Euloghtos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, comfuzio είπε Λογικά από καμπίνα ΟΤΕ θα παίρνεις μιας που η Nova 100% δεν έχει καμπίνες και από μόνοι τους δεν βγάζουν τεχνική αδυναμία, την βγάζει αυτή ο ΟΤΕ (ή αν είναι από καμπίνα Wind/Vodafone, τότε σε συνεργασία με αυτές + ΟΤΕ) οπότε το τεχνική αδυναμία θα είναι για την γραμμή σου άσχετα σε ποιον πάροχο είσαι. Αλλά σε τι δώσανε αδυναμία; Στα 100mbps και είπαν να πας 50; Γενικά σαν VDSL και είπαν να πας 24; Αδυναμία στην αποκατάσταση.και η καμπίνα είναι στα δέκα μέτρα.προτειναν να πάω σε vdsl 50αρα αλλά τι να το κάνω αν με κάνει τα ίδια?!Μονόδρομος η οπτική λοιπόν...
ICE-T Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Αδυναμία αποκατάστασης σε απόσταση 10 μέτρα από την καμπίνα μόνο για ανέκδοτο μπορείς να το πεις. Στις 20/8/2022 στις 7:54 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Εμένα μου την άλλαξαν πάντως, διαπιστωμένα (περνούσα απ' έξω, γιατί το καφαο είναι 30μ. από το σπίτι μου). Η μέρα με την νύχτα, κανένα λάθος και σταθερότατη γραμμή (με την τότε 50αρα,χωρίς λάθη και συγχρονισμό στα 54999 το down). δεν ξέρω φίλε μου τώρα τελευταία τα τεχνικά συνεργασία της cosmote δεν ασχολούνται δεν ξέρω αν φταίει το ακατάλληλο προσωπικό η δεν πληρώνονται εδώ τουλάχιστον στην περιοχή την δικιά μου είναι αδιάφοροι και έχουν πολλά προβλήματα αρκετός κόσμος.
nikos_k1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, Euloghtos είπε Αδυναμία στην αποκατάσταση.και η καμπίνα είναι στα δέκα μέτρα.προτειναν να πάω σε vdsl 50αρα αλλά τι να το κάνω αν με κάνει τα ίδια?!Μονόδρομος η οπτική λοιπόν... Είσαι σίγουρος ότι η καμπίνα που παίρνεις σύνδεση είναι αυτή στα 10 μέτρα?
ICE-T Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε Είσαι σίγουρος ότι η καμπίνα που παίρνεις σύνδεση είναι αυτή στα 10 μέτρα? πρέπει να έχει φελλούς τεχνικούς για να τον συνδέσουν σε άλλη καμπίνα και όχι στην κοντινότερη με την οικία. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από ICE-T
Euloghtos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Ε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου είναι ξέρω γω να με σύνδεσαν άλλου?!Όπως και να έχει δεν μπορώ να καταλάβω πως από εκεί που τρέχει τέλεια εδώ και 1μιση χρόνο ξαφνικά παθαίνει αυτό και δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
phanispal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Εν τω μεταξύ εγώ από χθες είμαι ακόμα 0 CRC και 6 FEC :λολ:
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ εγώ από χθες είμαι ακόμα 0 CRC και 6 FEC :λολ: Πιστεύω ότι οφείλεται στον παλιό, σάπιο υπόγειο χαλκό της κατοικίας σας, ο οποίος - με τρόπο μαγικό - αυτοϊάθηκε (προς ώρας πάντα). Δείτε και την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σας, που πέρασε μια γρίπη (αλλά ενδέχεται να αρρωστήσει ξανά). Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias
ICE-T Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Euloghtos είπε Ε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου είναι ξέρω γω να με σύνδεσαν άλλου?!Όπως και να έχει δεν μπορώ να καταλάβω πως από εκεί που τρέχει τέλεια εδώ και 1μιση χρόνο ξαφνικά παθαίνει αυτό και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν ξέρω φίλε μου πως το έβγαλαν το συμπέρασμα αυτό μάλλον ο τεχνικός της περιοχής έβγαλε τέτοιο πόρισμα και θα σου έλεγα να τού κάνεις μια επίσκεψη για εξηγήσεις, εγώ σήμερα έβγαλα έναν από το αμάξι από το αυτί στην κυριολεξία του είπα 2 πράγματα και τον ξανά έβαλα μέσα στο αμάξι.
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, ICE-T είπε εγώ σήμερα έβγαλα έναν από το αμάξι από το αυτί στην κυριολεξία του είπα 2 πράγματα και τον ξανά έβαλα μέσα στο αμάξι. Δεν είναι καλό πράγμα η βία (παλιά θυμάμαι στο σχολείο, μας τραβούσαν και από τη φαβορίτα οι αθεόφοβοι!).
ICE-T Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Δεν είναι καλό πράγμα η βία (παλιά θυμάμαι στο σχολείο, μας τραβούσαν και από τη φαβορίτα οι αθεόφοβοι!). το ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνει αλλιώς ο συγκεκριμένος πολύ κόμπλεξ,δουλειά μηδέν, βύσμα τρελό και δημιουργεί προβλήματα πολλά, πολλές καταγγελίες για τον συγκεκριμένο και δεν ξεκουμπιζεται με τίποτα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από ICE-T
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, ICE-T είπε το ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνει αλλιώς ο συγκεκριμένος πολύ κόμπλεξ,δουλειά μηδέν, βύσμα τρελό και δημιουργεί προβλήματα πολλά, πολλές καταγγελίες για τον συγκεκριμένο και δεν ξεκουμπιζεται με τίποτα. Πρέπει να βρείτε πού έχει κλίση. Μπορεί να του αρέσει πχ να ζωγραφίζει. Σε κάθε επίσκεψη για έλεγχο/επισκευή, μπορεί να αφήνει μια ωραία ζωγραφιά στον κεντρικό κατανεμητή.
ICE-T Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πρέπει να βρείτε πού έχει κλίση. Μπορεί να του αρέσει πχ να ζωγραφίζει. Σε κάθε επίσκεψη για έλεγχο/επισκευή, μπορεί να αφήνει μια ωραία ζωγραφιά στον κεντρικό κατανεμητή. δεν ξέρω που έχει κλίση, σίγουρα δεν είναι τεχνικός και δεν με ενδιαφέρει αν η cosmote για φιλανθρωπικό σκοπό προσλαμβάνει ΑΜΕΑ επειδή ο πάτερας του είναι η ήταν προϊστάμενος κάποτε, ούτε ότι έχουν ξηλωθεί 5 προϊστάμενοι στην περιοχή και αυτό το πράγμα συνεχίζει και βρίσκεται στην θέση του, τέτοια σαπιλα στην περιοχή που έχουμε πως να κάτσουν τεχνικοί της προκοπής την κάνουν με ελαφρά πηδήματακια τέτοια συντεχνία δεν την έχω δεί πουθενά. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από ICE-T
hln3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Στις 22/8/2022 στις 12:02 ΜΜ, ICE-T είπε Αδυναμία αποκατάστασης σε απόσταση 10 μέτρα από την καμπίνα μόνο για ανέκδοτο μπορείς να το πεις. δεν ξέρω φίλε μου τώρα τελευταία τα τεχνικά συνεργασία της cosmote δεν ασχολούνται δεν ξέρω αν φταίει το ακατάλληλο προσωπικό η δεν πληρώνονται εδώ τουλάχιστον στην περιοχή την δικιά μου είναι αδιάφοροι και έχουν πολλά προβλήματα αρκετός κόσμος. Όταν μια εταιρεία ξοδεύει λεφτά για να διώξει έμπειρο προσωπικό (εθελούσια) και προσλαμβάνει άπειρο προσωπικό με χαμηλότερες αμοιβές, αναμενόμενο είναι να πέσει το επίπεδο. 16 ώρες πριν, ICE-T είπε Δεν ξέρω φίλε μου πως το έβγαλαν το συμπέρασμα αυτό μάλλον ο τεχνικός της περιοχής έβγαλε τέτοιο πόρισμα και θα σου έλεγα να τού κάνεις μια επίσκεψη για εξηγήσεις, εγώ σήμερα έβγαλα έναν από το αμάξι από το αυτί στην κυριολεξία του είπα 2 πράγματα και τον ξανά έβαλα μέσα στο αμάξι. Αυτός δεν σε έχει ανάγκη, εσύ τον έχεις, οπότε τα νταηλικια δεν νομίζω να βοηθήσουν ιδιαίτερα, το αντίθετο μάλλον. 1
ICE-T Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, hln3 είπε Όταν μια εταιρεία ξοδεύει λεφτά για να διώξει έμπειρο προσωπικό (εθελούσια) και προσλαμβάνει άπειρο προσωπικό με χαμηλότερες αμοιβές, αναμενόμενο είναι να πέσει το επίπεδο. Αυτός δεν σε έχει ανάγκη, εσύ τον έχεις, οπότε τα νταηλικια δεν νομίζω να βοηθήσουν ιδιαίτερα, το αντίθετο μάλλον. Δεν έχει ανάγκη κανένας βύσματα που δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά, δεν είναι ΟΤΑ η cosmote, είναι σα να ψαρεύεις σε αχανή θάλασσα και πιάνεις κοκοβιο μόνιμα . Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από ICE-T
nikos_k1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, hln3 είπε Όταν μια εταιρεία ξοδεύει λεφτά για να διώξει έμπειρο προσωπικό (εθελούσια) και προσλαμβάνει άπειρο προσωπικό με χαμηλότερες αμοιβές, αναμενόμενο είναι να πέσει το επίπεδο. Αυτός δεν σε έχει ανάγκη, εσύ τον έχεις, οπότε τα νταηλικια δεν νομίζω να βοηθήσουν ιδιαίτερα, το αντίθετο μάλλον. Και αν αντιμετωπίζει την ίδια συμπεριφορά και από άλλους πελάτες ο τεχνικός, κάποια στιγμή θα σταματήσει να πηγαίνει για έλεγχο, αν κρίνει ότι υπάρχει κίνδυνος για τον ίδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα