G750 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) ψαχνω για ενα καλο και αξιοπιστο κυριως powerline με διπλο kit που και τα 2 να εχουν πριζες (μεχρι τωρα εχω το tp link pa710p v1 και ηταν αρκετα αναξιοπιστο) μεχρι τωρα εχω δει τa devolo magic 1 και 2 (αξιζει το 2 παραπανω απο το 1 για 25 ευρω διαφορα?) αυτα τα 2 ειναι στο ανωτερο οριο του budget μου, υπαρχει κατι εξισου καλο σε λιγοτερα χρηματα, πχ χωρις την λειτουργια wifi που τα 2 προηγουμενα εχουν? απο θεμα ικανοτητων, εχω 100αρα οποτε δεν εχω καποια ιδιαιτερη αναγκη στα χαρακτηριστικα του powerline επιπλεον εχω τριφασικο ρευμα, δεν γνωριζω αν παιζει καποιο ρολο, αλλα το ειδα αρκετα εδω στο forum περιμενω τις προτασεις σας Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από G750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 1:35 ΠΜ, G750 είπε περιμενω τις προτασεις σας Μην παρεις powerline. ... Αν μπορεις να περασεις καλωδιο να το προτιμήσεις. Αν οχι και δεν γινετε αλλιως δες προς devolo μερια magic 2 γιατι εχει τις μπριζες που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 On 22/07/2022 at 01:35, G750 said: ψαχνω για ενα καλο και αξιοπιστο κυριως powerline με διπλο kit που και τα 2 να εχουν πριζες (μεχρι τωρα εχω το tp link pa710p v1 και ηταν αρκετα αναξιοπιστο) μεχρι τωρα εχω δει τa devolo magic 1 και 2 (αξιζει το 2 παραπανω απο το 1 για 25 ευρω διαφορα?) αυτα τα 2 ειναι στο ανωτερο οριο του budget μου, υπαρχει κατι εξισου καλο σε λιγοτερα χρηματα, πχ χωρις την λειτουργια wifi που τα 2 προηγουμενα εχουν? απο θεμα ικανοτητων, εχω 100αρα οποτε δεν εχω καποια ιδιαιτερη αναγκη στα χαρακτηριστικα του powerline επιπλεον εχω τριφασικο ρευμα, δεν γνωριζω αν παιζει καποιο ρολο, αλλα το ειδα αρκετα εδω στο forum περιμενω τις προτασεις σας παιζουν τα devolo σε τριφασικο οπως και τα fritz και τα tp link απλα παραπανω απωλειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα