο ειναι να το εφαρμοσουν παντου αυτο?(αν και εκει γινονται απατες με αντιγραφη sim κλπ αλλα αυτα ειναι ακομα ποιο εξελιγμενα και δυσκολο να την πατησεις)
SilentVoice Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Συμφωνώ με όλους όσα είπαν. Θα προσθέσω την Revolut σαν λύση για αγορές από το εξωτερικό ή από διάφορα site, καθώς προσφέρει Χρεωστική Κάρτα Μιας Χρήσης, χωρίς καμία επιβάρυνση! Έτσι η κύρια κάρτα σας παραμένει ασφαλής.
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Πάντως ρε παιδιά όταν οι συναλλαγές γίνονται από ασφαλές περιβάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσουν από εκεί οι πληροφορίες της κάρτας. Εγω για να μην χρησιμοποιώ την κύρια κάρτα μου έχω βγάλει μια Curve.
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ant_ είπε Ανοιξε κλισε τα "διακοπτακια" (και να προσεχεις καθε φορα η σελιδα που θα βαλεις τον κωδικο να ειναι η αυθεντικη της τραπεζας η να μην εχει μπει κανα προγραμμα που θα σου παρει τους κωδικους) Τι ωραια περναμε με τις "ασφαλεις ηλεκτρονικες συνναλαγες" Ε ζήσε yolo. Το ένα δεν θες το άλλο δεν θες έτσι είναι η ζωή από την αρχαιότητα. Κάποιος ήταν ο κλέφτης και κάποιος ήταν το θύμα. 1
1comment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Εμφανίστηκαν οι κινήσεις. Έφαγα και τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος... Εικόνα
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, VasilisKvr22 είπε Για αυτό το λόγο έχω δύο λογαριασμούς. Ο ένας είναι συνδεδεμένος στην κάρτα στον οποίο αφήνω 200-300 ευρώ. Ο δεύτερος δεν έχει συνδεδεμένη κάρτα και μένει ασφαλής. Ελπίζω να ξεμπερδεψεις άμεσα!!! ναι και εγώ αυτό κάνω. 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Πάντως ρε παιδιά όταν οι συναλλαγές γίνονται από ασφαλές περιβάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσουν από εκεί οι πληροφορίες της κάρτας. Εγω για να μην χρησιμοποιώ την κύρια κάρτα μου έχω βγάλει μια Curve. αν είχες κάνει συναλλαγη με κάποιο απο τα δεκάδες eshops είσαι σίγουρος ότι τηρούν όλοι αυτοί σωστές τεχνικές προδιαγραφές; και ότι δεν έχουν υποκλέψει από αυτούς στοιχεία σου; δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας από τη δική μας μερια.
stefan123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Και σπιτι νά τα εχεις μπαινει ο κλεφτης και στα παιρνει...Στην δικια μου περίπτωση τα πηρε η μανα μου και τα εδωσε στον φιλο της για να παρει σπιτι...Βρηκα μηνυματα που τα κανονιζε σαν να ηταν δικα της...Τελικα τους εσπασα στο ξυλο και τώρα με εχουν στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό... Εμπιστοσύνη παιδια πουθενα...Το νου σας... 3 1 5 4
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, The_Judas είπε αν είχες κάνει συναλλαγη με κάποιο απο τα δεκάδες eshops είσαι σίγουρος ότι τηρούν όλοι αυτοί σωστές τεχνικές προδιαγραφές; και ότι δεν έχουν υποκλέψει από αυτούς στοιχεία σου; Αναφέρει "ασφαλές περιβάλλον", το οποίο είναι το παράθυρο που ανοίγει μετά την υποβολή παραγγελίας για χρέωση. Συνήθως το βλέπω με την alpha αυτό, αλλά και Πειραιώς. Τελευταία πάντως δεν έχω πετύχει σε κανένα e-shop να βάζεις τα στοιχεία σε δικό του πλαίσιο. 1
Pokemon640 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefan123 είπε Και σπιτι νά τα εχεις μπαινει ο κλεφτης και στα παιρνει...Στην δικια μου περίπτωση τα πηρε η μανα μου και τα εδωσε στον φιλο της για να παρει σπιτι...Βρηκα μηνυματα που τα κανονιζε σαν να ηταν δικα της...Τελικα τους εσπασα στο ξυλο και τώρα με εχουν στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό... Εμπιστοσύνη παιδια πουθενα...Το νου σας... Τραπεζική θυρίδα, 120-150€ το χρόνο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ούτε κλέφτης ούτε φωτιές. Μακάρι να το ήξερα, θα είχα σώσει κάποια σημαντικά πράγματα από τις φωτιές του 2016 ! Υ.Γ. Στο τελευταίο που είπες συμφωνώ. Η οικογένειά σου είναι η πρώτη που θα σε "κλέψει", και σε 2η μοίρα το έτερον ήμισυ. Δεν με εκπλήσσει τίποτα ποια. Στη θέση σου θα τους κατηγορούσα για κλοπή και θα ήταν μερικά χρονάκια στο κελί τους Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από Pokemon640 1
conqueror06 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stefan123 είπε Και σπιτι νά τα εχεις μπαινει ο κλεφτης και στα παιρνει...Στην δικια μου περίπτωση τα πηρε η μανα μου και τα εδωσε στον φιλο της για να παρει σπιτι...Βρηκα μηνυματα που τα κανονιζε σαν να ηταν δικα της...Τελικα τους εσπασα στο ξυλο και τώρα με εχουν στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό... Εμπιστοσύνη παιδια πουθενα...Το νου σας... Κανονικά έπρεπε να είναι αυτοί στη φυλακή για υπεξαίρεση και μην πω τι να τους κάνουν εκεί μέσα γιατί θα τιμωρηθώ. Δεν υπάρχει πιο ανήθικο και εμετικό πράγμα από αυτό. Δυστυχώς και εγώ έχω πέσει θύμα απάτης από συγγενή εν ψυχρώ και στα καλά καθούμενα και ενώ πάντα ήμουν υποστηρικτικός. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα φίλε. Και αντέδρασα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: σάπισμα στο ξύλο. Δικαστήρια δεν τόλμησαν καν να μου κάνουν και από τότε σκέπτονται σίγουρα διπλά πριν ξανακλέψουν... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από conqueror06
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα