Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ίσως είναι λίγο άσχετο αλλά,μετά από 2 αποτυχημένα χρόνια σπουδών ως ηλεκτρολόγος μηχανικός αποφάσισα να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω εδώ και καιρό,να ασχοληθώ με την σκηνοθεσία κινηματογράφου,το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω.Όσον αφορά τα εγχώρια,γνωρίζω πως οι σχολές σκηνοθεσίας που έχουμε είναι η Σταυράκου και η SAE,που με όσα άτομα το έχω συζητήσει μου λένε οτι δεν αξίζει και οτι είναι πεταμένα λεφτά και έκτος αυτού δεν γνωρίζω και προσωπικά κάποιον ο όποιος έχει τελειώσει μια από τις δυο και εργάζεται στον χώρο.Αντιθέτως όσα άτομα γνωρίζω και δουλεύουν στον χώρο,είτε έχουν σπουδάσει εξωτερικό είτε έχουν τελειώσει ΙΕΚ ακμή και αυτό που μου λένε σχεδόν όλοι και εχώ καταλήξει και εγώ, είναι πως μιά ταινία γυρίζεται το ίδιο και όπου και να πας τα ίδια θα σου μάθουν και πως στην τελική σημασία εχουν οι δουλειές σου και η αισθητική σου.Τώρα για εξωτερικό,πολλοί μου έχουν προτείνει Γαλλία και Γερμανία λόγω αγγλικών διαλέξεων,απλά επειδή δεν έχω ψαχτεί πολύ λόγω του οικονομικού,αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμήσω.Για να τελειώνω θα ήθελα να ρωτήσω τι μου προτείνεται να κάνω και βασικά τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου;

Υ.Γ Συγνώμη για την φλυαρία!😬

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...