cumulus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Pokemon640 είπε 2 λάθη 1)από την στιγμή που θα πατηθεί το κουμπί πανικού, στα 5 λεπτά έρχεται η αστυνομία και τους μαζεύει 2)οι θυρίδες είναι σε υπόγειο Προφανώς ο υπεύθυνος ασφαλείας της τράπεζας τον έπαιζε. Στην Ρουμανία που έχω θυρίδα δεν παίζουν τέτοιες προχειραδες γιαυτό και τους προτίμησα. Με τις ελληνικές τράπεζες δεν ασχολούμαι, ειδικά μετά το κραχ των CC έχουν φάει γκωλ από τα αποδυτήρια για μένα. Προφανώς δεν ξέρεις πως έγινε η ληστεία και ένα ακόμα προφανώς δεν ξέρεις ποιος ευθύνεται για τα cc. 1
m1d4k0s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Εγω για κατι τετοια χρησιμοποιω paypal ή revolut αν θελω να κανω αγορα π.χ 100 ευρω βαζω τα λεφτα σε μια απο τις καρτες και τη κανω. Καρτες τραπεζας προσπαθω να μη τις χρησιμοποιω στο internet
nikopoup Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ revolut και πιστωτική. Όπως λένε, χρησιμοποίησε τα λεφτά της τράπεζας, όχι τα δικά σου. 1
user2163 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nikopoup είπε Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ revolut και πιστωτική. Όπως λένε, χρησιμοποίησε τα λεφτά της τράπεζας, όχι τα δικά σου. Στις Ελληνικές τράπεζες συγκεκριμένα δικά μας είναι τα λεφτά που έχουν, θα είχαν κλείσει όλες από χρεοκοπία αν δεν ήμασταν εμείς να τις σώσουμε. https://thepressproject.gr/i-megali-listeia-ton-ellinikon-trapezon/ Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από user2163 1 1
nikopoup Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, user2163 είπε Στις Ελληνικές τράπεζες συγκεκριμένα δικά μας είναι τα λεφτά που έχουν, θα είχαν κλείσει όλες από χρεοκοπία αν δεν ήμασταν εμείς να τις σώσουμε. Καλά ναι αυτό που λες ισχύει. Αυτός όμως είναι ο τρόπος για να έχεις την βέλτιστη ασφάλεια όταν χρησιμοποιείς ελληνικές κάρτες. Ασφάλεια μηδέν.
tzotzo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Screenshot από την εφαρμογή του κινητού πως βγάζετε? Είστε rooted?
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Οπως βγάζεις οποιοδήποτε ss. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει το root.
Pokemon640 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, cumulus είπε Προφανώς δεν ξέρεις πως έγινε η ληστεία και ένα ακόμα προφανώς δεν ξέρεις ποιος ευθύνεται για τα cc. δεν ξέρω γιατί δεν κάνω ληστείες, και επίσης πάλι ο υπεύθυνος ασφαλείας πρέπει να επιβλέπει στενά τις κινήσεις στο χώρο, κάτι που αμέλησε. Στο CC, πολλά ευθύνονται, πρωτίστος αυτός που εκδίδει το χρήμα (που δεν αποτελεί δυστυχώς το εθνικό νόμισμα όπως είχαμε κάποτε) και δευτερευόντως αυτοί που έλαβαν αυτή τη πρωτοβουλία και έδιωξαν ότι κεφάλαιο έμεινε.
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Και εμάς στη δουλειά μια Πειραιώς η οποία δεν είχε χρησιμοποιηθεί σχεδόν ποτέ, χρεώθηκε Amazon συνδρομή. Εχω την υποψία πως κάτι παίζει με τις Πειραιώς .
tzotzo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Οπως βγάζεις οποιοδήποτε ss. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει το root. Δεν επιτρέπουν οι τραπεζικές εφαρμογές το screenshot. Τουλάχιστον της Πειραιώς.
1comment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Το θέμα είναι να μείνει κάτι στον καθένα από την ιστορία. Προσοχή με τα όρια στην κάρτα για αγορές μέσω ιντερνετ. Απενεργοποίηση αγορών από το εξωτερικό. Αυτά τα δύο να είχα κάνει δεν θα την είχα πατήσει. Δεν χρειάζονται άλλες λύσεις με δεύτερο λογ/σμο κλπ. Και με έναν μπορείς να κάνεις τα σωστά βήματα και να είσαι προφυλαγμένος (όσο γίνεται). Επίσης καλό είναι οι τράπεζες να ενημερώνουν για τέτοιους κινδύνους και να μην επικεντρώνουν μόνο ότι "η τράπεζα δεν θα σας ζητήσει ποτέ τους κωδικούς κλπ". Έχει ευθύνη η τράπεζα από τη στιγμή που ποτέ δεν με ενημέρωσε ότι διατρέχω τέτοιο κίνδυνο. Πίστευα ότι αν την πατήσω, θα ήταν μόνο αν πατήσω σε κάποιο μεηλ από τα γνωστά που στέλνουν για ψάρεμα κωδικών και κάνω είσοδο.
cumulus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε δεν ξέρω γιατί δεν κάνω ληστείες, και επίσης πάλι ο υπεύθυνος ασφαλείας πρέπει να επιβλέπει στενά τις κινήσεις στο χώρο, κάτι που αμέλησε. Στο CC, πολλά ευθύνονται, πρωτίστος αυτός που εκδίδει το χρήμα (που δεν αποτελεί δυστυχώς το εθνικό νόμισμα όπως είχαμε κάποτε) και δευτερευόντως αυτοί που έλαβαν αυτή τη πρωτοβουλία και έδιωξαν ότι κεφάλαιο έμεινε. Επιμένεις ενώ δεν ξέρεις. Ριφιφι έγινε όταν ήταν κλειστή η τραπεζα .Μήπως ο υπεύθυνος ασφαλείας έπρεπε να κοιμάται μέσα στην τράπεζα; Για τα CC θα μπούμε σε πολιτικά μονοπάτια και θα φάμε ban και οι δύο, οπότε το αφήνω.
1comment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Ψάχνοντας το θέμα σχετικά με το πού την πάτησα, κοινώς σε ποιά ιντερνετική συναλλαγή, ένα από τα σαητ που δεν σε παραπέμπει σε σελίδα τράπεζας για να πληκτρολογήσεις τα στοιχεία της κάρτας σου, είναι της we energy. Το παρατήρησα χθες που μπήκα να πληρώσω το λογ/σμο. 1
1comment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Από 22 Ιουλίου η αμφισβήτηση. Επικοινώνησα πριν λίγες μέρες και μου απάντησαν με sms ότι το αίτημα είναι προς επεξεργασία και θα ενημερωθώ εκ νέου. Θα κάνω υπομονή μέχρι να περάσουν οι 60 μέρες. Αν δεν με αποζημιώσουν, να πάω σε δικηγόρο λέτε;
1comment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι. Μόλις έλαβα sms ότι το αίτημα έγινε αποδεκτό και να ελέγξω τις κινήσεις τις επόμενες μέρες. Τέλος καλό. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από 1comment 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα