Waiss Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, socratis23 είπε Το θεμα ειναι τι δεδομενα επεξεργαζεται και που τα πουλαει Τα παντα παιρνουν δεδομενα απο τα κινητα μας. καθε εφαρμογη, καθε διαφημιση αλλα εταιρεια με δεδομενα να εξαγοραζει launcher? Πρωτη φορα και θα πρεπει να δωσουν απαντησεις στην κοινοτητα. Τωρα σαν launcher ειναι ο βασικος που εχω εδω και πολλα χρονια (εχει παιξει σε πολλες προσφορες στα 0.49 η pro εκδοση και τον εχω αγορασμενο) Tης samsung δεν μου αρεσει σαν interface, καλα της xiaomi δεν το συζητω καν Ψαχνω εδω και καιρο launcher που να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα σε stock εχει κανεις να προτεινει κατι? Lawnchair
dhm21911 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Οταν χαλασανε τον apex γυρισα σε στοκ της google. Μετα βρήκα με 1ευρω προσφορά νοβα και τον εχω ακομα. Ο μονος λογος που βαζω launcher ειναι για να κατεβαζω τις ειδοποιήσεις απο οποιοδηποτε μερος της οθονης με swipe down. Τοσο απλο feature που δεν βαζει κανενας στους στοκ. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω. Εννοείς στην αρχική οθόνη π.χ να είσαι και να κατέβουν οι ειδοποιήσεις από οποιαδήποτε μέρος της οθόνης ;
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 57 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω. Εννοείς στην αρχική οθόνη π.χ να είσαι και να κατέβουν οι ειδοποιήσεις από οποιαδήποτε μέρος της οθόνης ; ναι. τραβας απο το κεντρο προς τα κατω αντι απο τερμα πανω προς τα κατω. ειδα οτι το κανουν και αλλα κινητα. εγω ειχα nexus,motorola,xiaomi,huawei και δεν το εκανε κανενα.
Waiss Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε ναι. τραβας απο το κεντρο προς τα κατω αντι απο τερμα πανω προς τα κατω. ειδα οτι το κανουν και αλλα κινητα. εγω ειχα nexus,motorola,xiaomi,huawei και δεν το εκανε κανενα. Αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές. Αυτό που δεν γίνεται σε όλες, είναι ότι δεν κατεβαίνει με ένα swipe down ολόκληρη notification bar, αλλά η μισή. Παλιότερα κάποιες εταιρείες είχαν σαν gesture να κατεβαίνει ολόκληρη με δύο δάχτυλα.
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Waiss είπε Αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές. Αυτό που δεν γίνεται σε όλες, είναι ότι δεν κατεβαίνει με ένα swipe down ολόκληρη notification bar, αλλά η μισή. Παλιότερα κάποιες εταιρείες είχαν σαν gesture να κατεβαίνει ολόκληρη με δύο δάχτυλα. χαιρομαι που πλεον ειναι στανταρ! ελπιζω να το εχει και η xiaomi γιατι προς τα εκει παω...
panathatube Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Ξέρουμε κανέναν καλό launcher που να κάνει το τηλέφωνο εύκολο και απλό στην χρήση, όπως κάτι παλιότερα κινητά της Nokia με Windows? Εξσρτάται τι θες. Niagara όντως ότι πιο διαισθητικό στη χρήση. Bllock για λειτουργικότητα. Launcher 10 αν θες ένα πολύ καλό Windows 10 Mobile με live tiles. Square Home για Windows 8 launcher με live tiles. Προσωπικά χρησιμοποιώ Launcher 10 αλλά είναι θέμα γούστου και χρήσης. 21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Πολύ καλό το oneui αλλά δεν υποστηρίζει custom icons δυστυχώς. Ο μόνος λόγος που το άλλαξα . Υποστηρίζονται αλλαγές εικονιδίων, αλλά μέσω NiceLock 21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από panathatube 1
xionomiaou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 12:30 ΠΜ, Bourdoulas είπε Πολύ καλό το oneui αλλά δεν υποστηρίζει custom icons δυστυχώς. Ο μόνος λόγος που το άλλαξα . Ότι χειρότερο έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια. Να με συμπαθας
kostasfalcon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, stivaks72 είπε Τι εννοείς «ο νέος του poco f3”; Τον poco launcher? Είναι εντάξει σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις; Εννοώ ότι έχει πάρει μεγάλο update και έχει πολύ συχνες ενημερώσεις....ότι καλύτερο έχω δει 19 ώρες πριν, deadsoul είπε Θερίζει σε τι? που μου ανάβει η οθόνη όποτε θέλει? Που το garmin connect δε λειτουργεί ποτέ? Ειδικά οι ειδοποιήσεις? και άλλα πολλά? Αυτό που λες εγώ δεν το αντιμετωπίζω. Κατέβασε το update από το apk mirror
Arkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ναι. τραβας απο το κεντρο προς τα κατω αντι απο τερμα πανω προς τα κατω. ειδα οτι το κανουν και αλλα κινητα. εγω ειχα nexus,motorola,xiaomi,huawei και δεν το εκανε κανενα. Τα xiaomi το κάνουν εδώ και αρκετά χρόνια. Από όσο χαμηλά και να τραβήξεις στην οθόνη. Αριστερά ειδοποιήσεις δεξιά πίνακας ελέγχου.
dhm21911 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ναι. τραβας απο το κεντρο προς τα κατω αντι απο τερμα πανω προς τα κατω. ειδα οτι το κανουν και αλλα κινητα. εγω ειχα nexus,motorola,xiaomi,huawei και δεν το εκανε κανενα. Ναι υπαρχει αρκετα χρονια αυτο γιαυτο ρωτησα να δω αν λεμε το ιδιο.
EuphangeL Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Κλασσικές συζητήσεις μιζέριας Androidάκηδων. Επόμενο θέμα συζήτησης: Ποιον cpu governor να επιλέξω
jim_p Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Για οποιον ενδιαφερεται να αλλαξει launcher, καποιος απο το r/androidapps εφτιαξε πινακακι με τα specs του καθενος https://old.reddit.com/r/androidapps/comments/w6ct24/the_definitive_android_launcher_comparison_table/ 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα