Προς το περιεχόμενο

η cosmote μου κανει πλακα (;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω μια υποστήριξη από μερικούς σε τεχνικούς που αποδεδειγμένα δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους σκόπιμα σε βάρος αρκετών ,και για να το τελειώνουμε ,δεν είναι τσιφλίκι του να επιλέγει περιοχές έχει και άλλες περιοχές όπως και τεχνικούς ,εγώ μιλάω για έναν συγκεκριμένο τώρα αν νιώθετε ότι σας θυξαμε κάντε απεργία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, ICE-T είπε

αν νιώθετε ότι σας θυξαμε κάντε απεργία.

Χωρίς να θέλω να σας θίξω, αλλά αφού τα πράγματα είναι τόσο άσχημα, γιατί δεν κάνετε εσείς πρώτα μια καταγγελία , χωρίς τραβολογήματα αυτιών και άλλα τέτοια ευτράπελα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Χωρίς να θέλω να σας θίξω, αλλά αφού τα πράγματα είναι τόσο άσχημα, γιατί δεν κάνετε εσείς πρώτα μια καταγγελία , χωρίς τραβολογήματα αυτιών και άλλα τέτοια ευτράπελα; 

3 έχω κάνει για τον συγκεκριμένο και άλλες τόσες ο γείτονας και δεν ξέρω πόσες έχει σούμα γενικώς και από άλλους , είπαμε έχω δεί βύσματα τέτοιο πράγμα πρώτη φορά βλέπω ,έχω δει αρκετούς τεχνικούς πως δουλεύουν και τι ενέργειες κάνουν και στα κουτιά και στις καμπίνες το συγκεκριμένο άτομο έχει δικές του τεχνικές 😂 που άμα κάτσει τεχνικός σοβαρός μαζί του θα τον αρχίσει στις γρήγορες γι'αυτό τον λόγο δεν δουλεύει ποτέ κανείς μαζί του , μου έχει ζητήσει συγνώμη εγγράφως για την αναστάτωση η εταιρεία και έχω 50%εκπτωση πάγια μέχρι να γίνει δωρεάν αναβάθμιση σε 200αρα αλλά δεν το αφήνω δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω,  όπως καταλαβαίνετε γνωρίζει η εταιρεία για τον συγκεκριμένο.

Επεξ/σία από ICE-T

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν τα προβλήματα συνεχίζονται ακάθεκτα.

Έχω δηλώσει τουλάχιστον τρεις φορές ακόμα βλάβη.

Προχθές ήρθε τεχνικός μέσα στο σπίτι και αποφάνθηκαν ότι το αποτέλεσμα των ελέγχων έδειξαν ότι η ταχύτητα συγχρονισμού της σύνδεσής μου διαφοροποιείται από την εμπορική ταχύτητα του προγράμματος ποτ διαθέτω (100άρα).

Οπότε ζήτησα υποβάθμιση σε 50άρα και φυσικά οι αποσυγχρονισμοί δεν έχουν σταματήσει. Και γιατί να σταματήσουν άλλωστε.

Οπότε δήλωσα ξανά βλάβη και θα έρθουν ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

- Παρακαλώ σταματήστε να αποδέχεστε τα παραμύθια τεχνικών και Cosmote και να συναινείτε στην υποβάθμιση της σύνδεσής σας. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν και μετά την υποβάθμιση και εσείς θα παραμένετε «όμηροι» του ΟΤΕ και των τεχνικών του που ετοιμάζονται να δώσουν σε άλλους πελάτες FIBER έως 1Gbps.

- Μπορείτε να αντιπροτείνετε είτε να σας αποδεσμεύσουν ώστε να μπορείτε να αλλάξετε πάροχο χωρίς να πληρώσετε πρόστιμο, ή να σας δώσουν μαζί με την υποβαθμισμένη 50άρα σύνδεση και δωρεάν το Speed Booster ή σε συμβολική τιμή. Όπως και να έχει, ζητήστε φορτικά με αλλεπάλληλες κλήσεις και email, η τιμή (έως 50 + Speed Booster) να μην ξεπερνά την τιμή του πακέτου που είχατε πριν την υποβάθμιση.

Είχα γράψει το πρόβλημα μου με τις αποσυνδέσεις με 100αρα forthnet,λοιπόν έκανα την υποβάθμιση σε 50αρα και από τότε όλα καλά.δεν ξέρω τι φάση αλλά δούλεψε.αν δεν δούλευε θα ξαναεβγαζαν αδυναμία αποκαταστασης και απλά θα έφευγα.μικρο το κακό λοιπον

• Moderators
18 ώρες πριν, filipN είπε

- Παρακαλώ σταματήστε να αποδέχεστε τα παραμύθια τεχνικών και Cosmote και να συναινείτε στην υποβάθμιση της σύνδεσής σας. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν και μετά την υποβάθμιση και εσείς θα παραμένετε «όμηροι» του ΟΤΕ και των τεχνικών του που ετοιμάζονται να δώσουν σε άλλους πελάτες FIBER έως 1Gbps.

- Μπορείτε να αντιπροτείνετε είτε να σας αποδεσμεύσουν ώστε να μπορείτε να αλλάξετε πάροχο χωρίς να πληρώσετε πρόστιμο, ή να σας δώσουν μαζί με την υποβαθμισμένη 50άρα σύνδεση και δωρεάν το Speed Booster ή σε συμβολική τιμή. Όπως και να έχει, ζητήστε φορτικά με αλλεπάλληλες κλήσεις και email, η τιμή (έως 50 + Speed Booster) να μην ξεπερνά την τιμή του πακέτου που είχατε πριν την υποβάθμιση.

Πακέτα 1gbps δεν θα δώσουν σε όλες της fiber αλλά αποκλειστικά σε ftth, δυστηχως με το βαφτισμα fiber δεν είναι εύκολος ο διαχωρισμός

Όσο για την ταχύτητα η δωρεάν αναβάθμιση το αναφέρει όπου είναι εφικτό, αν κάποιος είναι μακριά από την καμπίνα, παίζει και κακή σύνδεσμολογια εντός του σπιτιού (αλλά και κακός χαλκός από την καμπίνα έως την οικοδομή) τότε ναι δεν είναι παντού εφικτό να πάρει ο χρήστης τον δωρεάν διπλασιασμό

7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Πακέτα 1gbps δεν θα δώσουν σε όλες της fiber αλλά αποκλειστικά σε ftth, δυστηχως με το βαφτισμα fiber δεν είναι εύκολος ο διαχωρισμός

Όσο για την ταχύτητα η δωρεάν αναβάθμιση το αναφέρει όπου είναι εφικτό, αν κάποιος είναι μακριά από την καμπίνα, παίζει και κακή σύνδεσμολογια εντός του σπιτιού (αλλά και κακός χαλκός από την καμπίνα έως την οικοδομή) τότε ναι δεν είναι παντού εφικτό να πάρει ο χρήστης τον δωρεάν διπλασιασμό

- Για την ακρίβεια είναι πρακτικά αδύνατο να δώσουν 1Gbps από το δίκτυο χαλκού και αυτό το ξέρουν σχεδόν όλοι. Χρησιμοποίησα την έκφραση «FIBER έως 1Gbps» γιατί υπάρχει θέμα στην ενότητα ΝΕΑ που αναφέρονταν σε πακέτα «Cosmote Fiber 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps».

- Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, φυσικά και παίζει ρόλο η εσωτερική καλωδίωση και η κατάσταση στο δίκτυο χαλκού του ΟΤΕ (που αυτό δεν είναι ευθύνη του πελάτη) εδώ όμως συμβαίνει κάτι νέο και τους τελευταίους μήνες το διαβάζουμε όλο και ποιο συχνά: α) Υπάρχουν συχνές αναφορές σε 3-4 διαφορετικά forum ότι υπάρχει μια γενικευμένη πτώση της ταχύτητας συγχρονισμού και β) υπάρχουν συνεχώς νέες αναφορές, όπως του μέλους παραπάνω, που αναφέρουν το ίδιο πάντα πρόβλημα. Άτομα που είχαν έως 50 ή έως 100 για πολλά χρόνια και χωρίς καμία αποσύνδεση αντιμετώπισαν το φαινόμενο των συνεχών αποσυνδέσεων μετά τον «διπλασιασμό». Όταν, αναγκαστικά, επέστρεψαν στην παλαιά ταχύτητα το φαινόμενο συνεχίστηκε. Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία-ακόμα και αν δεν έχεις καλές γνώσεις Φυσικής-για να καταλάβεις για το ποιος φταίει…

• Moderators
14 λεπτά πριν, filipN είπε

- Για την ακρίβεια είναι πρακτικά αδύνατο να δώσουν 1Gbps από το δίκτυο χαλκού και αυτό το ξέρουν σχεδόν όλοι. Χρησιμοποίησα την έκφραση «FIBER έως 1Gbps» γιατί υπάρχει θέμα στην ενότητα ΝΕΑ που αναφέρονταν σε πακέτα «Cosmote Fiber 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps».

- Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, φυσικά και παίζει ρόλο η εσωτερική καλωδίωση και η κατάσταση στο δίκτυο χαλκού του ΟΤΕ (που αυτό δεν είναι ευθύνη του πελάτη) εδώ όμως συμβαίνει κάτι νέο και τους τελευταίους μήνες το διαβάζουμε όλο και ποιο συχνά: α) Υπάρχουν συχνές αναφορές σε 3-4 διαφορετικά forum ότι υπάρχει μια γενικευμένη πτώση της ταχύτητας συγχρονισμού και β) υπάρχουν συνεχώς νέες αναφορές, όπως του μέλους παραπάνω, που αναφέρουν το ίδιο πάντα πρόβλημα. Άτομα που είχαν έως 50 ή έως 100 για πολλά χρόνια και χωρίς καμία αποσύνδεση αντιμετώπισαν το φαινόμενο των συνεχών αποσυνδέσεων μετά τον «διπλασιασμό». Όταν, αναγκαστικά, επέστρεψαν στην παλαιά ταχύτητα το φαινόμενο συνεχίστηκε. Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία-ακόμα και αν δεν έχεις καλές γνώσεις Φυσικής-για να καταλάβεις για το ποιος φταίει…

Το ίδιο ακριβώς έγινε και παλιότερα με της adsl, όσο περισσότερος κόσμος έβαζε συνδέσεις adsl τα προβλήματα ξεκίνησαν να αυξάνονται, είτε με αποσυνδέσεις, είτε με μικρότερο συγχρονισμό (έχω ξανά πει όταν πρώτο έβαλα έως 24 κλείδωνα γύρω στα 13-15, πριν βάλω ftth είχαμε φτάσει στη γειτονιά να λέμε ευχαριστώ για 7-10)

Το πρόβλημα είναι στην τεχνολογία καθαρά

12 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Το ίδιο ακριβώς έγινε και παλιότερα με της adsl, όσο περισσότερος κόσμος έβαζε συνδέσεις adsl τα προβλήματα ξεκίνησαν να αυξάνονται, είτε με αποσυνδέσεις, είτε με μικρότερο συγχρονισμό (έχω ξανά πει όταν πρώτο έβαλα έως 24 κλείδωνα γύρω στα 13-15, πριν βάλω ftth είχαμε φτάσει στη γειτονιά να λέμε ευχαριστώ για 7-10)

Το πρόβλημα είναι στην τεχνολογία καθαρά

- Αν υποστηρίζεις ότι το πρόβλημα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε ραγδαία τεχνολογική «γήρανση», και δεν σχετίζεται με τεχνολογικές και οικονομικές επιλογές τω παρόχων άνοιξε νέο θέμα και υπάρχουν πολλοί που μπορούν να απαντήσουν. Δεν μας λείπουν αυτοί που έχουν καλές θεωρητικές γνώσεις και αυτοί με την μεγάλη πρακτική εμπειρία…

- Εδώ, καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να το συζητήσουμε, είμαστε εκτός θέματος.

Και γιατί μία από τις τεχνολογικές και οικονομικές επιλογές των παρόχων να μην είναι οι VoIP συνδέσεις, οι οποίες μάλιστα υποτίθεται ότι είναι καλύτερες;

Γιατί εγώ στο ίδιο σπίτι πριν 11 χρόνια είχα απλή 50άρα σταθερότατη, και τώρα έχω VoIP με τουλάχιστον 10 αποσυγχρονισμούς κάθε μέρα.

Τι έγινε, οξειδώθηκε ο χαλκός τα τελευταία 10 χρόνια;

• Moderators
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Και γιατί μία από τις τεχνολογικές και οικονομικές επιλογές των παρόχων να μην είναι οι VoIP συνδέσεις, οι οποίες μάλιστα υποτίθεται ότι είναι καλύτερες;

Γιατί εγώ στο ίδιο σπίτι πριν 11 χρόνια είχα απλή 50άρα σταθερότατη, και τώρα έχω VoIP με τουλάχιστον 10 αποσυγχρονισμούς κάθε μέρα.

Τι έγινε, οξειδώθηκε ο χαλκός τα τελευταία 10 χρόνια;

Ναι η πάροδος του χρόνου έχει αυτή την επίδραση στα μέταλλα, και δεν είναι μόνο το καλώδιο κάθε αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στις διακλαδώσεις /ενώσεις που υπάρχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...