Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να βγει νέα οικοδομική άδεια αποκλειστικά για αλλαγή χρήσης.

Φάκελο με αντίγραφα σχεδίων και μελέτης για τον ιδιοκτήτη, δεν σου έδωσε, έστω ηλεκτρονικά;

Επεξ/σία από Maurikycli
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/7/2022 στις 2:19 ΜΜ, DimVavas είπε

Καλησπέρα,

έχω ένα (πλέον, πρώην) ισόγειο κατάστημα στο οποίο έγινε αλλαγή χρήσης και διαχωρισμός-μετατροπή σε 2 κατοικίες (με μεσοτοιχία).

Η ερώτηση μου είναι αν πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις - δηλώσεις πχ στο Ε9 όπου θα φαίνεται ότι πλέον δεν είναι ένα ακίνητο, αλλά 2 ξεχωριστές κατοικίες.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Διάβασα την ανάρτησή σας και διαπίστωσα ότι αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα: είχα ένα κατάστημα, το οποίο διαχώρισα και μετέτρεψα σε δύο κατοικίες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήσατε και αν χρειάστηκαν συγκεκριμένες τροποποιήσεις στο Ε9, το Κτηματολόγιο ή άλλες υπηρεσίες.

Καλησπέρα,

έχω ένα (πλέον, πρώην) ισόγειο κατάστημα στο οποίο έγινε αλλαγή χρήσης και διαχωρισμός-μετατροπή σε 2 κατοικίες (με μεσοτοιχία).

Η ερώτηση μου είναι αν πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις - δηλώσεις πχ στο Ε9 όπου θα φαίνεται ότι πλέον δεν είναι ένα ακίνητο, αλλά 2 ξεχωριστές κατοικίες.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Διάβασα την ανάρτησή σας και διαπίστωσα ότι αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα: είχα ένα κατάστημα, το οποίο διαχώρισα και μετέτρεψα σε δύο κατοικίες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήσατε και αν χρειάστηκαν συγκεκριμένες τροποποιήσεις στο Ε9, το Κτηματολόγιο ή άλλες υπηρεσίες.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Δημοσ.
Στις 22/7/2022 στις 4:05 ΜΜ, DimVavas είπε

Μάλιστα, μπαίνουν σε μια σειρά λοιπόν... Ξεχωριστή άδεια τι εννοείς; Πολεοδομία;
Πχ σκέφτομαι το πιο απλό, ότι για να εκμισθώσω τα σπίτια πρέπει να γίνουν 2 μισθωτήρια και επομένως να φαίνεται κάπως ότι δεν πρόκειται για μια κατοικία αλλά για δύο.

Απο την στιγμή που έχεις κάνεις άδεια μικρής κλίμακας για διαχωρισμό σε 2 νέες κατοικίες τότε αλλάζεις το Ε9 σε καινούργιο να είναι διαμερίσματα και μετά για σύνδεση με τ; δίκτυα παίρνεις από το μηχανικό σου βεβαίωση σύνδεσης. Έπειτα για Δεδδηε κρατάς το ένα ρολόι και ζητάς άλλο ένα, με αλλαγή φυσικά στα τμ με τα καινούργια. Το ίδιο και ύδρευση. Μίλησε με τον μηχανικό σου. Αυτός ξέρει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...