Greengreen Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2022 στις 1:57 ΜΜ, csontheline είπε Η πιο γρήγορη λύση είναι εξωτερικός ηλεκτρομαγνήτης/ηλεκτρικός πείρος και αλλαγή με κλειδί RFID. Λογικά δεν θα ξεπεράσει τα 250€ και η πόρτα θα είναι κλειδωμένη συνέχεια. Απο μεσα πως ανοιγει; Θελει κλειδι; με το θυροτηλεφωνο ξεκλειδωνει; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από Greengreen
csontheline Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Greengreen είπε Απο μεσα πως ανοιγει; Θελει κλειδι; με το θυροτηλεφωνο ξεκλειδωνει; Από μέσα έχει κουμπί. Για λόγους ασφαλείας, η πόρτα ξεκλειδώνει αυτόματα μόλις κοπεί το ρεύμα, αλλά με μπαταρία μπορεί να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία. Ξεκλειδώνει και από το θυροτηλέφωνο, ακριβώς όπως ξεκλειδώνει -λογικά- τώρα η πόρτα σας. Όσο για τα κλειδιά, ναι, τα βαράνε στο κεφάλι (στην καλύτερη 1€ έκαστο, μπορεί να ξεπεράσει τα 5€). Συνήθως, δίνουν μία τιμή για συγκεκριμένο αριθμό αρχικών κλειδιών. Εναλλακτικά, παραγγέλνεις 100 με 20€ από ebay/ali και βρίσκεις έναν εγκαταστάτη που θα δεχθεί να του δώσεις εσύ τα κλειδιά (ναι, υπάρχουν, ειδικά αν παραγγείλεις μιξ χρωμάτων και αυτός διαθέτει μόνο -κλασσικά- μπλε ή μαύρο).
jimis_vts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 10:46 ΠΜ, mclein² είπε 6/10 που τοποθετουνται την ωρα που μιλαμε Μιλάμε για το πακέτο των 500€ σαν σύνολο ή με το πακέτο κλειδαριάς - κυλίνδρου που φοράνε?? 🙄. Ή θα μπεί κάποιος στην διαδικασία να κόψει πόρτα??
Inci624 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 12:12 ΠΜ, txcellas είπε Noμιζω ο πιο αποτρεπτικος παραγοντας ειναι το συνεχομενο φως στην εισοδο της πολυκατοικιας η εστω με φωτοκυταρρο. Οπότε προτείνεις λάμπα με αισθητήρα μέρας-νύχτας ώστε να ανάβει αυτόματα μόλις βραδιαζει; Έχουμε και το πρόβλημα ότι στην πολυκατοικία το βράδυ συνήθως εγώ κατεβαίνω να ανάψω τα φώτα, οι υπόλοιποι δεν ξεμυτίζουν. Και πολύ σωστά είπες θέλει συνεχόμενο φωτισμό το βράδυ και τη νύχτα. Στις 22/7/2022 στις 4:29 ΠΜ, kage είπε βαλτε καμερες κ αν θελετε μπορειτε να τις βλεπετε ολες σε καποιο καναλι ακομη και ψηφιακο μεσω κεραιας... δεν θελουν οι αλλοι βαλε εσυ εξω απο την πορτα σου..απο απλη ip εως ring με κουδουνι κ ασε τους αλλους να περιμενουν οποιαδηποτε πορτα δεν ειναι κλειδωμενη ειναι το ιδιο πραγμα απο ασφαλεια..αν κατσετε κ βαλετε νεο συστημα για κουδουνια+αυτοματο κλειδωμα αλλαζει το πραγμα αλλα το κοστος ανεβαινει σε χιλιαρικα πια Έχω σκεφτεί για κάμερα αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να βάλω ασύρματη ή ενσύρματη. Έχω ακούσει ότι οι ασύρματες δεν είναι και τόσο αξιόπιστες αλλά για αρχή μια κάμερα τύπου Tp-link δεν είναι άσχημη σκέφτομαι. Μια απλή camera συνδεδεμένη με το wifi δηλαδή. Ποια θεωρείς ότι είναι πιο αξιόπιστη. ; Eχω ακουστά και την κάμερα της ring με το κουδούνι. Στις 22/7/2022 στις 6:49 ΠΜ, Pokemon640 είπε Το φωτοκύταρο με έχει σώσει πολλές φορές, έχω βάλει ένα στην εξώπορτα μου και κάτω του κάμερα ασφαλείας, μόλις το βλέπει ο άγνωστος τη κοπανάει, ξέρει ήδη οτι καταγράφηκε και τον είδε η εταιρεία security Κάντε μια συνέλευση, μαζέψτε χρήματα και βάλτε φωτοκύτταρο, 2-3 κάμερες στην είσοδο και έναν καταγραφέα IP να έχετε αρχείο. Εγώ της Hikvision έχω εδώ και 9 χρόνια, δεν έχει πάθει τίποτα. Ανιχνευτή κίνησης έχεις βάλει δηλαδή ή λάμπα με φωτοκύτταρο στην εξώπορτά σου; Επίσης, ασύρματη ή ενσύρματηκάμερα έχεις βάλει της Hikvision; Αυτό που περιγράφεις, δηλαδή συνέλευση και να αποφασίσουμε για κάμερα συνδεδεμένη με καταγραφικό θα ήταν ιδανικό αλλά υπάρχει έντονη ασυνεννοησία σ' αυτήν την πολυκατοικία. Ο καθένας μας λοιπόν ξεχωριστά πρέπει να φροντίζει για την ατομική θωράκισή του. Στις 22/7/2022 στις 8:49 ΠΜ, mclein² είπε θα ελεγα να μη φοβασαι ιδιαιτερα μιας κ για να ακουσες τους κακοποιους μαλλον κλοουν απο τσιρκο ειναι... τοσα χρονια στο θεμα των διαρρηξεων πρωτη φορα ακουω/διαβαζω για διαρρηκτες που κανουν θορυβο... εαν βεβαια εβαλες πορτα ασφαλειας των 500€ καλα κανεις και φοβασαι, εαν επενδυσες σωστα δεν εχεις προβλημα. Μα δεν έκαναν θόρυβο. Απλώς μένω στον 1ο όροφο, είχε απόλυτη ησυχία και άκουσα το στιγμιαίο ελαφρύ τράνταγμα της πόρτας. 750€ έδωσα για την πόρτα (150€ κοστίζει η κλειδαριά). Τι έχουν οι πόρτες ασφαλείας των 500€; Δεν είναι καθόλου αξιόπιστες; Στις 22/7/2022 στις 10:46 ΠΜ, mclein² είπε 6/10 που τοποθετουνται την ωρα που μιλαμε Μα τόσο εύκολα θα εξαπατηθεί ο αγοραστής; Πώς μπορούμε να ελέγξουμε αν όντως είναι κατασκευασμένη από μέταλλο η πόρτα μας; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Στις 22/7/2022 στις 3:39 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Για να συμβαίνει αυτό στην πολυκατοικία σας. Κάποιοι έχουν λάβει πληροφόρηση ότι κάποιος ή κάποιοι ένοικοι είναι λεφτάδες η κατι αξίας έχουν στα διαμερίσματα τους, αλλιώς θα τα είχαν παρατήσει. Λύσεις ήδη προτάθηκαν. Άμα ανοίγει η κάτω πόρτα σας με ένα σπρώξιμο θέλει επισκευή. Τώρα όσον αφορά την κεντρική πόρτα ασφαλείας, είναι μια καλή λύση εφόσον πρώτα ξεπεράσετε τον σκόπελο έγκρισης από την ΓΣ και εφόσον σαν ιδιοκτήτες δεν είστε ότι να ναι με συμπεριφορες όπως να αφήνετε ανοιχτή την πόρτα με το χαλάκι όταν πάτε να πετάξετε τα σκουπίδια η για οποιονδήποτε άλλον λόγο. Να ανοίγετε στον κάθε τυχαρπαστο που θα χτυπήσει τα κουδούνια. Οι πόρτες ασφαλείας δεν αποτρέπουν τόσο την διάρρηξη αλλά καθυστερούν τους διαρρήκτες έτσι μπορεί να αποφύγουν τον στόχο και να στραφούν αλλού. Θέμα κλειδαριάς είναι αλλά και η πόρτα είναι από αυτές τις πανάλαφρες που αν έχει δυνατό αέρα και δεν είναι κλειδωμένη, θα κοπανιέται μόνη της. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν είναι στιβαρή. Η κλειδαριά εννοείται δεν είναι ασφαλείας, είναι μια απλή κλειδαριά και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά ο διαρρήκτης μπορεί να βρεθεί στον εσωτερικό χώρο της πολυκατοικίας. Τώρα και αυτά που αναφέρεις δεν είναι παράλογα σενάρια, αλλά είμαστε λίγα διαμερίσματα. Νομίζω απλώς ότι έχουν αντιληφθεί ότι ανοίγει εύκολα η πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας μας και δυστυχώς γι' αυτόν τον λόγο μας διέρρηξαν πέρυσι την ίδια περίοδο (πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου), επειδή η πόρτα της εισόδου και κλειδωμένη να είναι, ανοίγει πανεύκολα.
Pokemon640 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Inci624 είπε Ανιχνευτή κίνησης έχεις βάλει δηλαδή ή λάμπα με φωτοκύτταρο στην εξώπορτά σου; Επίσης, ασύρματη ή ενσύρματηκάμερα έχεις βάλει της Hikvision; Αυτό που περιγράφεις, δηλαδή συνέλευση και να αποφασίσουμε για κάμερα συνδεδεμένη με καταγραφικό θα ήταν ιδανικό αλλά υπάρχει έντονη ασυνεννοησία σ' αυτήν την πολυκατοικία. Ο καθένας μας λοιπόν ξεχωριστά πρέπει να φροντίζει για την ατομική θωράκισή του. λάμπα με φωτοκύταρο, και κάμερα ενσύρματη (RJ45). Η ασύρματη με ένα τζάμερ/τηλεκοντρολάκι μπαίνει ο άλλος.. κύριος ! σαν να μην είχες κάμερα, γενικώς απέφυγε ασύρματες λύσεις. 1
czarjuly Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εμείς στην πολυκατοικία μας μια ξύλινη πόρτα έχουμε αλλά πήραμε την απόφαση,μιας και το κόστος μιας θωρακισμένης είναι μεγάλο,να την κλειδώνουμε μετά τις δέκα το βράδυ,τώρα αν εσάς η πόρτα και κλειδωμένη που είναι ανοίγει με ένα σπρώξιμο θα πρέπει να την επισκευασετε,ρωτήστε δεν είναι μεγάλο το κόστος Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από czarjuly 1
Inci624 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, czarjuly είπε Κι εμείς στην πολυκατοικία μας μια ξύλινη πόρτα έχουμε αλλά πήραμε την απόφαση,μιας και το κόστος μιας θωρακισμένης είναι μεγάλο,να την κλειδώνουμε μετά τις δέκα το βράδυ,τώρα αν εσάς η πόρτα και κλειδωμένη που είναι ανοίγει με ένα σπρώξιμο θα πρέπει να την επισκευαστεί,ρωτήστε δεν είναι μεγάλο το κόστος Α, εμάς είναι με τζαμαρία. Ξύλινη είχαμε στο διαμέρισμα αλλά την έσπασαν με κλωτσιά και μπήκαν, πέρυσι τον Ιουλίο. Η αστυνομία που την κάλεσα για το συμβάν είχε προτείνει να αλλάξουμε ολόκληρη την πόρτα. ΄Ίσως χρησιμοποιούν κάποια κάρτα τύπου ταυτότητας για να την ανοίγουν καθώς και πέρυσι και φέτος η κλειδαριά στην είσοδο της πολυκατοικίας μένει άθικτη. Φαίνεται σαν να μην έχει παραβιαστεί δηλαδή. Η επισκευή δεν νομίζω ότι βοηθά καθώς η πόρτα κλείνει κανονικά με την κλειδαριά είναι το θέμα. Μπορεί να μπει κλειδαριά ασφαλείας σε πόρτα "παλαιάς κοπής". Πάντως την ξύλινη μην την εμπιστεύεστε, με μια κλωτσιά μπορούν να την σπάσουν. Μακάρι να βοηθούσε το κλείδωμα. Και εδώ κλειδώνουμε την πόρτα της εισόδου αλλά το κλείδωμα είναι απλώς για να νοιώθουμε ήσυχη τη συνείδησή μας. Έχει κλειδαριά ασφαλείας μήπως η πόρτα στην είσοδό σας; 57 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε λάμπα με φωτοκύταρο, και κάμερα ενσύρματη (RJ45). Η ασύρματη με ένα τζάμερ/τηλεκοντρολάκι μπαίνει ο άλλος.. κύριος ! σαν να μην είχες κάμερα, γενικώς απέφυγε ασύρματες λύσεις. Δηλαδή μπορεί να την απενεργοποιήσει εξ αποστάσεως με ένα τηλεκοντρόλ! To RJ45 που μου έγραψες το κοίταξα και είδα ότι είναι σαν το καλώδιο ethernet με το οποίο συνδέεται το ρούτερ με το λάπτοπ (αν και εγώ έχω κάνει ασύρματη τη σύνδεσή μου). Δηλαδή με ethernet καλώδιο είναι η ενσύρματη κάμερα ή έχει και άλλου τύπου; Επειδή ακούω που λένε ότι θέλει πολλά καλώδια η ενσύρματη. Και πρέπει να καλύπτουν ολόκληρο το σπίτι; Η διαδικασία της εγκατάστασης είναι εύκολη; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από Inci624
czarjuly Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Inci624 είπε Α, εμάς είναι με τζαμαρία. Ξύλινη είχαμε στο διαμέρισμα αλλά την έσπασαν με κλωτσιά και μπήκαν, πέρυσι τον Ιουλίο. Η αστυνομία που την κάλεσα για το συμβάν είχε προτείνει να αλλάξουμε ολόκληρη την πόρτα. ΄Ίσως χρησιμοποιούν κάποια κάρτα τύπου ταυτότητας για να την ανοίγουν καθώς και πέρυσι και φέτος η κλειδαριά στην είσοδο της πολυκατοικίας μένει άθικτη. Φαίνεται σαν να μην έχει παραβιαστεί δηλαδή. Η επισκευή δεν νομίζω ότι βοηθά καθώς η πόρτα κλείνει κανονικά με την κλειδαριά είναι το θέμα. Μπορεί να μπει κλειδαριά ασφαλείας σε πόρτα "παλαιάς κοπής". Πάντως την ξύλινη μην την εμπιστεύεστε, με μια κλωτσιά μπορούν να την σπάσουν. Μακάρι να βοηθούσε το κλείδωμα. Και εδώ κλειδώνουμε την πόρτα της εισόδου αλλά το κλείδωμα είναι απλώς για να νοιώθουμε ήσυχη τη συνείδησή μας. Έχει κλειδαριά ασφαλείας μήπως η πόρτα στην είσοδό σας; Όχι κανονική κλειδαριά έχουμε αλλά η πόρτα είναι ξύλο μασιφ δηλαδή δεν σπάει εύκολα χωρίς να σηκωθεί η πολυκατοικία στο πόδι,τώρα ότι και να βάλεις άμα σε έχουν βάλει στο μάτι θα το ανοίξουν απλά θα τους δυσκολέψεις λίγο παραπάνω,στα διαμερίσματα είμαστε σχεδόν όλοι με θωρακισμένες πορτες
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Inci624 είπε Α, εμάς είναι με τζαμαρία. Ξύλινη είχαμε στο διαμέρισμα αλλά την έσπασαν με κλωτσιά και μπήκαν, πέρυσι τον Ιουλίο. Η αστυνομία που την κάλεσα για το συμβάν είχε προτείνει να αλλάξουμε ολόκληρη την πόρτα. ΄Ίσως χρησιμοποιούν κάποια κάρτα τύπου ταυτότητας για να την ανοίγουν καθώς και πέρυσι και φέτος η κλειδαριά στην είσοδο της πολυκατοικίας μένει άθικτη. Φαίνεται σαν να μην έχει παραβιαστεί δηλαδή. Η επισκευή δεν νομίζω ότι βοηθά καθώς η πόρτα κλείνει κανονικά με την κλειδαριά είναι το θέμα. Μπορεί να μπει κλειδαριά ασφαλείας σε πόρτα "παλαιάς κοπής". Πάντως την ξύλινη μην την εμπιστεύεστε, με μια κλωτσιά μπορούν να την σπάσουν. Μακάρι να βοηθούσε το κλείδωμα. Και εδώ κλειδώνουμε την πόρτα της εισόδου αλλά το κλείδωμα είναι απλώς για να νοιώθουμε ήσυχη τη συνείδησή μας. Έχει κλειδαριά ασφαλείας μήπως η πόρτα στην είσοδό σας; Δηλαδή μπορεί να την απενεργοποιήσει εξ αποστάσεως με ένα τηλεκοντρόλ! To RJ45 που μου έγραψες το κοίταξα και είδα ότι είναι σαν το καλώδιο ethernet με το οποίο συνδέεται το ρούτερ με το λάπτοπ (αν και εγώ έχω κάνει ασύρματη τη σύνδεσή μου). Δηλαδή με ethernet καλώδιο είναι η ενσύρματη κάμερα ή έχει και άλλου τύπου; Επειδή ακούω που λένε ότι θέλει πολλά καλώδια η ενσύρματη. Και πρέπει να καλύπτουν ολόκληρο το σπίτι; Η διαδικασία της εγκατάστασης είναι εύκολη; Το κόλπο με την ταυτότητα είναι αρχαίο και πιάνει σε μη πόρτες ασφαλείας που δεν είναι καν κλειδωμένες. Αν είναι κλειδωμένες και έχουν την παλιά κλειδαριά, τις ανοίγουν σε μερικά λεπτά αν πέσετε γνωστες, άλλοι σπάνε τις πόρτες από τους μεντεσέδες αν είναι παλιές. Γενικά αυτοί που ξέρουν μεθόδους και κόλπα να μπουν αθόρυβα δεν ρισκάρουν έτσι στο χαλαρό σύλληψη, επιχειρούν μόνο όταν έχουν πληροφόρηση σωστή η λάθος. Αν η πόρτα σας κουνιεται ακόμα και κλειδωμένη έχετε πρόβλημα και πρέπει να δείτε τι θα κάνετε. Καμερα και φωτοκυταρο θα βάλετε έτσι κι αλλιώς είναι αναγκαία.
Pokemon640 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Inci624 είπε Δηλαδή μπορεί να την απενεργοποιήσει εξ αποστάσεως με ένα τηλεκοντρόλ! To RJ45 που μου έγραψες το κοίταξα και είδα ότι είναι σαν το καλώδιο ethernet με το οποίο συνδέεται το ρούτερ με το λάπτοπ (αν και εγώ έχω κάνει ασύρματη τη σύνδεσή μου). Δηλαδή με ethernet καλώδιο είναι η ενσύρματη κάμερα ή έχει και άλλου τύπου; Επειδή ακούω που λένε ότι θέλει πολλά καλώδια η ενσύρματη. Και πρέπει να καλύπτουν ολόκληρο το σπίτι; Η διαδικασία της εγκατάστασης είναι εύκολη; Έτσι ακριβώς! Οι IP κάμερες είναι όλες RJ45 και PoE (power over ethernet), οι παλιές κάμερες είναι με αναλογικό βύσμα (ομοαξονικό και ξεχωριστά ρεύμα και ήχος). Μόλις συνδέσεις το καλώδιο ethernet από την IP κάμερα στον καταγραφέα (NVR) είσαι έτοιμος. Η εγκατάσταση δεν είναι δύσκολη, αν θες πολύ προηγμένα πράγματα, όπως άμεση σύνδεση του NVR με τον συναγερμό καλύτερα να την κάνει τεχνικός. Αυτό σου δίνει έξτρα ασφάλεια μόλις αποσυνδεθεί κάμερα να κοπανάει ο συναγερμός. Αρκεί ο NVR σου να έχει επαφές συναγερμού. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από Pokemon640
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 κλειδωμενη εξωπορτα πολυκατοικιας, εαν δεν υπαρχει 2η εξοδος κινδυνου η κομβιο αποδεσμευσης απο μεσα, συνιστα πυροσβεστικη παραβαση. μας την ειπανε πολυ αγριεμενα οι πυροσβεστες σε πολυκατοικια που εμενα παλιοτερα οταν χτυπησαν να μπουν για απεγκλωβισμο ασανσερ κ δεν ανοιγε η πορτα απο το θυροτηλεφωνο 3
csontheline Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Αν είναι κλειδωμένες και έχουν την παλιά κλειδαριά, τις ανοίγουν σε μερικά δευτερόλεπτα αν πέσετε σε γνώστες Fixed.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, pp6210 είπε κλειδωμενη εξωπορτα πολυκατοικιας, εαν δεν υπαρχει 2η εξοδος κινδυνου η κομβιο αποδεσμευσης απο μεσα, συνιστα πυροσβεστικη παραβαση. μας την ειπανε πολυ αγριεμενα οι πυροσβεστες σε πολυκατοικια που εμενα παλιοτερα οταν χτυπησαν να μπουν για απεγκλωβισμο ασανσερ κ δεν ανοιγε η πορτα απο το θυροτηλεφωνο Καλά... Ας είναι πυροσβεστική παράβαση. Δεν θα αφήνουμε σε όλες τις πολυκατοικιες ξεκλείδωτες τις εξωπορτες το βράδυ. Ας χτυπήσουν το κουδούνι σε κανέναν γείτονα να κατέβει να ανοιξει. Θα μου πεις σε καταστάσεις στυλ πυρκαγιάς εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα και σοβαρότερα. Αλλά όπως και να χει ακόμα και να αποφασίσει διαχειριστής να μην κλειδώνουν το βράδυ όλο και κάποιος ένοικος θα κατεβαίνει να κλείνει. 2 ώρες πριν, csontheline είπε Fixed. Οκ, δεν είμαι ειδήμων, αλλά νομιζω αν δεν έχουμε μόνο μια αλλά δύο κλειδαριές τοτε θέλει κάποια λεπτά. Μπορεί να είναι τόσο εύκολα πλέον τα πράγματα που δεν το γνωρίζω.
great Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Παντως τελευταια διαβαζουμε οτι εχουν γινει παλι της μοδας οι του τσιρκου, αναρηχηση απο τα μπαλκονι και φτανουν στον 3ο 40 ακομα και νωρις το βραδυ. Στο αλλο νυμα με τις "πορτες ασφαλειας" μιλανε για περιστατικα που ανοιγουν και καινουρια αλουμινια ξαναλεω νωρις το βραδυ. Αυτο κανει τρελο θορυβο δεν ακουει κανεις τιποτα ? Δεν βλεπει κανεις κατι ? Δεν μπορω να το καταλαβω.
mclein² Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, great είπε Στο αλλο νυμα με τις "πορτες ασφαλειας" μιλανε για περιστατικα που ανοιγουν και καινουρια αλουμινια ξαναλεω νωρις το βραδυ. Αυτο κανει τρελο θορυβο δεν ακουει κανεις τιποτα ? Δεν βλεπει κανεις κατι ? δεν κανει θορυβο αλλα και να εκανε, ποιος θα εβγαινε ; φτιαχνουμε τις πορτες με τροχο και δεν ερχεται καν καποιος να πει "τι γινεται εδω" ;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα