michael92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, 1comment είπε Αλλά σου λέω, μου έχει ξανατύχει σε site με μικροαγορές να μην ζητήσει επαλήθευση και να γίνει η συναλλαγή. Το όριο είναι 30€ από όσο ξέρω.
1comment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Προφανως. Περιμενεις μεχρι και κανα 2 μηνες, αν και καποιοι στο θεμα του 365shop πηραν χρηματα και μετα απο ~3 εβδομαδες. Ουτε ο 1ος εισαι που κανει αμφισβητηση, ουτε ο τελευταιος Σίγουρα έχει τύχει αυτό. Ρωτάω αν πήραν τα χρήματα πίσω. Αυτό είναι το θέμα. 6 λεπτά πριν, michael92 είπε Το όριο είναι 30€ από όσο ξέρω. https://www.insomnia.gr/forums/topic/682845-υποκλοπη-στοιχειωναιτηση-αμφισβητησης/page/2/ Αντίστοιχο θέμα του 2018. Διάβασε και θα δεις ότι γίνεται. Απλά δεν σου χει τύχει. Έτσι ξένοιαστος είμουν κι εγώ.
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, 1comment είπε Σίγουρα έχει τύχει αυτό. Ρωτάω αν πήραν τα χρήματα πίσω. Αυτό είναι το θέμα.
1comment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Νομίζω δεν είμαι ίδια περίπτωση. Αυτοί όλοι έκαναν οι ίδιοι τη συναλλαγή και το eshop τους τα φαγε. Εγώ δεν έκανα ποτέ τη συναλλαγή.
michael92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, 1comment είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/682845-υποκλοπη-στοιχειωναιτηση-αμφισβητησης/page/2/ Αντίστοιχο θέμα του 2018. Διάβασε και θα δεις ότι γίνεται. Απλά δεν σου χει τύχει. Έτσι ξένοιαστος είμουν κι εγώ. Υπήρχε τότε υποχρεωτική επαλήθευση συναλλαγών όμως; Νομίζω γύρω στο 2019/2020 έγινε. Εγώ πάντως δεν αφήνω στην κάρτα πάνω από 100-200€ ούτως ή άλλως. Έχω δεύτερο λογαριασμό που δεν είναι συνδεδεμένος με χρεωστική κάρτα.
moure Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Έγινε μια φορά με την κάρτα της συζύγου.2000€ χρέωση σε online καζίνο.Τα χρήματα μας τα επέστρεψε η HSBC μέσα σε 15 μέρες. 1
1comment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, moure είπε Έγινε μια φορά με την κάρτα της συζύγου.2000€ χρέωση σε online καζίνο.Τα χρήματα μας τα επέστρεψε η HSBC μέσα σε 15 μέρες. Μη χειρότερα. Ευτυχώς είχε καλή κατάληξη. Εγώ φοβάμαι μήπως η αγορά των εισιτηρίων έγινε από Ελλάδα και έτσι να πρέπει να αποδείξω ότι δεν την έκανα εγώ (ενώ αν έγινε από το εξωτερικό θα είναι προφανές αφού δεν έχω ταξιδέψει).
dtk-386 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, 1comment είπε Μη χειρότερα. Ευτυχώς είχε καλή κατάληξη. Εγώ φοβάμαι μήπως η αγορά των εισιτηρίων έγινε από Ελλάδα και έτσι να πρέπει να αποδείξω ότι δεν την έκανα εγώ (ενώ αν έγινε από το εξωτερικό θα είναι προφανές αφού δεν έχω ταξιδέψει). Συνήθως όταν γίνεται κάποια ύποπτη συναλλαγή από εξωτερικό στην μπλοκάρουν αυτόματα οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες. 2
cumulus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εμενα με είχαν χρεωσει σε diners ,μια κάρτα που ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει και ουτε χρησιμοποιησα,αφου ήταν η εποχή που μοιραζαν κάρτες οι τράπεζες . Τότε η citibank ήταν η πρώτη που είχε σμσ ειδοποιηση και έτσι το πρόλαβα. Εμενα με είχαν χρεώσει από ΗΠΑ Τα χρηματα τα πήρα σε ενα 2μηνο.
doctor_pin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Γενικά έχει παραγίνει το κακό με τις κάρτες και όσο έμπειρος να είσαι την πατάς. Στο θέμα του φίλου , έκανες ότι μπορείς κανονικά η τράπεζα πρπει να ακυρώσει την συναλλαγή
Manolo7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Σε 1400 ευρώ αγορά δεν ζήτησε otp? Η εθνική της προάλλες μου μπλόκαρε τη κάρτα σε συναλλαγή 1.04 γιατί την θεωρησε ύποπτη.
johnfree Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Σε 1400 ευρώ αγορά δεν ζήτησε otp? Η εθνική της προάλλες μου μπλόκαρε τη κάρτα σε συναλλαγή 1.04 γιατί την θεωρησε ύποπτη. η εθνικη ευκολα μπλοκαρει συναλλαγές γιατι μου εχει τυχει σε πολλους γνωστους μου.
MikeJ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Τη προηγούμενη εβδομάδα σε Πειραιώς και έμενα είδα 2 συναλλαγές ίδιες σε πόσο (27,43) προς Microsoft Store IE κλπ και ακολούθησα την ίδια διαδικασία με εσένα, ακύρωση και αμφισβήτηση συναλλαγής όπου μου είπαν και εμένα για 60 μέρες. Πρόκειται για κάρτα που χρησιμοποιώ εως καθόλου και η τελευταία φορά που τη χρησιμοποίησα ήταν το Μάρτιο φέτος όταν πλήρωσα κάτι στα ΕΛΤΑ. Συμπτωματικά ήταν τις μέρες που είχε γίνει η κυβερνοεπιθεση και μισολειτουργουσαν. Λέτε να διερευσε μέσα από τα ΕΛΤΑ η κάρτα μου;
panagiotis1988 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Ts τσεκαρε εάν νωρίτερα έχουν γίνει και ύποπτες συναλλαγες των 0.5-1 ευρώ...και πες μας αν θες...
dstilio Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Είπες ότι αγόρασες κλικ από πλατφόρμα προβολής eshop? Ελληνική εταιρία; Ξένη; γενικα marketing έχει πολύ fraud and cybercrime όποτε αν πλήρωσες με μετά εκεί και ζήταγε CCV μήπως έβαλες όλα τα στοιχεία και τα τσίμπησε κανένας μάγκας; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα