Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

Αν είστε πιεσμένοι κ λίγα άτομα το καταλαβαίνω σε ένα σημείο όμως δεν είναι λόγος μερικοί από εσάς να είστε αδιάφοροι,και να συνεχίσω τηλεφωνικό κέντρο είναι θα ακούς διάφορα και εγώ ακούω στην δουλειά μου πολλά αν μου τα .. θα τον διώξω ευγενικά αν δεν είναι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες που τού προσφέρουμε απλά πράγματα,να προσβάλεις τους πελάτες με χαρακτηρισμούς σε φόρουμ ότι λένε πολλές μαλ.. έστω και σαν αστείο.δεν σε τιμάει φίλε .

Αδιαφορία δεν ξέρω τι είναι από συναδέλφους που γνωρίζω, δεν μου έτυχε ως και σήμερα ούτε στην VF ούτε στην Nova να ακούσω ή να μου μεταφέρουν αδιαφορία προς πελάτη. Είναι και κάτι που το λένε στην εκπαίδευση, ακόμα και το πως ακουγόμαστε αν κοιτάμε το κινητό την ώρα που εξυπηρετούμε(παιδιά ακούγεται η διαφορά).
Τώρα αν με την αδιαφορία πιαστεί αυτό που έγραψα για χθες, να καλεί πελάτης, με ανοιχτή βλάβη σε άλλο τμήμα, στο TSR τμήμα που εξ'ορισμού ανοίγει την βλάβη, αν δεν την λύση σε πρώτο χρόνο η βλάβη πάει σε άλλο τμήμα και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι "καταγραφή παραπόνου για Χ,Ψ λόγο" και ο πελάτης περιμένει θαύματα δια τηλεφώνου....δεν ξέρω τι να πω. Διαφέρει ο ορισμός της έννοιας τότε καθώς για μένα ο αδιάφορος είναι αυτός που μπορεί αλλά δεν θέλει.

Εκεί σας έρχονται οι τεχνικοί στο σπίτι σας, γειτονιά σας, γιατί δεν τα λέτε εκεί; Αυτοί είναι που κάνουν την δουλειά σε φυσικό επίπεδο. Εγώ από το τηλέφωνο τι να κάνω;
Να κλάψω μαζί για την βλάβη; Να βάλω τον γάτο μου να κλάψει μαζί για την βλάβη; Sorry, δεν θα βασάνιζα το γατί μου ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Υπάρχει νομίζετε κάποιο μυστικό κουμπί που δεν θέλουμε να πατήσουμε για άμεση αποκατάσταση βλάβης δια μαγείας;

Αφού όλοι τα ξέρετε καλύτερα από εμάς και εμείς αργούμε και είμαστε αδιάφοροι, ελάτε να μας δείξετε τον δρόμο προς κάτι καλύτερο! Κάτι χαρτιά δικτύου που έχω εδώ κάτι CCNA θα τα κάνω confetti μιας που ο κυρ Κίτσος από το τυρί TV Τυρνάβου έχει βλάβη, άργησε να αποκατασταθεί, ξέρει ότι οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ κάνανε το πρόβλημα και εμείς αδιαφορούμε και αυτός πληρώνει στην ώρα του για να έχει internet! (1/2 κλήσεις είναι έτσι!)

Και δεν υπάρχει θα τον διώξω ευγενικά, διαφορετικές δουλειές. Σε κάθε κλήση προσπαθώ να εξηγήσω τι έχει συμβεί και ποια είναι τα επόμενα βήματα, αλλά στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι σαν να κάνω ανάλυση του ISS σε νεογέννητο. Απλά χάσιμο χρόνου μιας που ο καθένας ακούει αυτό που θέλει, κρατάει αποσματικά ότι τον συμφέρει για να το γυρίσει μπούμερανγκ στην κουβέντα ότι έχει και δίκιο από πάνω. Και καταλήγουμε σε 20 λεπτά κλήση, σε 30 λεπτά κλήση, σε 40 λεπτά κλήση να κάνει η κουβέντα κύκλους, να είναι και ο πελάτης δυσαρεστημένος, να είναι και οι TL δυσαρεστημένοι γιατί εγώ δεν έκανα κάτι καλά και κράτησε η κλήση τόσο, να είμαι και εγώ δυσαρεστημένος που δεν είναι κάτι που μπορούσα να κάνω και δεν έκανα αλλά και έφαγα τόσο χρόνο χωρίς αποτέλεσμα και να πρέπει να καθαρίσω το μυαλό για να πάω στην επόμενη κλήση χωρίς να θέλω να κάνω δολοφονία. Και όλα αυτά γιατί; Για βασικό μισθό.

Οπότε ναι, μ@λ@κ13ς είναι αυτά που ακούμε. Ο ορισμός της λέξης και θα ήταν λάθος να το εκφράσω διαφορετικά.

Και για να είμαι ακριβοδίκαιος, να πω ευχαριστώ και σε αρκετό κόσμο που είναι συνεργάσιμοι, ευγενικοί, και που ακούνε την ανάλυση της βλάβης ήρεμα και με καταννοήση. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι, λίγοι αλλά υπάρχουν! Αν γίνει κάποιο τέτοιο τοπικ που λέω είναι καθαρά και μόνο για τις ακραίες περιπτώσεις!

Το αν με τιμά ή όχι λίγο ως καθόλου με ενδιαφέρει. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Αδιαφορία δεν ξέρω τι είναι από συναδέλφους που γνωρίζω, δεν μου έτυχε ως και σήμερα ούτε στην VF ούτε στην Nova να ακούσω ή να μου μεταφέρουν αδιαφορία προς πελάτη. Είναι και κάτι που το λένε στην εκπαίδευση, ακόμα και το πως ακουγόμαστε αν κοιτάμε το κινητό την ώρα που εξυπηρετούμε(παιδιά ακούγεται η διαφορά).
Τώρα αν με την αδιαφορία πιαστεί αυτό που έγραψα για χθες, να καλεί πελάτης, με ανοιχτή βλάβη σε άλλο τμήμα, στο TSR τμήμα που εξ'ορισμού ανοίγει την βλάβη, αν δεν την λύση σε πρώτο χρόνο η βλάβη πάει σε άλλο τμήμα και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι "καταγραφή παραπόνου για Χ,Ψ λόγο" και ο πελάτης περιμένει θαύματα δια τηλεφώνου....δεν ξέρω τι να πω. Διαφέρει ο ορισμός της έννοιας τότε καθώς για μένα ο αδιάφορος είναι αυτός που μπορεί αλλά δεν θέλει.

Εκεί σας έρχονται οι τεχνικοί στο σπίτι σας, γειτονιά σας, γιατί δεν τα λέτε εκεί; Αυτοί είναι που κάνουν την δουλειά σε φυσικό επίπεδο. Εγώ από το τηλέφωνο τι να κάνω;
Να κλάψω μαζί για την βλάβη; Να βάλω τον γάτο μου να κλάψει μαζί για την βλάβη; Sorry, δεν θα βασάνιζα το γατί μου ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Υπάρχει νομίζετε κάποιο μυστικό κουμπί που δεν θέλουμε να πατήσουμε για άμεση αποκατάσταση βλάβης δια μαγείας;

Αφού όλοι τα ξέρετε καλύτερα από εμάς και εμείς αργούμε και είμαστε αδιάφοροι, ελάτε να μας δείξετε τον δρόμο προς κάτι καλύτερο! Κάτι χαρτιά δικτύου που έχω εδώ κάτι CCNA θα τα κάνω confetti μιας που ο κυρ Κίτσος από το τυρί TV Τυρνάβου έχει βλάβη, άργησε να αποκατασταθεί, ξέρει ότι οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ κάνανε το πρόβλημα και εμείς αδιαφορούμε και αυτός πληρώνει στην ώρα του για να έχει internet! (1/2 κλήσεις είναι έτσι!)

Και δεν υπάρχει θα τον διώξω ευγενικά, διαφορετικές δουλειές. Σε κάθε κλήση προσπαθώ να εξηγήσω τι έχει συμβεί και ποια είναι τα επόμενα βήματα, αλλά στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι σαν να κάνω ανάλυση του ISS σε νεογέννητο. Απλά χάσιμο χρόνου μιας που ο καθένας ακούει αυτό που θέλει, κρατάει αποσματικά ότι τον συμφέρει για να το γυρίσει μπούμερανγκ στην κουβέντα ότι έχει και δίκιο από πάνω. Και καταλήγουμε σε 20 λεπτά κλήση, σε 30 λεπτά κλήση, σε 40 λεπτά κλήση να κάνει η κουβέντα κύκλους, να είναι και ο πελάτης δυσαρεστημένος, να είναι και οι TL δυσαρεστημένοι γιατί εγώ δεν έκανα κάτι καλά και κράτησε η κλήση τόσο, να είμαι και εγώ δυσαρεστημένος που δεν είναι κάτι που μπορούσα να κάνω και δεν έκανα αλλά και έφαγα τόσο χρόνο χωρίς αποτέλεσμα και να πρέπει να καθαρίσω το μυαλό για να πάω στην επόμενη κλήση χωρίς να θέλω να κάνω δολοφονία. Και όλα αυτά γιατί; Για βασικό μισθό.

Οπότε ναι, μ@λ@κ13ς είναι αυτά που ακούμε. Ο ορισμός της λέξης και θα ήταν λάθος να το εκφράσω διαφορετικά.

Και για να είμαι ακριβοδίκαιος, να πω ευχαριστώ και σε αρκετό κόσμο που είναι συνεργάσιμοι, ευγενικοί, και που ακούνε την ανάλυση της βλάβης ήρεμα και με καταννοήση. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι, λίγοι αλλά υπάρχουν! Αν γίνει κάποιο τέτοιο τοπικ που λέω είναι καθαρά και μόνο για τις ακραίες περιπτώσεις!

Το αν με τιμά ή όχι λίγο ως καθόλου με ενδιαφέρει. 

φίλε μου από αυτούς τους ανθρώπους που λένε μαλ... έχεις εργασία και πληρώνεσαι όχι απο την εταιρεία στην ουσία και τσουβαλιαζεις με αυτή την έκφραση και τους ανθρώπους που σας σέβονται,το έχω ξαναπεί την ευθύνη τα τεχνικά συνεργασία την έχουν το γράφω και στο ποίο πάνω θέμα στις δυσλειτουργίες ΟΤΕ για να το τελειώνουμε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

φίλε μου από αυτούς τους ανθρώπους που λένε μαλ... έχεις εργασία και πληρώνεσαι όχι απο την εταιρεία στην ουσία και τσουβαλιαζεις με αυτή την έκφραση και τους ανθρώπους που σας σέβονται,το έχω ξαναπεί την ευθύνη τα τεχνικά συνεργασία την έχουν το γράφω και στο ποίο πάνω θέμα στις δυσλειτουργίες ΟΤΕ για να το τελειώνουμε.

Εν μέρη σωστό και εν μέρη λάθος. Με πληρώνουν για να λύνω βλάβες και όχι τα ψυχολογικά του καθενός ούτε να κάνω hot course στα δίκτυα μέσω τηλεφώνου. Και στα 20-30-40 λεπτά που χαλάω σε ένα τέτοιο θα μπορούσα να είχα βοηθήσει από 5 ως 15 άλλα άτομα. Στην ουσία ζημιά κάνουν και στους επόμενους. Την επόμενη φορά που θα μιλάς κέντρο και θα λέει ότι έχει αναμονή (και όχι κάποιο γενικό όπου καλούν όλοι) να ξέρεις, είναι τέτοιες κλήσεις

Δημοσ.

Αρχικά ηρεμία από όλες τις πλευρές, δεν χρειάζονται εντάσεις. Από εκεί και πέρα όποιος δεν έχει περάσει από τηλεφωνικό κέντρο δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοεί ο comfuzio. Όπως και κάποιος που δεν πέρασε ποτέ από φούρναρης π.χ.

Τώρα σχετικά με το παπάτζες για τα restart κ.λπ. θα πω κάτι απλό. Μην νομίζετε ότι στο τηλεφωνικό κέντρο γουστάρει ο άλλος να κάνει αυτές τις παπαριές, αλλά αν δεν τις κάνει όταν ακούσουν την κλήση για έλεγχο ποιότητας θα τον φωνάξουν και θα του πουν strike 1. Επίσης, με αυτές τις παπάτζες φτιάχνονται και πολλές βλάβες που έχουν να κάνουν με λάθος φίλτρα, πρόβλημα στο ασύρματο και τέτοια.

Από εκεί και πέρα το τηλεφωνικό κέντρο έχει και περιορισμένες δυνατότητες. Όταν για παράδειγμα ο ΟΤΕ στο σύστημα σου λέει αδυναμία πρόσβασης στον χώρο, τι να πει ο agent στον πελάτη; Όταν του λέει αυτό ο πελάτης δεν τον πιστεύει και τον πιέζει λες και μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Αν του πει δεν έχουμε ενημέρωση ακούει Παναγίες.

Επίσης το 8ωρο σου είναι 480 λεπτά και σου λένε φίλε πρέπει να λάβεις 50+ κλήσεις, δηλαδή 9,6 λεπτά ανά κλήση. Πόσο εφικτό πιστεύει κάποιος ότι είναι αυτό;

Προφανώς οι εταιρείες δεν θέλουν να πάρουν αρκετό κόσμο για να μην χαλούν λεφτά αλλά όσο αυτό δεν είναι πρόβλημα του πελάτη, άλλο τόσο δεν είναι πρόβλημα και του εργαζόμενου.

Όσο δούλευα είχα απαντήσει σε χιλιάδες κλήσεις και πραγματικά οι πελάτες που πραγματικά γνώριζαν 5 πράγματα ήταν ελάχιστοι, ίσως και κάτω από 15, αλλά αυτοί ήταν πάντα ευγενικοί. Οι περισσότεροι ήταν αγενείς γιατί σε πληρώνω άρα μπορώ να σε @@@@. 

Και τέλος ένα από τα καλύτερα για εμένα προσωπικά που μου είχε δώσει και strike ήταν όταν ο πελάτης είπε παλικάρι δεν κάνω τίποτα, 5 χρόνια είναι το σπίτι και έπαιζε άψογα και έλαβε (κακώς) την απάντηση άρα και αφού το δίκτυο χαλκού είναι 50 χρόνια και έπαιζε κομπλέ δεν υπάρχει καν βλάβη. Αφού το έκλεισε και τον ξαναπήρα και του εξήγησα γιατί μπορεί να χαλάσει κάποιο πράγμα που λειτουργεί και τελικά μετά από 25 λεπτά δέχτηκε να κάνει δοκιμή στην κεντρική πρίζα, είχε ίντερνετ.

Κατάληξη, όπως δεν πρέπει τα παιδιά από τα κέντρα να τσουβαλιάζουν τους πελάτες, το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και από την άλλη πλευρά, απλά μην ξεχνάτε ότι ο καταναλωτής θα έρθει αντιμέτωπος με 10-20 παιδιά στην υποστήριξη όσο είναι σε μια εταιρεία; Το παιδί θα έρθει σε επαφή με 1000+ όσο δουλεύει οπότε είναι λογικό να θεωρεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών είναι κάπως.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλά σε ήρεμο κλίμα είναι η κουβέντα, δεν έλαβα κάτι σε προσωπικό επίπεδο και ούτε θέλω να απαντήσω επί προσωπικού, έτυχε να πω για τον ICE-T που απάντησε αν και μου φαίνεται λογικός άνθρωπος και να ζητήσω συγγνώμη αν φάνηκα κάπως! Δεν ξέρω και τι εμπειρία έχει μιας που δεν έχω διαβάσει της cosmote, έχω *OTEοφοβία και τους έχω στείλει από το 2005 στην σταθερή αλλά δυστυχώς ένα κάποιο μέρος του δικτύου πάντα περνάει από εκεί οπότε θέλω δεν θέλω τους βλέπω μπροστά μου!

Δεν ήταν ποτέ μου πρόθεση να τσουβαλιάσω όλους αλλά όπως είπα και στο αρχικό είχα μια περίεργη μέρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των κλήσεων ήταν άσχημες και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές εμπειρίες από κυριολεκτικές μ@λ@κ13ς που ακούω. Μπορεί να μην αρέσει η λέξη αλλά είναι η αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα. 

Για το ιστορικό, φέυγοντας από την VF έκλεισα 17.000 τικετς που πέρασαν από τα χέρια μου, ~6500 που άνοιξα εγώ ο ίδιος και τα υπόλοιπα που ήταν ανοιχτά από άλλους agents ή επιστροφές από εξωτερικά συνεργεία/ΟΤΕ/εσωτερικές διαχειρίσεις που ήταν για recheck.

17.000 τικετς δεν είναι όμως και 1 επικοινωνία με το καθένα, σε πολλά υπήρχαν πολλαπλές επικοινωνίες. Στην Nova είμαι 2,5 βδομάδες κέντρο που λαμβάνω κλήσεις και είμαι ήδη στα 557 τικετς(τα λένε αλλιώς εδώ αλλά you get the point). 

Όπως είπα δεν θέλω να τσουβαλιάσω όλους καθώς στην VF στα 17.000 τικετς είχα κάτω από 20 περιπτώσεις που ήταν άσχημες και μόνο 2 που αναγκάστικα να τερματίσω την κλήση. Θα μπορούσα να το κάνω και σε πολλές παραπάνω αλλά δουλειά μου είναι να δίνω λύσεις, πολλές προσβολές κτλ τα πέρασα στο ντούκου και έκανα το παρακάτω.

Αυτά τα ~20(+τα προχθεσινά που ήταν αρκετά) ήταν που ζήτησα να κάνουμε αυτό το τόπικ και όχι απαραίτητα για να χλεβάσω τον πελάτη -γιατί δεν ξέρει- αλλά για κάποιον που μπορεί να έχει στο μέλλον μια ίδια βλάβη να ξέρει στο περίπου το τι βλέπουμε και εμείς και τι μπορούμε να κάνουμε ή όχι.
Το να μου βρίζει την μάνα και τους πεθαμένους μου δεν μπορώ να κατάλαβω πως βοηθάει σε επίλυση της βλάβης που έχει. Και έννοια τους, μια χαρά τους βρίζω τους δικούς μου και μόνος μου, αν χρειαστώ βοήθεια θα την ζητήσω.

Strike έχω φάει και εγώ ένα ΤΤ για 2 γιαγιάδες που της έστειλε άλλος συνάδελφος να δοκιμάσουν το σταθερό τους σε κατάστημα και τελικά ήταν οκ το σταθερό, κάλεσαν και έβριζαν επί 20 λεπτά εμένα για την ταλαιπωρία που είχαν λες και τις έστειλα εγώ εκεί ένα πράγμα, και τα άκουσα γιατί πέρασα μέσα στο ΤΤ ότι επί 20 λεπτά δεν με άφηναν να μιλήσω και με πήγαν μονότερμα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Καλά σε ήρεμο κλίμα είναι η κουβέντα, δεν έλαβα κάτι σε προσωπικό επίπεδο και ούτε θέλω να απαντήσω επί προσωπικού, έτυχε να πω για τον ICE-T που απάντησε αν και μου φαίνεται λογικός άνθρωπος και να ζητήσω συγγνώμη αν φάνηκα κάπως! Δεν ξέρω και τι εμπειρία έχει μιας που δεν έχω διαβάσει της cosmote, έχω *OTEοφοβία και τους έχω στείλει από το 2005 στην σταθερή αλλά δυστυχώς ένα κάποιο μέρος του δικτύου πάντα περνάει από εκεί οπότε θέλω δεν θέλω τους βλέπω μπροστά μου!

Δεν ήταν ποτέ μου πρόθεση να τσουβαλιάσω όλους αλλά όπως είπα και στο αρχικό είχα μια περίεργη μέρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των κλήσεων ήταν άσχημες και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές εμπειρίες από κυριολεκτικές μ@λ@κ13ς που ακούω. Μπορεί να μην αρέσει η λέξη αλλά είναι η αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα. 

Για το ιστορικό, φέυγοντας από την VF έκλεισα 17.000 τικετς που πέρασαν από τα χέρια μου, ~6500 που άνοιξα εγώ ο ίδιος και τα υπόλοιπα που ήταν ανοιχτά από άλλους agents ή επιστροφές από εξωτερικά συνεργεία/ΟΤΕ/εσωτερικές διαχειρίσεις που ήταν για recheck.

17.000 τικετς δεν είναι όμως και 1 επικοινωνία με το καθένα, σε πολλά υπήρχαν πολλαπλές επικοινωνίες. Στην Nova είμαι 2,5 βδομάδες κέντρο που λαμβάνω κλήσεις και είμαι ήδη στα 557 τικετς(τα λένε αλλιώς εδώ αλλά you get the point). 

Όπως είπα δεν θέλω να τσουβαλιάσω όλους καθώς στην VF στα 17.000 τικετς είχα κάτω από 20 περιπτώσεις που ήταν άσχημες και μόνο 2 που αναγκάστικα να τερματίσω την κλήση. Θα μπορούσα να το κάνω και σε πολλές παραπάνω αλλά δουλειά μου είναι να δίνω λύσεις, πολλές προσβολές κτλ τα πέρασα στο ντούκου και έκανα το παρακάτω.

Αυτά τα ~20(+τα προχθεσινά που ήταν αρκετά) ήταν που ζήτησα να κάνουμε αυτό το τόπικ και όχι απαραίτητα για να χλεβάσω τον πελάτη -γιατί δεν ξέρει- αλλά για κάποιον που μπορεί να έχει στο μέλλον μια ίδια βλάβη να ξέρει στο περίπου το τι βλέπουμε και εμείς και τι μπορούμε να κάνουμε ή όχι.
Το να μου βρίζει την μάνα και τους πεθαμένους μου δεν μπορώ να κατάλαβω πως βοηθάει σε επίλυση της βλάβης που έχει. Και έννοια τους, μια χαρά τους βρίζω τους δικούς μου και μόνος μου, αν χρειαστώ βοήθεια θα την ζητήσω.

Strike έχω φάει και εγώ ένα ΤΤ για 2 γιαγιάδες που της έστειλε άλλος συνάδελφος να δοκιμάσουν το σταθερό τους σε κατάστημα και τελικά ήταν οκ το σταθερό, κάλεσαν και έβριζαν επί 20 λεπτά εμένα για την ταλαιπωρία που είχαν λες και τις έστειλα εγώ εκεί ένα πράγμα, και τα άκουσα γιατί πέρασα μέσα στο ΤΤ ότι επί 20 λεπτά δεν με άφηναν να μιλήσω και με πήγαν μονότερμα.

απλη κουβεντα κανουμε δεν χρειαζεται συγνωμη φιλε μου

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 02/08/2022 at 14:36, blasphemus said:

απο 1 Ιουνιου που εγινε η αναβαθμιση σε επαγγελματικο νουμερο απο 24 στα 100 η γραμμη μου κοπηκε εντελώς4 επισκεψεις απο τεχνικους της VODA και 2 απο τον ΟΤΕ για να δουνε τι παιζει και ενα συνδιαστικο ραντεβου VODA και ΟΤΕ για να αποφανθουν!Ακομα...τιποτα χωρίς τηλεφωνο και χωρίς ιντερνετ.Συστημικη βλαβη και λοιπα...Με πηρε το εμπορικο τους τμημα για υποβαθμιση γραμμης,,μου στειλανε το ιδιο ρουτερ σε πιο καινουρια εκδοση αλλα μεχρις στιγμης δεν εχει αλλαξει κάτι.Μαλλον θα τους χαιρετισω απο βδομαδα,δεν παει αλλο με τους εραστιτεχνες.

αν η γραμμη δεν μπορει να παιξει πχ 100mbit παλι θα πρεπε να παιζει πιο χαμηλα και οχι καθολου.πχ να συγχρονιζει στα 15 για παραδειγμα. τωρα και να εγινε συνδυαστικο και να μην δοθηκε λυση ειναι λιγο παραξενο. συνηθως το δελτιο συνδυαστικης επισκεψης γραφει πανω τι εγινε και τι δεν εγινε και ποιο το προβλημα.

On 02/08/2022 at 23:27, comfuzio said:

Ερώτηση προς τους mods πιο πολύ, μπορώ να κάνω ένα topic σε κάποια κατηγορία και να ανεβάζω (ή ανεβάζουμε όσοι είμαστε σε τηλεφωνικό κέντρο) τις μ@λ@κ13ς που ακούμε όλη μέρα; Σήμερα παίζει να είχα ρεκόρ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικά πικάντικα!
Κανόνας: δεν θα δοθούν info των ανθρώπων και 2ος κανόνας θα τα γράφω όπως τα ακούω και θα απαντάω όπως τα λέω και στο τηλ μαζί όμως με μερικά info για τις διαδικασίες του κέντρου. 

στο μπλα μπλα μπορει να φτιαχτει ή εναλλακτικα στο internet. στο μπλα μπλα πιο πολυς κοσμος αλλα πιο ευκολα να ξεφυγει η κατασταση και να κλειδωθει. u can try it και ελπιιζουμε να μην γινει derail.

On 03/08/2022 at 16:20, ICE-T said:

Ενώ εσείς στο τηλεφωνικό κέντρο λίγες παπατζες λέτε στον κόσμο,έλα γιατί θα ακούσεις και άλλα αν συνεχίσεις την ειρωνία και θα πέσει λογοκρισία και διαγραφή πολλών comment's. 

εχοντας περασει απο call center οπως και ραντεβου σε χωρο πελατη (retail,professional,business,vip) θα πω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση. υπαρχουν πολλες παρανοησεις  που καταληγουν σε μη ανθρωπινες συμπεριφορες. δυστυχως θα το ξαναπω οποιος δεν εχει δουλεψει σε call center δεν μπορει να καταλαβει πολλα. δεν θα το αναλυσω παραπανω.ηδη γραφτηκαν τοσα ποστς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...