Tetrabitos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Εχει Ubuntu τι να το κάνεις; Sudo apt-get install? Και 2500€. Παίρνεις μηλαρακι και δείχνεις και επαγγελματίας ακόμα και ας μην είσαι. Neeeeeext Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melli Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Είναι φθηνά τώρα τα Macbook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Melli είπε Είναι φθηνά τώρα τα Macbook? Πλεον... VFM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melody Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 To Dell Inc. Inspiron 5510 που έχω εδώ και ένα χρόνο (εξαιρετικό μηχάνημα), πήρε το 22.04 LTS άψογα. Στις προηγούμενες εκδόσεις είχα μόνο ένα θέμα, με το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν διάβαζε όλα τα δάχτυλα (μέχρι που σκεφτόμουν ότι εγώ έχω το πρόβλημα!!!). Για την ιστορία τον προηγούμενο Αύγουστο που το αγόρασα, δεν έκανα ΠΟΤΕ εκκίνηση με windows, αλλά άμεσα εγκατάσταση Ubuntu. Και ήταν η πρώτη φορά που δεν χρειάστηκε να ψάξω για wifi, ή οτιδήποτε άλλο. Το συνοδευτικό βιβλιαράκι άλλωστε ήταν χωρισμένο σε WIndows/Ubuntu οδηγίες εγκατάστασης. Σοβαρή δουλειά, σοβαρή εταιρία. Έχω και ένα XPS13, 12 ετών, που δουλεύει ακόμη άψογα (με SSD) και έχει μέχρι την αυθεντική του μπαταρία. Τι να λέμε, ότι πληρώσεις παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα