besddimo Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Στις 20/5/2024 στις 4:25 ΜΜ, chzg είπε Καλησπέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κωδικό για 1+1 για την sky Express. Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Αν δε βρήκες μπορώ να σου στείλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stskrg21 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που να έχει ένα κωδικό vodafone cu για skyexpress?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phantom_20 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος μήπως που μπορεί να διαθέσει κωδικό Vodafone cu για χρήση σε bluestar; Μπορώ να δώσω κωδικό whatsup αν το επιθυμεί κάποιος. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Στείλε μου ΠΜ το κινητό σου να σου στείλω το μήνυμα. Θες CU το 1+1 ή προτιμάς Thank You με την οικογενειακή προσφορά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eric_in Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλησπέρα! Θα ήθελα κι εγώ ένα κωδικό Vodafone CU για Blue Star αν μπορεί κάποιος. Μπορώ να δώσω από Vodafone σύνδεση αν θέλει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athina1977 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αναζητώ 1 άτομο για ταξίδι από Πειραιά για Πάρο στις 17/6 με Blue star ώρα 7.25 Για να πάρουμε το 1+1 της Vodafone. Διαθέτω κωδικό Επεξ/σία 14 Ιουνίου από athina1977 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 9 ώρες πριν, eric_in είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα κι εγώ ένα κωδικό Vodafone CU για Blue Star αν μπορεί κάποιος. Μπορώ να δώσω από Vodafone σύνδεση αν θέλει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασα χτες το απόγευμα και ήρθε μήνυμα πως είναι εξαντλημένα. Δοκίμασα ξανά στη 1 τη νύχτα και μου έβγαλε το ίδιο. Δεν ξέρω αν έχουν τόσο ζήτηση που εξαντλούνται αμέσως ή τα κόψανε και δεν το λενε. Αν έχει καταφέρει κανείς να βγάλει ας πει. Εγώ ελπίζω να θυμηθώ να προσπαθήσω πάλι στις 12 το βράδυ μπας και. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eric_in Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Έχει και περιορισμό ημέρας. Δεν ξέρω πως μετράνε το 24ωρο. Δεν τα κόψανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mgpapadak Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλησπέρα!! Θα ήθελα κ εγώ ένα κωδικό cu 1+1 για την sky express αν είναι εύκολο παρακαλώωω!!! Ανταλλάσσω με Vodafone συμβόλαιο όποιος ενδιαφέρεται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malaperda Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Παρακαλώ πολύ εάν κάποιος έχει κωδικό cu 1+1 για Sky Express να μου στείλει,ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca23 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να στείλω sms για κωδικό 1+1 skyexpress? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinost Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Καλησπέρα! Υπάρχει διαθέσιμος κάποιος κωδικός 1+1 για sky express μέσω vodafone cu? Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca23 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Καλημέρα σας, υπάρχει διαθέσιμος κωδικός 1+1 cu για sky express? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albus Dumbledore Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια θελω να χρησιμοποιησω το 1+1 αλλα με κωδικο φιλου ξερει κανενας αν παιζει ελεγχος στο πλοιο? θα ζητησουν τιποτα ή απλα δεν θα ασχοληθουν? το εχει κανει κανενας γιατι δεν το εχω δοκιμασει Επεξ/σία 23 Ιουλίου από Albus Dumbledore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klausklaudius Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Ανταλλάσσω 1+1 sky express για CU blue star 1+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα