Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Eνω στις Ελληνικες καρτες δεν γινεται; Παγωμα και ξεπαγωμα καρτας μεσω εφαρμογη ευκολα. Η συνδρομιτικη revolut δινει virtual cards που και εδω βγαζουν με e banking. πηγαίντε ολοι και απενεργοποιηστε τις συναλλαγες μεσω internet στις καρτες σας αλλα και τις συναλλαγες στο εξωτερικο. Γινεται on off ευκολα μεσω e banking. Εθνικη, πειραιως, alpha eurobank παντου γινεται) (υπαρχει και ολικο παγωμα ξεπαγωμα καρτας αλλα δεν βολευει) και τελος τα προβληματα. Kαι στο δωρεάν πρόγραμμα της revolut έχεις virtual cards. 1
Makis38 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 hour ago, Vault13 said: Eνω στις Ελληνικες καρτες δεν γινεται; Παγωμα και ξεπαγωμα καρτας μεσω εφαρμογη ευκολα. Η συνδρομιτικη revolut δινει virtual cards που και εδω βγαζουν με e banking. πηγαίντε ολοι και απενεργοποιηστε τις συναλλαγες μεσω internet στις καρτες σας αλλα και τις συναλλαγες στο εξωτερικο. Γινεται on off ευκολα μεσω e banking. Εθνικη, πειραιως, alpha eurobank παντου γινεται) (υπαρχει και ολικο παγωμα ξεπαγωμα καρτας αλλα δεν βολευει) και τελος τα προβληματα. Με την διαδικασία που λες, εάν έχεις πάγια εντολή στην πιστωτική, την απορρίπτει και αυτή ή όχι;
mameloukos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 1comment είπε Η αγορά όπως φαίνεται και στην περιγραφή και μου είπαν από την τράπεζα είναι αεροπορικά εισιτήρια από american airlines από το site τους. Και μου είπαν από την εξυπηρέτηση ότι είναι σύνηθες! Το γιατί δεν ζήτησε επαλήθευση δεν το ξέρω, ούτε και μου το απάντησαν. Αλλά σου λέω, μου έχει ξανατύχει σε site με μικροαγορές να μην ζητήσει επαλήθευση και να γίνει η συναλλαγή. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα πια. Στην εξυπηρέτηση ήταν απόλυτοι ότι αν δουν ότι δεν έκανα εγώ ο ίδιος τη συναλλαγή (και είπαν ότι έχουν τρόπους να το δουν), θα γίνει επιστροφή των χρημάτων... Έχει τύχει σε άλλους; Πριν 3 χρόνια είχε γίνει υποκλοπή της κάρτας μου (πειραιώς) και με είχαν χρεώσει 65 ευρώ για air bnb στο Λονδίνο. Έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και μου επέστρεψαν τα λεφτά σε 1,5 μήνα αν θυμάμαι καλά Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από mameloukos
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, volman είπε Δεν έχω άποψη για σαπιοτράπεζες. Τις ξέκοψα από το 2015 όταν πάγωσαν την κάρτα μου για επιχειρηματική δαπάνη αξίας 25 ευρώ! Κόστος τηλεφωνήματος για να εκδοθεί καινούργια κάρτα: 12 ευρώ (η εξυπηρέτηση πελατών είναι επί πληρωμή). Αν έχουν τέτοια υπηρεσία που λες, τότε προοδεύουν. Βρίσκονται στα επίπεδα της ρεβολούτ του 2015. Μπράβο τους, είναι μόνο 7 χρόνια πίσω. Μέχρι να σου γίνει μ@λακι@ και με την revolut και μετά να την βρίζεις και αυτή.
kazantzidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Makis38 είπε Με την διαδικασία που λες, εάν έχεις πάγια εντολή στην πιστωτική, την απορρίπτει και αυτή ή όχι; Φυσικά. Για αυτό δεν είναι λύση αυτό. Εγώ έχω 4 πάγιες εντολές, σιγά μην κάθομαι και να θυμάμαι πότε πληρώνεται κάθε εντολή για να ενεργοποιω την κάρτα κτλ. 1
Arkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Βάζετε όρια συναλλαγών να είστε safe τουλάχιστον για μεγάλα ποσά. Κλέφτες πάντα θα υπάρχουν και παντού όσο και να προσέχεις. Τουλάχιστον ας κάνουμε ότι μπορούμε για να προφυλαχτουμε.
liakjim Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Η Εθνική βλέπω έχει περισσότερες επιλογές από τη eurobank. Ξέρει κανείς στη eurobank, τι είναι η κάτω κάτω επιλογή της εικόνας;
makis269 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, The_Judas είπε το otp δεν ισχύει παντού. έχω κάνει συναλλαγές με ΗΠΑ στη δουλειά με μεγάλες εταιρείες που δεν ζήτησαν otp. επίσης από Ελλάδα νομίζω ότι και η ΔΕΗ δεν ζητά otp. ειδικά η ΔΕΗ δεν ζητάει ούτε επιβεβαίωση κινητού σε εγγραφή χρήστη , πρόσφατα κάποιος ( άγνωστος μάλλον από λάθος ) έβαλε το κινητό γνωστού μου και τον ενοχλούσαν συνέχεια ότι χρωστάει στην ΔΕΗ . τους έκανε καταγγελία και περιμένει.
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, makis269 είπε ειδικά η ΔΕΗ δεν ζητάει ούτε επιβεβαίωση κινητού σε εγγραφή χρήστη , πρόσφατα κάποιος ( άγνωστος μάλλον από λάθος ) έβαλε το κινητό γνωστού μου και τον ενοχλούσαν συνέχεια ότι χρωστάει στην ΔΕΗ . τους έκανε καταγγελία και περιμένει. η ΔΕΗ που πλήρωσα σήμερα μέσα από το site τους με την κάρτα, μου ζήτησε κανονικά επιβεβαίωση για την πληρωμή. είναι θέμα της τράπεζας αν θα σου ζητήσει. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από dtk-386
ant_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, Vault13 είπε Eνω στις Ελληνικες καρτες δεν γινεται; Παγωμα και ξεπαγωμα καρτας μεσω εφαρμογη ευκολα. Η συνδρομιτικη revolut δινει virtual cards που και εδω βγαζουν με e banking. πηγαίντε ολοι και απενεργοποιηστε τις συναλλαγες μεσω internet στις καρτες σας αλλα και τις συναλλαγες στο εξωτερικο. Γινεται on off ευκολα μεσω e banking. Εθνικη, πειραιως, alpha eurobank παντου γινεται) (υπαρχει και ολικο παγωμα ξεπαγωμα καρτας αλλα δεν βολευει) και τελος τα προβληματα. Συγνωμη αλλα αν απενεργοποιησεις τις συναλλαγες μεσω ιντερνετ τι ακριβως χρησιμοτητα θα εχει η καρτα? Ολοι σχεδον οι λογαριασμοι πλεον δεη οτε κλπ μεσω e bill ειναι Φερτε πισω τις παλιες καλες πληρωμες τα βιβλιαρια κλπ που μαθανε ολοι οι "προχο" " καντε τα ολα με e bank κλπ και φτασαμε να πρεπει καθε μερα να τσεκαρεις τον λογαριασμο σου για να δεις αν σε κλεψανε η οχι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, ant_ είπε Συγνωμη αλλα αν απενεργοποιησεις τις συναλλαγες μεσω ιντερνετ τι ακριβως χρησιμοτητα θα εχει η καρτα? Ολοι σχεδον οι λογαριασμοι πλεον δεη οτε κλπ μεσω e bill ειναι Φερτε πισω τις παλιες καλες πληρωμες τα βιβλιαρια κλπ που μαθανε ολοι οι "προχο" " καντε τα ολα με e bank κλπ και φτασαμε να πρεπει καθε μερα να τσεκαρεις τον λογαριασμο σου για να δεις αν σε κλεψανε η οχι Τα ενεργοποιείς όταν θες να κάνεις συναλλαγή.
Makis38 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 hours ago, liakjim said: Η Εθνική βλέπω έχει περισσότερες επιλογές από τη eurobank. Ξέρει κανείς στη eurobank, τι είναι η κάτω κάτω επιλογή της εικόνας; Εάν κατάλαβα καλά, είναι για να κάνεις ανάληψη με πιστωτική, σα να παίρνεις δάνειο δηλαδή, (και να την φας καλά με τα επιτόκια μετά)
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, ant_ είπε Συγνωμη αλλα αν απενεργοποιησεις τις συναλλαγες μεσω ιντερνετ τι ακριβως χρησιμοτητα θα εχει η καρτα? Ολοι σχεδον οι λογαριασμοι πλεον δεη οτε κλπ μεσω e bill ειναι Φερτε πισω τις παλιες καλες πληρωμες τα βιβλιαρια κλπ που μαθανε ολοι οι "προχο" " καντε τα ολα με e bank κλπ και φτασαμε να πρεπει καθε μερα να τσεκαρεις τον λογαριασμο σου για να δεις αν σε κλεψανε η οχι είδες τους διακόπτες στο screenshot μου επάνω? ανοίγει και κλείνει όποτε θες! εγώ με αυτά τα διακοπτάκια κοιμάμαι ήσυχος!
VasilisKvr22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Για αυτό το λόγο έχω δύο λογαριασμούς. Ο ένας είναι συνδεδεμένος στην κάρτα στον οποίο αφήνω 200-300 ευρώ. Ο δεύτερος δεν έχει συνδεδεμένη κάρτα και μένει ασφαλής. Ελπίζω να ξεμπερδεψεις άμεσα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα