Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έφτιαξα ενα συστημα απο πλαισιο nvme 500gb corsair 16gb 3200 mb μνημη intel core 12400 cpu  καρτα γραφικων rx 6600 μπαινω στο fortnite και ενω βλεπω στο youtube οτι καποιοι παιζουν στα επικ και ειναι κομπλε εμενα κολαει και συνεχεια τα fps ακομα και στο lobby πανε 120-12 120-15 120 -20 οταν μπηκα στο game ειναι unplaybale τελειως κολαει συνεχεια. Να αναφερω οτι εχω συνδεσει το pc με τηλεοραση 65 oled. Ολοι οι drivers ειναι ενημερωμενοι κατεβασα το amd software adrenaline edition. Εκανα και ufo test πιανει 120 hz στην tv.  Ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει?

Επεξ/σία από madkid18
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Obi-Wan000 είπε

Σε τι αναλυση παιζει η τηλεοραση ??

1920 1080p

1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε

Επίσης το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι; 

Δε δοκίμασα άλλο game

Να αναφέρω ότι είναι συνδεμένος με hdmi

Δημοσ.

Ρε παιδιά διαβάζω σε άρθρα ότι πολλοί έχουν θέμα με την κάρτα αυτή με τα fps και ότι δε μπορούν να παίξουν παιχνίδι. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί? Και ειμουν στο τσακ να πάρω RTX 2060 βλακεια έκανα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που έχει ξαναπάρει amd μη τυχον και είναι κάποια ρύθμιση. Αλλά βλέπω πολύς κόσμος λέει το ίδιο πρόβλημα ότι πέφτουν τα fps από 120 σε 20 κτλ

Δημοσ.

Ποια έκδοση drivers έχεις; Το θέμα είναι καθαρά software related. Υποθέτω overclock δεν έχεις κάνει. Δοκίμασε να βάλεις στα ρολόγια το min να είναι -100 από το max. Πχ 2300-2400mhz

Δημοσ.

Όπως το περιγράφεις μοιάζει με cpu πρόβλημα αλλά έχεις καινούργια cpu οπότε μάλλον απλώς το πρόγραμμα υπερφορτώνει το thread της cpu, δεν παίρνει στιγμαία εντολές οι gpu, και μπαίνει σε "sleep mode" και να χαμηλώνει ρολόγια...
Κατέβασε κάποιο software που παρακολουθεί τα ρολόγια της κάρτας (π.χ hwinfo) και δες αν κατεβαίνουν απότομα όταν παίζεις.
Αν είναι αυτό αφαίρεσε όσα power saving options μπορείς, από την κάρτα ειδικά, δοκίμασε και με αυτό με τα ρολόγια (να θέσεις σταθερά ρολόγια ή να ανεβάσεις αρκετά τα minimum), απενεργοποίησε vsync και ξαναδοκίμασε

Δημοσ.

Τρεξε και 1-2 μετροπρογραμματα και συγκρινε τα σκορ (  3d Mark - Vantage κλπ) να δεις πως πανε..

Θα δεις αν ειναι universal το προβλημα ή οφειλεται στο game

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Τρεξε και 1-2 μετροπρογραμματα και συγκρινε τα σκορ (  3d Mark - Vantage κλπ) να δεις πως πανε..

Θα δεις αν ειναι universal το προβλημα ή οφειλεται στο game

εξηγησε μου πως γινεται το μεσημερι κολαγε τερμα διαβασα ολα αυτα που διαβασα γυρισα απο την δουλεια πριν λιγο μπαινω fortnite μπηκα κανονικα 2 games δεν κολαγε καθολου fps σταθερα. Το μονο που εκανα εκλεισα το overlay απο το amd αλλα δεν νομιζω πως ηταν αυτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα(software κατά πάσα πιθανότητα) και όχι στην κάρτα, μικρή πιθανότητα να έχει έρθει κάτι ελαττωματικό αλλά θέλω να πιστεύω οτι δεν στέλνουν τα μηχανήματα χύμα δίχως έλεγχο(μπορεί και να είμαι απλά "ρομαντικός")

Μπορείς να κατεβάσεις το afterburner και να δεις τι "τερματίζει" και σε κόβει.

Επίσης drivers από που πέρασες;  Τι άλλα προγράμματα τρέχουν στο backround; Antivirus, mallware κτλ;

Επειδή μου έχεις κάνει προσωπική ερώτηση για την κάρτα και αισθάνομαι λίγο άσχημα, κάνε μια δημοσκόπηση εδώ μέσα

Rtx 2060 στα 400 ή Rx 6600 στα 370;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, madkid18 είπε

εξηγησε μου πως γινεται το μεσημερι κολαγε τερμα διαβασα ολα αυτα που διαβασα γυρισα απο την δουλεια πριν λιγο μπαινω fortnite μπηκα κανονικα 2 games δεν κολαγε καθολου fps σταθερα. Το μονο που εκανα εκλεισα το overlay απο το amd αλλα δεν νομιζω πως ηταν αυτο!

Ειδες ποσο βοηθαει το forum? Problem solved 😎😝

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nickol-us είπε

Μπορείς να κατεβάσεις το afterburner και να δεις τι "τερματίζει" και σε κόβει.

Δεν χρειάζεται afterburner...

Αν πατήσει ctrl μαζί με shift και o

τα βλέπει όλα 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου αν κ αργοπορημενα να διαγραψεις την εφαρμογη της amd(adrenalin) και να κανεις μονο drivers install τπτ παραπανω...Αμα θες για curve ανεμιστηρων  msi afterburner..Ειχα θεματα με black screen-crash-low fps λογο της χαλια εφαρμογης του( rx 6700xt)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, μιας που πραγματικά δε μπορώ να βρω τίποτα στο Google.

Μια RX 6600 (όχι XT), πως μπορεί να τα πάει στο Tomb Raider 2013 4k ανάλυση όλα ultra settings; Θα πιάσει το όριο των 60fps που έχει το παιχνίδι;

Η ίδια ερώτηση και για το Rise of the Tomb Raider. :)

Επεξ/σία από philos
Δημοσ.
Στις 22/7/2022 στις 6:25 ΜΜ, madkid18 είπε

Ρε παιδιά διαβάζω σε άρθρα ότι πολλοί έχουν θέμα με την κάρτα αυτή με τα fps και ότι δε μπορούν να παίξουν παιχνίδι. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί? Και ειμουν στο τσακ να πάρω RTX 2060 βλακεια έκανα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που έχει ξαναπάρει amd μη τυχον και είναι κάποια ρύθμιση. Αλλά βλέπω πολύς κόσμος λέει το ίδιο πρόβλημα ότι πέφτουν τα fps από 120 σε 20 κτλ

Ήσουν στο τσακ να κάνεις βλακεία και να παρεις 2060 τώρα έχεις πραξει σωστά. 

Κάποιο θέμα software είναι μην σκας. 

Κάνε ότι σου έχουν πει τα παιδια απο πανω. 

Αν δεν δουλέψει κάτι πάρε κι έναν οδηγό undervolt overclock δοκίμασε το και μιλάμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...