manolis940 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Χρησιμοποιώ τον clipboard manager των Windows (Win key + V) αρκετά χρόνια απ' τα Windows 10. Ωστόσο στα windows 11 έχει καταντήσει σπαστικός και μάλλον όχι μόνο για μένα όπως φαίνεται στο reddit μιας και για άγνωστο λόγο φαίνεται στην Microsoft να αποφάσισαν να μην ενεργοποιείτε σε password fields3 Έχει βρει κανένας κάποια λύση μήπως και επαναφέρουμε την παραγωγικότητα μας στα παλιά επίπεδα ;
imvrios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 1:29 ΜΜ, manolis940 είπε Έχει βρει κανένας κάποια λύση μήπως και επαναφέρουμε την παραγωγικότητα μας στα παλιά επίπεδα ; Λύση πρώτη: για εισαγωγή credentials χρησιμοποιείς ένα password manager. Είναι η σωστή λύση από πλευράς ασφάλειας και θα κερδίζεις και χρόνο γιατί δε θα έχεις να αντιγράψεις το password π.χ. από κανένα txt αρχείο. Λύση δεύτερη: χρησιμοποίησε άλλο clipboard manager, π.χ. το Ditto που να σε αφήνει να κάνεις αυτό που θες.
manolis940 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Στις 25/7/2022 στις 9:23 ΜΜ, imvrios είπε Λύση πρώτη: για εισαγωγή credentials χρησιμοποιείς ένα password manager. Είναι η σωστή λύση από πλευράς ασφάλειας και θα κερδίζεις και χρόνο γιατί δε θα έχεις να αντιγράψεις το password π.χ. από κανένα txt αρχείο. Λύση δεύτερη: χρησιμοποίησε άλλο clipboard manager, π.χ. το Ditto που να σε αφήνει να κάνεις αυτό που θες. Ως προς την πρώτη λύση δεν ταιριάζει σίγουρα σε μένα μιας και το πρόβλημα το έχω τις φορές όπου έχω κάποια απομακρυσμένη πρόσβαση στην βάση της δουλειάς και πρέπει να αντιγράψω απ' τον απομακρυσμένο υπολογιστή το password. Να βάλω τώρα μέσα στον δικό μου password manager κωδικούς πελατών δεν λέει. Θα δοκιμάσω ωστόσο το Ditto και θα επανέλθω να σου πω εντυπώσεις.
manolis940 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Το δούλεψα το Ditto αλλά από την μία μου έκανε μπερδέματα και δεν επικολλούσε πράγματα εκεί που ήθελα, από την άλλη θα ήθελα κάτι να αντικαταστήσει το "win+V" σαν συντόμευση. Επειδή όμως δεν το κόβω, χρησιμοποιεί κάποιος κάποια διαφορετική που να τον έχει βολέψει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα