konc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν οριστεί το "άνετα" δεν υπάρχει απάντηση. Γιατί αν για παράδειγμα για σένα άνετα σημαίνει ένα σπίτι που κοστίζει 1000/μήνα, ε τότε με 1500 όχι δεν ζεις καθόλου άνετα. Τα το θεωρείται τρελό και περιττό έξοδο είναι διαφορετικά για τον καθένα, δεν είναι μόνο τα μπουζούκια Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από konc
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε Κανεις δεν επιστρέφει Ελλάδα από εξωτερικό για να κάνει την ίδια ζωή, αλλά καλύτερη. Θα είναι για τον φίλο όλα πολύ φτηνότερα προφανώς από την Ελβετία, αλλά εδώ βγαίνεις και πολύ περισσότερο επισης αποτι θα έβγαινε ποτέ στην Ελβετία… Εξαρτάται τι ζωή κάνει εκεί και τι θέλει να κάνει Ελλάδα.Το καλυτερη ή χειρότερη.......... Δεν θα είναι πολύ φτηνότερα. Ολα έχουν πάει στον θεό στην Ελλάδα,ΣΜ,καυσιμα,ΔΕΗ.Και με τι μισθούς.Πρέπει να βάλει τα έξοδα κάτω και να υπολογίσει. 1
Free Bird Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Το αν παιρνάς καλά ή όχι είναι σχετικό. Και έχει να κάνει με τα έξοδά σου και τυχόν άλλα έσοδα που μπορεί να έχεις π.χ. είσπραξη ενοικίου κλπ Αν τα έσοδά σου είναι 1.500 € και δεν έχεις σπίτι άρα θα έχεις ενοίκιο, προφανώς δεν έχεις δάνεια, δεν έχεις οικογένεια άρα μπορείς να τακτοποιήσεις τη ζωή σου ΕΣΥ όπως θέλεις κια να περνάς από καλα μέχρι αρκετά καλά. Αν ξεκίναγες με έξοδα α) ενοίκιο β) δόσεις δανείων γ) έξοδα παιδιών, φροντιστήρια κλπ τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Εφόσον είσαι μόνος σου και χωρίς ανελαστικές δαπάνες δεν έχεις θέμα. Αν έπρεπε να μείνεις στη Γερμανία με 1.500 € θα είχες πρόβλημα ...... κυρίως λόγω του ενοικίου και μετά λόγω των υπόλοιπων εξόδων 1
George1050 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, christakos07 είπε Αν είσαι ψηλά αμειβόμενος στην Ελβετία, η προσγείωση θα είναι πολύ απότομη. Στα 1500 ζεις ναι, αλλά η μισθολογική αναλογία με Ζυρίχη παίζει να είναι σε φάση 4500 ελβετικά καθαρά. Ναι ξερω, το εχω βαλει καλα στο μυαλο μου πως πολλα θα αλλαξουνε... Θα σου πω κιολας...το 90 η γονεις μου δουλευανε κανονικα, και με εξτρα, βγαζανε περιπου 12000 - 15000 ελβετικα φρανκα, πολυ καλα τοτε, ακριβεια μηδεν, ζωη πολυ ανετη και ποιοτηκη, αδειες κτλπ...εκαναν και λεφτα, φτιαξανε ενα σπιτι που εμεις σημερα δυσκολα θα το κανουμε κτλπ...οι καιροι ομως ΚΑΙ στην ελβετια αλλαξανε...μεγαλωςα εδω, σχολεια κτλπ, οπως βεβαια ηρθαν η γονεις μου τοτε για τα παιδια για μια καλυτερη ζωη. Δεν λεω, καλα ειναι η να πω ηταν...πλεον εγω παιρνω 5200.- ελβετικα φρανκα ΚΑΘΑΡΑ στην τραπεζα, τα εξοδα μου ειναι 2000 ενοικιο, 300 ασφαλεια, 150 κινητο και ιντερνετ, 700 φοροι, 300 βενζινη (για δουλεια και καθημερινες δουλειες), 150 ρευμα, 120 υδρευση, 200 φαγητο (στο σπιτι ενα ατομο), 120 ασφαλεια και τελη αυτοκινητου...τα εξοδα λοιπον ειναι πανω κατω παντα τα ιδια, σε εμενα γυρω στα 4000 χιλιαρικα...μενουνε 1200...μεχρι εδω καλα, τωρα αν θες να βγεις εδω για ποτο, φαγητο θες ΑΝΕΤΑ 120 - 200 φρανκα, αν θες να βγεις λιγο ποιο νυχτερινα, θες ανετα 300-400 φρανκα την βραδια, καθημερινα εξοδα οπως τσιγαρα (10 φρανκα) αν καπνιζεις...δεν λεω, κατι θα μεινει το μηνα, ισως 300 η ακομα και 500/600 φρανκα, αλλα αντιμετωπιζουμε τρομερες τιμες εδω 1
airtrelomike13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, George1050 είπε Ναι ξερω, το εχω βαλει καλα στο μυαλο μου πως πολλα θα αλλαξουνε... Θα σου πω κιολας...το 90 η γονεις μου δουλευανε κανονικα, και με εξτρα, βγαζανε περιπου 12000 - 15000 ελβετικα φρανκα, πολυ καλα τοτε, ακριβεια μηδεν, ζωη πολυ ανετη και ποιοτηκη, αδειες κτλπ...εκαναν και λεφτα, φτιαξανε ενα σπιτι που εμεις σημερα δυσκολα θα το κανουμε κτλπ...οι καιροι ομως ΚΑΙ στην ελβετια αλλαξανε...μεγαλωςα εδω, σχολεια κτλπ, οπως βεβαια ηρθαν η γονεις μου τοτε για τα παιδια για μια καλυτερη ζωη. Δεν λεω, καλα ειναι η να πω ηταν...πλεον εγω παιρνω 5200.- ελβετικα φρανκα ΚΑΘΑΡΑ στην τραπεζα, τα εξοδα μου ειναι 2000 ενοικιο, 300 ασφαλεια, 150 κινητο και ιντερνετ, 700 φοροι, 300 βενζινη (για δουλεια και καθημερινες δουλειες), 150 ρευμα, 120 υδρευση, 200 φαγητο (στο σπιτι ενα ατομο), 120 ασφαλεια και τελη αυτοκινητου...τα εξοδα λοιπον ειναι πανω κατω παντα τα ιδια, σε εμενα γυρω στα 4000 χιλιαρικα...μενουνε 1200...μεχρι εδω καλα, τωρα αν θες να βγεις εδω για ποτο, φαγητο θες ΑΝΕΤΑ 120 - 200 φρανκα, αν θες να βγεις λιγο ποιο νυχτερινα, θες ανετα 300-400 φρανκα την βραδια, καθημερινα εξοδα οπως τσιγαρα (10 φρανκα) αν καπνιζεις...δεν λεω, κατι θα μεινει το μηνα, ισως 300 η ακομα και 500/600 φρανκα, αλλα αντιμετωπιζουμε τρομερες τιμες εδω Ανέφερες τότε που εργάζοταν οι γονείς σου η ακρίβεια ήταν μηδέν στην Ελβετία. Μετά τι έγινε και ήρθε αυτή η ακρίβεια στην ΕΛΒΕΤΊΑ? Σε ρωτάω γιατί και σε άλλα κράτη το ακούω. Όπως πχ η Γερμανία, που πήγαιναν κάτι θείοι μου για εκπαιδευτικοί ή για άλλες δουλειές και τότε υπήρχε το Μάρκα, που ήταν γερό νόμισμα και τώρα όποιος πάει ξαφνικά λέει ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε.
George1050 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, The_Judas είπε Μια χαρά είναι τα 1500+ για τα δεδομένα της Ελλάδας. Θα ζεις πολύ άνετα. Ειδικά αν έχεις βάλει στην άκρη και λεφτά από την εργασία σου στην Ελβετία. Πλέον από την εποχή του κορωνοιού έχουν αλλάξει αρκετά, δεν θα ταλαιπωρηθείς τόσο με το δημόσιο με το 97% των περιπτώσεων. Ευχαριστω. Τι εννοεις δεν θα ταλαιπβρηθω με το δημοσιο ακριβως?
tounion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, George1050 είπε Ναι ξερω, το εχω βαλει καλα στο μυαλο μου πως πολλα θα αλλαξουνε... Θα σου πω κιολας...το 90 η γονεις μου δουλευανε κανονικα, και με εξτρα, βγαζανε περιπου 12000 - 15000 ελβετικα φρανκα, πολυ καλα τοτε, ακριβεια μηδεν, ζωη πολυ ανετη και ποιοτηκη, αδειες κτλπ...εκαναν και λεφτα, φτιαξανε ενα σπιτι που εμεις σημερα δυσκολα θα το κανουμε κτλπ...οι καιροι ομως ΚΑΙ στην ελβετια αλλαξανε...μεγαλωςα εδω, σχολεια κτλπ, οπως βεβαια ηρθαν η γονεις μου τοτε για τα παιδια για μια καλυτερη ζωη. Δεν λεω, καλα ειναι η να πω ηταν...πλεον εγω παιρνω 5200.- ελβετικα φρανκα ΚΑΘΑΡΑ στην τραπεζα, τα εξοδα μου ειναι 2000 ενοικιο, 300 ασφαλεια, 150 κινητο και ιντερνετ, 700 φοροι, 300 βενζινη (για δουλεια και καθημερινες δουλειες), 150 ρευμα, 120 υδρευση, 200 φαγητο (στο σπιτι ενα ατομο), 120 ασφαλεια και τελη αυτοκινητου...τα εξοδα λοιπον ειναι πανω κατω παντα τα ιδια, σε εμενα γυρω στα 4000 χιλιαρικα...μενουνε 1200...μεχρι εδω καλα, τωρα αν θες να βγεις εδω για ποτο, φαγητο θες ΑΝΕΤΑ 120 - 200 φρανκα, αν θες να βγεις λιγο ποιο νυχτερινα, θες ανετα 300-400 φρανκα την βραδια, καθημερινα εξοδα οπως τσιγαρα (10 φρανκα) αν καπνιζεις...δεν λεω, κατι θα μεινει το μηνα, ισως 300 η ακομα και 500/600 φρανκα, αλλα αντιμετωπιζουμε τρομερες τιμες εδω Τα 1500€ είναι καθαρά ή μεικτά ? Δηλαδή φόροι και ασφάλεια.. Εδώ υπολογίζεις κάνα 500€ ενοίκιο, 80€ ρεύμα, 35€ ίντερνετ, κάνα 50€ κινητό, 250€ μίνιμουμ σούπερ μάρκετ , κάνα 20€ νερό, θέλεις κοινόχρηστα για την πολυκατοικία που θα μείνεις και ότι κάψεις για θέρμανση τον χειμώνα , 4-5€ έχουν τα τσιγάρα, κάνα 7-8αρι το ποτό ,3-5€ η μπύρα στο καφέ .. βενζίνη 2,20 έτσι 1
petran79 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 εξαρτάται το στυλ ζωής που θέλεις να κάνεις. Αν πχ στην Ελβετία μένεις σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα και έχεις ένα καλό αμάξι, τοτε ακόμα και τα 1500 ευρώ στην Ελλάδα μπορεί να είναι οριακά αν πληρώνεις ακριβο ενοίκιο, συν βενζίνες, ψώνια, έπιπλα, συνδρομές, λογαριασμοι, τέλη, φόροι κλπ. Αν βολευτεις σε ένα μικρότερο διαμερίσμα, φτάνουν και περισσεύουν.
epp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, George1050 είπε Ναι ξερω, το εχω βαλει καλα στο μυαλο μου πως πολλα θα αλλαξουνε... Θα σου πω κιολας...το 90 η γονεις μου δουλευανε κανονικα, και με εξτρα, βγαζανε περιπου 12000 - 15000 ελβετικα φρανκα, πολυ καλα τοτε, ακριβεια μηδεν, ζωη πολυ ανετη και ποιοτηκη, αδειες κτλπ...εκαναν και λεφτα, φτιαξανε ενα σπιτι που εμεις σημερα δυσκολα θα το κανουμε κτλπ...οι καιροι ομως ΚΑΙ στην ελβετια αλλαξανε...μεγαλωςα εδω, σχολεια κτλπ, οπως βεβαια ηρθαν η γονεις μου τοτε για τα παιδια για μια καλυτερη ζωη. Δεν λεω, καλα ειναι η να πω ηταν...πλεον εγω παιρνω 5200.- ελβετικα φρανκα ΚΑΘΑΡΑ στην τραπεζα, τα εξοδα μου ειναι 2000 ενοικιο, 300 ασφαλεια, 150 κινητο και ιντερνετ, 700 φοροι, 300 βενζινη (για δουλεια και καθημερινες δουλειες), 150 ρευμα, 120 υδρευση, 200 φαγητο (στο σπιτι ενα ατομο), 120 ασφαλεια και τελη αυτοκινητου...τα εξοδα λοιπον ειναι πανω κατω παντα τα ιδια, σε εμενα γυρω στα 4000 χιλιαρικα...μενουνε 1200...μεχρι εδω καλα, τωρα αν θες να βγεις εδω για ποτο, φαγητο θες ΑΝΕΤΑ 120 - 200 φρανκα, αν θες να βγεις λιγο ποιο νυχτερινα, θες ανετα 300-400 φρανκα την βραδια, καθημερινα εξοδα οπως τσιγαρα (10 φρανκα) αν καπνιζεις...δεν λεω, κατι θα μεινει το μηνα, ισως 300 η ακομα και 500/600 φρανκα, αλλα αντιμετωπιζουμε τρομερες τιμες εδω να απαντησω μιας και ζω/εργαζομαι αρκετα χρονια στην Ελβετια οποτε νιωθω τα νουμερα. Στο περιπου υποθετω εισαι γυρω στα 75-85Κ CHF μεικτα (αν υποθεσω οτι μιλαμε για φορολογια καντονιου Ζυριχης). Αν στην Θεσ/νικη αναφερεσαι σε 1500 καθαρα επι 14 μισθοι (ως μισθωτος) τοτε να ξερεις οτι αναλογικα μιλώντας θα εισαι περιπου στο ιδιο level (παντα για Θεσ/νικη που ειναι πιο νορμαλ τα ενοικια απο Αθηνα). Φυσικα αν και στις δυο χωρες βαζεις στην ακρη το π.χ. 10% του μισθου, στην Ελβετια ειναι σε απολυτο νουμερο παραπανω. Επισης αν πετας για Ελλαδα αρκετες φορες καθε χρονο, στο τελος δινεις στις αεροπορικες την διαφορα.. Η διαφορα ειναι οτι το κοστος της ενεργειας εχει εκτοξευτει τελευταια στην Ελλαδα και ειναι ξεκαθαρα πιο ακριβο απο την Ελβετια και οτι γενικα σε πολλες εταιρειες στην Ελλαδα δεν τηρειται και τοσο ο νομος π.χ. σε οτι αφορα το ωραριο εργασιας κλπ. Κατα τα αλλα θεωρω οτι εχεις ετσι και αλλιως ηδη ελβετικο διαβατηριο οποτε και να μην σου αρεσει τελικα ξαναγυρνας πισω χωρις πολλα πολλα. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από epp 5 1
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 καλα τα λεφτα για ελλαδα αλλα θεσσαλονίκη? ξερω γω... ειναι λίγο downgrade. ελλαδα, ηλιος, παραλιες, καλοκαιρι σουπερ, σταρχιδισμος παντου και παντα οκ...στα θετικα αλλα η πολή ειναι λίγο meh. εχει πιο ωραιες γυναικες παντως οπότε αφου εισαι single αξιζει.
George1050 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Κανεις δεν επιστρέφει Ελλάδα από εξωτερικό για να κάνει την ίδια ζωή, αλλά καλύτερη. Θα είναι για τον φίλο όλα πολύ φτηνότερα προφανώς από την Ελβετία, αλλά εδώ βγαίνεις και πολύ περισσότερο επισης αποτι θα έβγαινε ποτέ στην Ελβετία… Δεν ειναι απλα οτι βγαινεις...απλα ζεις κιολας λιγο...εδω εισαι ΠΑΝΤΑ μεσα στο τρεξιμο και στρες, ακομα και οταν κανεις κατι για σενα πχ. ψωνια, βολτες απο εδω και απο εκει, γιατι ετσι ειναι το σηστημα...σε κανει να πανικοβαλεσε πχ μην τελειωσει το παρκινγ και φας κλειση για ενα λεπτο αργοτερα, γενικα εισαι ενα νουμερακι φορες και λειτουργεις απλα με ολους τους αλλους... και ΝΑΙ, εδω δεν βγαινω και ας μπορω, γιατι δεν εχει, δεν εκεινο, δεν το αλλο..πολλα ειναι γιατι δεν βγαινουμε εδω, εισαι πολυ κλεισμενως στο σπιτι, μπορει και να σου αρεσει ομως ετσι... 2
christakos07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, George1050 είπε Ναι ξερω, το εχω βαλει καλα στο μυαλο μου πως πολλα θα αλλαξουνε... Θα σου πω κιολας...το 90 η γονεις μου δουλευανε κανονικα, και με εξτρα, βγαζανε περιπου 12000 - 15000 ελβετικα φρανκα, πολυ καλα τοτε, ακριβεια μηδεν, ζωη πολυ ανετη και ποιοτηκη, αδειες κτλπ...εκαναν και λεφτα, φτιαξανε ενα σπιτι που εμεις σημερα δυσκολα θα το κανουμε κτλπ...οι καιροι ομως ΚΑΙ στην ελβετια αλλαξανε...μεγαλωςα εδω, σχολεια κτλπ, οπως βεβαια ηρθαν η γονεις μου τοτε για τα παιδια για μια καλυτερη ζωη. Δεν λεω, καλα ειναι η να πω ηταν...πλεον εγω παιρνω 5200.- ελβετικα φρανκα ΚΑΘΑΡΑ στην τραπεζα, τα εξοδα μου ειναι 2000 ενοικιο, 300 ασφαλεια, 150 κινητο και ιντερνετ, 700 φοροι, 300 βενζινη (για δουλεια και καθημερινες δουλειες), 150 ρευμα, 120 υδρευση, 200 φαγητο (στο σπιτι ενα ατομο), 120 ασφαλεια και τελη αυτοκινητου...τα εξοδα λοιπον ειναι πανω κατω παντα τα ιδια, σε εμενα γυρω στα 4000 χιλιαρικα...μενουνε 1200...μεχρι εδω καλα, τωρα αν θες να βγεις εδω για ποτο, φαγητο θες ΑΝΕΤΑ 120 - 200 φρανκα, αν θες να βγεις λιγο ποιο νυχτερινα, θες ανετα 300-400 φρανκα την βραδια, καθημερινα εξοδα οπως τσιγαρα (10 φρανκα) αν καπνιζεις...δεν λεω, κατι θα μεινει το μηνα, ισως 300 η ακομα και 500/600 φρανκα, αλλα αντιμετωπιζουμε τρομερες τιμες εδω Τα 2000 ενοίκιο πιθανολογώ ότι σημαίνουν ευρύχωρο διαμέρισμα, σε σχετικά καλή περιοχή. Τα έξοδα βενζίνης θα υπάρχουν και εδώ και δε θα είναι μικρά. Τα έξοδα κινητού και γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα θα είναι στην καλύτερη 60-80 ευρώ και θα χάσεις πολλές από τις παροχές που έχεις. Τα 700 ευρώ φόροι, από που προκύπτουν; Τι εξτρά πληρώνεις μηνιαίως, που δεν αφαιρείται από το μισθό σου; Βέβαια στην Ελλάδα θα παίρνεις 1500-1600 επί 14 μισθούς. Αλλά για ένα ευρύχωρο σπίτι, θες 500-600 πολύ εύκολα. ΔΕΗ, σούπερμαρκετ, βενζίνη κτλπ, ανεβάζουν αρκετά το κασέ σου. Εκτός βέβαια, αν έχεις ιδιόκτητο σπίτι στη Θεσσαλονίκη..
airtrelomike13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε καλα τα λεφτα για ελλαδα αλλα θεσσαλονίκη? ξερω γω... ειναι λίγο downgrade. ελλαδα, ηλιος, παραλιες, καλοκαιρι σουπερ, σταρχιδισμος παντου και παντα οκ...στα θετικα αλλα η πολή ειναι λίγο meh. εχει πιο ωραιες γυναικες παντως οπότε αφου εισαι single αξιζει. Η Πόλη είναι για τα πανηγύρια. Τρομερή υγρασία που δεν μπορείς να χορτάσεις ύπνο, πολύ περίεργα αφεντικά, ανεργία, ιδιωτικός τομέας χωρίς να υπάρχει έλεγχος ( προσφατα εμαθα απο φιλο οτι υπαρχουν εργοδοτες στη Θεσσαλονικη που δεν βαζουν τις προβλεπόμενες τριετίες), ωραρία στο θεό και άλλα πολλά. Ειδικά τα μεταφορικά της με τον ΟΑΣΘ είναι για τσίρκο μεντράνο. Καλά για τις γυναίκες ο μεγαλύτερος μύθος. Βάζουν μισό χημείο πάνω τους, ντύνονται οι περισσότερες σαν καρναβάλια και νομίζουν ότι είναι ωραίες. Ωραίες γυναίκες έχει η Κοζάνη, η Δράμα, η Αθήνα, η Κρήτη, όχι η Θεσσαλονίκη που λες και είναι σαν πλαστικές κούκλες. Για όνομα του θεού. Η Θεσσαλονίκη είναι μόνο για φοιτητές και δημοσίους υπαλλήλους, άντε για καμία εκδρομή για ψώνια. Μέχρι εκεί... Αθήνα και πάλι Αθήνα 2 2 2
George1050 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Ανέφερες τότε που εργάζοταν οι γονείς σου η ακρίβεια ήταν μηδέν στην Ελβετία. Μετά τι έγινε και ήρθε αυτή η ακρίβεια στην ΕΛΒΕΤΊΑ? Σε ρωτάω γιατί και σε άλλα κράτη το ακούω. Όπως πχ η Γερμανία, που πήγαιναν κάτι θείοι μου για εκπαιδευτικοί ή για άλλες δουλειές και τότε υπήρχε το Μάρκα, που ήταν γερό νόμισμα και τώρα όποιος πάει ξαφνικά λέει ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Η κριση δεν επηρεαζει νομιζω μονο ενα κρατος που βρισκεται στην κριση, το καταλαβαινουν και αλλα...τι γιατι ακριβως δεν μπορω να το πω...αλλα λογικα οπως γινονται ολα ακριβωτερα παντου και τα υπολοιπα κρατη τα αυξανουν τη τιμες πχ φαγητα, τσιγαρα, αυτοκινητα, σπιτια κτλπ...ΑΛΛΑ η μισθοι εμειναν σχεδον το ιδιο (αντε να ανεβηκανε και 500 - 700 σε 20 χρονια μεσα) Παλια η μανα μου στο σουπερ ελεγε απλα παρτε οτι θελετε απο τα ραφια και εγω τωρα προσεχω της τιμες να ψωνισω οικονομικα...
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1500 ειναι λίγα για ανετα, συνεχεια θα τα μετρας Αν ειχες γυναικα με 1500 και αυτη τοτε ναι ζεις άνετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις