kritikos4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Καλημέρα Μήπως κάποιος συνφορουμιτης που έχει CU δεν θα χρειαστεί τον κωδικό 1+1 της skyexpress ? Θα μπορούσε να μου τον στείλει με ένα προσωπικό μήνυμα? Σε δέκα μέρες θα μπορώ να πάρω εκ νέου αλλά τον χρειάζομαι τώρα άμεσα. Αν προκύψει ανάγκη για ταξίδι μετά τις δέκα μέρες που θα μπορώ να πάρω εννοείται θα τον στείλω και εγώ με την σειρά μου Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kritikos4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση και την εξυπηρέτηση που μου έκανε. Σκοπός επετεύχθη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν κωδικό (και το λίνκ που στέλνουν) CU για Sky express; https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/skyexpress/?nis=8 Μπορώ να ανταλλάξω* με κωδικό Cosmote Deals for you ή/και κωδικό Vodafone Thank You. Ευχαριστώ πολύ! *Τώρα ή και όποτε σας βολεύει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από besddimo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoskoopa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, besddimo είπε Καλημέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν κωδικό (και το λίνκ που στέλνουν) CU για Sky express; https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/skyexpress/?nis=8 Μπορώ να ανταλλάξω* με κωδικό Cosmote Deals for you ή/και κωδικό Vodafone Thank You. Ευχαριστώ πολύ! *Τώρα ή και όποτε σας βολεύει. Καλησπέρα . Στείλε μου pm να σ στείλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Αν θέλει κάποιος κωδικό, μπορώ να διαθέσω 1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν κωδικό (και το λίνκ που στέλνουν) CU για Blue Star https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/blue-star-ferries/?nis=8 Μπορώ να ανταλλάξω* με κωδικό Cosmote Deals for you ή/και κωδικό Vodafone Thank You. Ευχαριστώ πολύ! *Τώρα ή και όποτε σας βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rethnik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Γεια σας Θα ηθελα ενα κωδικο SkyExpress 1+1 αν καποιος δεν τον εχει χρησιμοποιησει Ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, rethnik είπε Γεια σας Θα ηθελα ενα κωδικο SkyExpress 1+1 αν καποιος δεν τον εχει χρησιμοποιησει Ευχαριστω προκαταβολικα! Έχεις μήνυμα. Καλό ταξίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. Έχω έναν κωδικό 1+1 για Blue Star που λήγει 9/8. Όποιος τον χρειάζεται ας στείλει ένα μήνυμα με το τηλ του να προωθήσω το sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok79 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μήπως κάποιος συνφορουμιτης που έχει CU δεν θα χρειαστεί τον κωδικό 1+1 της skyexpress; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrtuaki88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, υπάρχει κάποιος διαθέσιμος κωδικός 1+1 με skyexpress ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaemk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Γειααα! εχει μηπως καποιος ενεργοποιημενο κωδικο cu 1+1 που δεν εχει χρησιμοποιησει? τον θελω για να κλεισω εισιτηριο με skyexpress αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinaefe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μπορεί κάποιος να μου δώσει κωδικό sky express 1+1 cu vodafone ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, ntinaefe είπε Μπορεί κάποιος να μου δώσει κωδικό sky express 1+1 cu vodafone ευχαριστώ πολύ Αν δεν έχεις βρει, στείλε ΠΜ το τηλέφωνό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihiss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 καλημερα σας. και εγω θα ηθελα ενα κωδικο για sky express. ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα