Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να κανω ανανεωση συμβολαιου στην cosmote και μετα απο 3 εβδομαδες που δεν ειχα νεα, πηρα τηλ να δω τι γινεται και μου ειπαν οτι αναγκαστικα πρωτα πρεπει να αλλαξω το ονομα στο δικο μου (ηλπιζα να γινει αυτοματα).

Βγαλαμε το πιστοποιητικο εγγυτερων συγγενων (ωστε να φανει οτι η μητερα μου ειναι κορη της). Το θεμα ειναι οτι θελω να το τραβηξω κατευθειαν σε εμενα το συμβολαιο. Φανταζομαι οτι πρεπει να βγαλω και πιστοποιητικο οικ καταστασης ωστε να φαινεται η μητερα μου και εγω.

Θα παρω αυριο τηλ (μιας και σημερα δεν προλαβα), αλλα ελεγα μηπως εχει κανει αλλος παρομοια διαδικασια και αν τα καταφερε. Αλλιως, θα το παρει πρωτα η μητερα μου στο ονομα της και μετα εγω

Δημοσ.
18 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ηθελα να κανω ανανεωση συμβολαιου στην cosmote και μετα απο 3 εβδομαδες που δεν ειχα νεα, πηρα τηλ να δω τι γινεται και μου ειπαν οτι αναγκαστικα πρωτα πρεπει να αλλαξω το ονομα στο δικο μου (ηλπιζα να γινει αυτοματα).

Βγαλαμε το πιστοποιητικο εγγυτερων συγγενων (ωστε να φανει οτι η μητερα μου ειναι κορη της). Το θεμα ειναι οτι θελω να το τραβηξω κατευθειαν σε εμενα το συμβολαιο. Φανταζομαι οτι πρεπει να βγαλω και πιστοποιητικο οικ καταστασης ωστε να φαινεται η μητερα μου και εγω.

Θα παρω αυριο τηλ (μιας και σημερα δεν προλαβα), αλλα ελεγα μηπως εχει κανει αλλος παρομοια διαδικασια και αν τα καταφερε. Αλλιως, θα το παρει πρωτα η μητερα μου στο ονομα της και μετα εγω

Γιατι δεν κανεις κατάργηση και νεα σύνδεση, πιο ευκολο ειναι

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Πολύ πιθανό να θέλουν τι νούμερο, πόσο μάλλον πλέον που πολλές περιοχές δεν έχουν ελεύθερες γραμμές είναι ρίσκο τέτοιες κινήσεις γιατί μπορεί να μείνεις χωρίς νούμερο ένας θεός ξέρει πόσο

Δημοσ.

Καλά δεν ρισκάρω διακοπή μόνο και μόνο για να μην μείνω πχ 1-2-3 μέρες χωρίς σύνδεση. 

Τωρα σε λίγο θα πάρω τηλ και θα ενημερώσω 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ωραία πρόταση, όταν λίγα topic πιο κάτω υπάρχει θέμα καμποσων σελίδων: 

Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο ΚΑΦΑΟ, για νέα σύνδεση

Με κόσμο να περιμένει μήνες για νέα σύνδεση, ακόμα και 4 χρόνια κάποιος 🙏

😅

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Ωραία πρόταση, όταν λίγα topic πιο κάτω υπάρχει θέμα καμποσων σελίδων: 

Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο ΚΑΦΑΟ, για νέα σύνδεση

Με κόσμο να περιμένει μήνες για νέα σύνδεση, ακόμα και 4 χρόνια κάποιος 🙏

😅

Επαρχια Φλωρινας βρισκομαι, δυσκολα να εχουμε τετοια θεματα. Βασικα δεν εχω ακουσει καποιον να περιμενει.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Επαρχια Φλωρινας βρισκομαι, δυσκολα να εχουμε τετοια θεματα. Βασικα δεν εχω ακουσει καποιον να περιμενει.

Eπειδη ποτε δεν ξες τι γινεται κανε την αλλαγη δεν νομιζω ξαφνικα στο σπιτι να θελετε να αλλαξετε και νουμερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...