Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω στην κατοχη μου εναν μονοκαναλο ενισχυτη, τον FLI Audio FL 1000M. Εδωσα ρευμα απο τροφοδοτικο υπολογιστη που δινει 12V στα 17,8 Ah (Dell Inc. HU250AD-00). Θα δωσει αποδοση σε 2 ηχεια 3 δρομων στα 200watt rms που ειναι το καθενα? (δε θυμαμαι μοντελο διοτι δεν ειναι στα χερια μου ακομα). Θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια οταν θα εχω στην κατοχη μου τα ηχεια, αλλα αν ειναι να μου μεινουν καμμενα στο χερι ολα να μην το επιχειρησω. Ευχαριστω

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tzanakos1983 είπε

Καλησπερα, εχω στην κατοχη μου εναν μονοκαναλο ενισχυτη, τον FLI Audio FL 1000M.

Είναι μόνο για subwoofer o ενισχυτής αυτός, δεν κάνει. Γράφει καθαρά στο manual του ότι η απόκριση συχνοτήτων του είναι 20Hz - 300Hz.

Άμα μάθεις μοντέλο (το 200watt rms δεν παίζει, ότι θέλει γράφει ο κατασκευαστής πάνω), γράψε να σου προτείνω φτηνό ενισχυτή να αγοράσεις.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Είναι μόνο για subwoofer o ενισχυτής αυτός, δεν κάνει. Γράφει καθαρά στο manual του ότι η απόκριση συχνοτήτων του είναι 20Hz - 300Hz.

Άμα μάθεις μοντέλο (το 200watt rms δεν παίζει, ότι θέλει γράφει ο κατασκευαστής πάνω), γράψε να σου προτείνω φτηνό ενισχυτή να αγοράσεις.

Σ ευχαριστω για την απαντηση. Το ειδα και εγω αυτο, (Variable low-pass filter 45-300 Hz), αλλα ειδα και κατι σε spec αυτο: Frequency response: 20-30,000 Hz. Μου εκανε εντυπωση μιας και μιλαμε για ενισχυτη που απευθυνεται σε ηχεια χαμηλων συχνοτητων. Οπως και να εχει οταν ερθουν τα ηχεια που περιμενω θα το αναφερω για να μου προτεινεις οποτε μπορεσεις εναν αναλογο ενισχυτη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...