Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε κανέναν καλό launcher που να κάνει το τηλέφωνο εύκολο και απλό στην χρήση, όπως κάτι παλιότερα κινητά της Nokia με Windows? 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Ξέρουμε κανέναν καλό launcher που να κάνει το τηλέφωνο εύκολο και απλό στην χρήση, όπως κάτι παλιότερα κινητά της Nokia με Windows? 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2

Το πρώτο πρώτο που γίνεται install σε κάθε κινητό μου... Μακραν ότι καλύτερο σε αυτό το στυλ

Απίστευτα βολικο σε καθημερινή επαγγελματική χρήση

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε

Niagara θα έλεγα.

Ο Nova από τότε που πήρα Pixel έφαγε μαύρο γιατί μου έλεγαν πως είναι πρόβλημα μου που θέλω να χρησιμοποιήσω τα gestures αντί για τα τρία κουμπάκια στο Android 11 όπου ο launcher δούλευε κανονικά. Το θέμα είναι όμως ότι ο launcher με gestures είχε πρόβλημα και ήταν unusable και αυτοί επέμεναν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη και ότι εγώ έχω πρόβλημα που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κουμπάκια. Τελικά μας έκαναν block στο Twitter με έναν συνάδελφο 😂

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στάθηκε κανείς στην ουσία ; Τι κάνουν οι εταιρείες analytics ? Μήπως συλλέγουν δεδομένα χρηστών ; Μήπως τα πουλάνε κιόλας κατά την εκάστοτε ζήτηση ; Θα μου πεις στις μέρες μας τα δεδομένα μας συλλέγονται και πωλούνται απο παντού αλλά μην είμαστε και εντελώς κριάρια .

Κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος ένα πράγμα …

• Thanks 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2

Το πρώτο πρώτο που γίνεται install σε κάθε κινητό μου... Μακραν ότι καλύτερο σε αυτό το στυλ

Απίστευτα βολικο σε καθημερινή επαγγελματική χρήση

5 ώρες πριν, MrRush είπε

Niagara θα έλεγα.

Ο Nova από τότε που πήρα Pixel έφαγε μαύρο γιατί μου έλεγαν πως είναι πρόβλημα μου που θέλω να χρησιμοποιήσω τα gestures αντί για τα τρία κουμπάκια στο Android 11 όπου ο launcher δούλευε κανονικά. Το θέμα είναι όμως ότι ο launcher με gestures είχε πρόβλημα και ήταν unusable και αυτοί επέμεναν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη και ότι εγώ έχω πρόβλημα που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κουμπάκια. Τελικά μας έκαναν block στο Twitter με έναν συνάδελφο 😂

Σας ευχαριστώ και τους δύο, νομίζω το πρώτο είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι, θα το δοκιμάσω για την μάνα μου που θέλει κάτι απλό και εύκολο στη χρήση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stiflerakos είπε

Στάθηκε κανείς στην ουσία ; Τι κάνουν οι εταιρείες analytics ? Μήπως συλλέγουν δεδομένα χρηστών ; Μήπως τα πουλάνε κιόλας κατά την εκάστοτε ζήτηση ; Θα μου πεις στις μέρες μας τα δεδομένα μας συλλέγονται και πωλούνται απο παντού αλλά μην είμαστε και εντελώς κριάρια .

Κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος ένα πράγμα …

Εδώ αναλύουμε πρώτα όλα τα περιττά, τα βγάζουμε όλα άχρηστα (γιατί αν το κάναμε εμείς (ατομικά το εμείς), μόνο τότε θα ήταν τέλειο) , θα φτάσουμε σε μια φάση να μιλάμε για ρα τσι σμό , εμβόλια, φα σί στες κλπ. και την ουσία της είδησης δεν θα την έχουμε πάρει καν πρέφα.

Τι ταινίες στο netflix disney κλπ , κάθε θέμα εδώ (με τους ειδικούς) είναι για popcorn με παρέα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

ιδίως ο νέος του πόκο f3 θερίζει 

Τι εννοείς «ο νέος του poco f3”;

Τον poco launcher?

Είναι εντάξει σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Δεν υποστηρίζει full screen gestures... έχει πλέον χειρότερο animation & transitions από άλλους stock launchers... ιδίως ο νέος του πόκο f3 θερίζει 

Θερίζει σε τι? που μου ανάβει η οθόνη όποτε θέλει? Που το garmin connect δε λειτουργεί ποτέ? Ειδικά οι ειδοποιήσεις? και άλλα πολλά?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lost2 είπε

Εδώ αναλύουμε πρώτα όλα τα περιττά, τα βγάζουμε όλα άχρηστα (γιατί αν το κάναμε εμείς (ατομικά το εμείς), μόνο τότε θα ήταν τέλειο) , θα φτάσουμε σε μια φάση να μιλάμε για ρα τσι σμό , εμβόλια, φα σί στες κλπ. και την ουσία της είδησης δεν θα την έχουμε πάρει καν πρέφα.

Τι ταινίες στο netflix disney κλπ , κάθε θέμα εδώ (με τους ειδικούς) είναι για popcorn με παρέα.

Εν τω μεταξυ συνεχιζουν και σχολιαζουν για το ποιος εχει τον καλυτερο launcher :) :)

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι δεδομενα επεξεργαζεται και που τα πουλαει

Τα παντα παιρνουν δεδομενα απο τα κινητα μας. καθε εφαρμογη, καθε διαφημιση αλλα εταιρεια με δεδομενα να εξαγοραζει launcher?

Πρωτη φορα και θα πρεπει να δωσουν απαντησεις στην κοινοτητα.

Τωρα σαν launcher ειναι ο βασικος που εχω εδω και πολλα χρονια (εχει παιξει σε πολλες προσφορες στα 0.49 η pro εκδοση και τον εχω αγορασμενο)

Tης samsung δεν μου αρεσει σαν interface, καλα της xiaomi δεν το συζητω καν

Ψαχνω εδω και καιρο launcher που να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα σε stock  εχει κανεις να προτεινει κατι?

Δημοσ.

Εγώ έχω πάντως μείνει στην έκδοση 6 καθότι έχει το tesla unread. Αυτό είναι για μένα το βασικό. Μαζί με μερικά widgets, folders sto drawer και να φτιάχνεις το grid όπως θες. Από όταν έβγαλαν το tesla unread, τέλος τα updates

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...