Προς το περιεχόμενο

η cosmote μου κανει πλακα (;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

όχι δεν το μετράω γιατί αυτό θα πάει για βλάβη για χαμηλό sync. Εγώ έγραψα για μια νορμαλ κατάσταση όχι όταν έχουμε ξένες τάσεις, βραχυκυκλώματα κτλ.
Φαντάσου ότι μένω σε μια περιοχή με τα πάντα πατημένα και με ουρά αναμονής. Sync έχω παντα 110/11 βέβαια και downloads έχω 12.5~13mb/s αν έπαιζει το crosstalk κάποιο ρόλο στο sync θα το έβλεπα και θα το έδινα βλάβη καθώς θα ήταν εκτός νορμάλ για την γραμμή μου

crosstalk παιζει και απο το ποσο καλος ειναι ο χαλκος αν ειναι πολυ καλιος με ελαχιστο shielding εχει μπολικο στα καινουργια δεν ειναι ετσι

θα σου περιγραψω μια βλαβη (δικια μου)

Line Attenuation  0.9db (όντος τόσο κοντά ειμαι)

Actual Rate 21254/212637 kbps
Noise Margin 25.4 dB

θα μου πεις καλύτερα δεν γινεται....... ολο και όλο εχω καμία 30 μέτρα καλώδιο οτε και καμία 10 μέτρα απο την εισαγωγή μεχρι την μια μοναδική πρίζα (utp)

εξαιτιας αυτον τον 30 μέτρων του οτε μετά της 4 με 5 το απόγευμα (εργάσιμες) γραμμή αρχίζει και τρώει άπειρα crc erros noice magrgine πάει καπου στα 1 με 2 στην καλυτερη στην χειροτερη παει 0,1 και δεν εχω data γραμμη πεφτει εως και 17 mbps απο 200 και αυτο γινεται μεχρι της 12 και κατι το βραδυ

και ολα αυτά απο crosstalk λόγο ποιο παλιού καλωδίου και από την ίδια η πόλη... στο τέλος με άφησαν να φιγω χωρίς να πληρώσω ρήτρα και βολεύτηκα με inalan και αυτο επειδι δεν συμφωνισαν στο συνδιαστικο οτι παιζει να συμβαινει αυτο το θεμα και ας ειχαν τα στοιχεία απο της αποσυνδέσεις κλπ (το πρωί όταν ερχόντουσαν ήταν όλα τέλεια πάντα)

Επεξ/σία από Black Demis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πρόβλημα με αποσυνδέσεις έχω και εγώ εδώ και 7 μήνες (όσο ήμουν στην Νοβα). Γι΄αυτό και εδώ και μια εβδομάδα πήγα στην Cosmote μήπως και δω άσπρη μέρα..

Η σύνδεση μου είναι στα 50mps και συγχρονίζω με 50-54...Πολύ καλή ταχύτητα, αλλά οι αποσυνδέσεις παραμένουν και στην Cosmote όπως βλέπω..Μακάρι να είχα χαμηλότερη ταχύτητα και να μην είχα αποσυνδέσεις..Όσοι έχετε, καταλαβαίνετε πόσο σπαστικό είναι...Θα το αφήσω λίγο καιρό και αν είναι θα απευθυνθώ πάλι στο τεχνικό τμήμα..

Το πρόβλημα αποκλείεται να είναι από μένα, γιατί άλλαξα καλωδίωση, έγιναν μετρήσεις κλπ..Είναι σίγουρα από την καμπίνα..

Τι μπορούν να κάνουν στην καμπίνα ;; Αλλαγή πόρτας ή κάρτας θα βοηθήσει ;; Η αλλαγή κάρτας στοιχίζει για την εταιρία κάτι χιλιάρικα έμαθα

31 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Πρόβλημα με αποσυνδέσεις έχω και εγώ εδώ και 7 μήνες (όσο ήμουν στην Νοβα). Γι΄αυτό και εδώ και μια εβδομάδα πήγα στην Cosmote μήπως και δω άσπρη μέρα..

Η σύνδεση μου είναι στα 50mps και συγχρονίζω με 50-54...Πολύ καλή ταχύτητα, αλλά οι αποσυνδέσεις παραμένουν και στην Cosmote όπως βλέπω..Μακάρι να είχα χαμηλότερη ταχύτητα και να μην είχα αποσυνδέσεις..Όσοι έχετε, καταλαβαίνετε πόσο σπαστικό είναι...Θα το αφήσω λίγο καιρό και αν είναι θα απευθυνθώ πάλι στο τεχνικό τμήμα..

Το πρόβλημα αποκλείεται να είναι από μένα, γιατί άλλαξα καλωδίωση, έγιναν μετρήσεις κλπ..Είναι σίγουρα από την καμπίνα..

Τι μπορούν να κάνουν στην καμπίνα ;; Αλλαγή πόρτας ή κάρτας θα βοηθήσει ;; Η αλλαγή κάρτας στοιχίζει για την εταιρία κάτι χιλιάρικα έμαθα

Όταν λες ότι έγινε αλλαγή καλωδίωσης τι ακριβώς έκανες; 

@kr0m δώσε μας ένα screenshot από το μόντεμ μετά την υποβάθμιση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Όταν λες ότι έγινε αλλαγή καλωδίωσης τι ακριβώς έκανες; 

άλλαξα το καλώδιο που έρχεται απο έξω από το σπίτι, στην πρίζα του ρούτερ...άλλαξα και όλα τα καλώδια που κουμπώνουν στο ρούτερ, όπως αυτό της πρίζας τηλεφώνου, του pc και του ethernet που ίσως έπαιζαν ρόλο...Άλλαξα επίσης 4 ρούτερ..Μόνο την υπομονή μου δεν άλλαξα

Επεξ/σία από giorgos_76

12 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

άλλαξα το καλώδιο που έρχεται απο έξω από το σπίτι, στην πρίζα του ρούτερ...άλλαξα και όλα τα καλώδια που κουμπώνουν στο ρούτερ, όπως αυτό της πρίζας τηλεφώνου, του pc και του ethernet που ίσως έπαιζαν ρόλο...Άλλαξα επίσης 4 ρούτερ..Μόνο την υπομονή μου δεν άλλαξα

Οπότε εσωτερικά της πρίζας υπάρχει μόνο ενα καλώδιο,  το οποίο πάει απευθείας έξω; 

Οπότε δεν έχεις άδικο, ότι μπορούσες να κάνεις από πλευρά σου το έκανες.

Ελπιζεις σε αλλαγή πόρτας και αν είναι δυνατό σε άλλη κάρτα. Και αυτό είναι πιθανότερο να γίνει αν πιάσεις το τεχνικό του ΟΤΕ που θα έρθει για την βλάβη σου και του εξηγήσεις με ήρεμο τρόπο το πρόβλημα σου. 

• Like 1

6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

η κοσμοτε δεν μου εχει χρεωσει ποτε τεχνικο, ακομα και οταν δεν ηταν δικο τους το θεμα. 

Αυτό γίνεται μεν, το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος στο τηλ. κέντρο είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώσει για πιθανή χρέωση. 

7 ώρες πριν, Black Demis είπε

crosstalk παιζει και απο το ποσο καλος ειναι ο χαλκος αν ειναι πολυ καλιος με ελαχιστο shielding εχει μπολικο στα καινουργια δεν ειναι ετσι

θα σου περιγραψω μια βλαβη (δικια μου)

Line Attenuation  0.9db (όντος τόσο κοντά ειμαι)

Actual Rate 21254/212637 kbps
Noise Margin 25.4 dB

θα μου πεις καλύτερα δεν γινεται....... ολο και όλο εχω καμία 30 μέτρα καλώδιο οτε και καμία 10 μέτρα απο την εισαγωγή μεχρι την μια μοναδική πρίζα (utp)

εξαιτιας αυτον τον 30 μέτρων του οτε μετά της 4 με 5 το απόγευμα (εργάσιμες) γραμμή αρχίζει και τρώει άπειρα crc erros noice magrgine πάει καπου στα 1 με 2 στην καλυτερη στην χειροτερη παει 0,1 και δεν εχω data γραμμη πεφτει εως και 17 mbps απο 200 και αυτο γινεται μεχρι της 12 και κατι το βραδυ

και ολα αυτά απο crosstalk λόγο ποιο παλιού καλωδίου και από την ίδια η πόλη... στο τέλος με άφησαν να φιγω χωρίς να πληρώσω ρήτρα και βολεύτηκα με inalan και αυτο επειδι δεν συμφωνισαν στο συνδιαστικο οτι παιζει να συμβαινει αυτο το θεμα και ας ειχαν τα στοιχεία απο της αποσυνδέσεις κλπ (το πρωί όταν ερχόντουσαν ήταν όλα τέλεια πάντα)

Πιο πολύ για τεχνικούς από lidl μου κάνει, δεν είναι και λίγοι, παρά για crosstalk μου φαίνεται εμένα αλλά τεσπά αφού πήγες αλλού σώθηκες!
Εμάς να δω τι θα παίξει που η inalan εξαπλώνεται πιο αργά και από assist του Καραγκούνη....και στην ανάποδη πλευρά

• Like 1

Καλημέρα και από μένα , έχω νόβα και εκεί που έπιαναν 100mbs 2χρονια , εδώ και 2μηνες έχω συνεχώς αποσυνδέσεις και η ταχύτητα κατεβαίνει στα 100kbs, από την τεχνική υποστήριξη και έπειτα από επίσκεψη τεχνικού δεν βρέθηκε πρόβλημα και μου ανακοίνωσαν αδυναμία αποκατάστασης άκουσον άκουσον.Οποτε λέω να πάω κοσμοτε θα έχω το ίδιο πρόβλημα?!

Λογικά από καμπίνα ΟΤΕ θα παίρνεις μιας που η Nova 100% δεν έχει καμπίνες και από μόνοι τους δεν βγάζουν τεχνική αδυναμία, την βγάζει αυτή ο ΟΤΕ (ή αν είναι από καμπίνα Wind/Vodafone, τότε σε συνεργασία με αυτές + ΟΤΕ) οπότε το τεχνική αδυναμία θα είναι για την γραμμή σου άσχετα σε ποιον πάροχο είσαι.

Αλλά σε τι δώσανε αδυναμία; Στα 100mbps και είπαν να πας 50; Γενικά σαν VDSL και είπαν να πας 24;

5 ώρες πριν, comfuzio είπε

Πιο πολύ για τεχνικούς από lidl μου κάνει, δεν είναι και λίγοι, παρά για crosstalk μου φαίνεται εμένα αλλά τεσπά αφού πήγες αλλού σώθηκες!
Εμάς να δω τι θα παίξει που η inalan εξαπλώνεται πιο αργά και από assist του Καραγκούνη....και στην ανάποδη πλευρά

ήταν καθαρά αυτα τα 30 40 μέτρα καλώδιο ote που ειχα (το παραδεχθηκαν κιόλας) απλά ........ οτε δεν είχε κανέναν σκοπό να το αλλαξει με το που το δούλευαν ολοι μαζι το internet κανείς πανω στο βρόχο δεν είχε internet......

απλα δεν ειχα κουραγιο αλλο να ασχολουμε

Μου έστειλαν SMS σήμερα στις 10:00 το πρωί να μου πουν ότι οι τεχνικές τους υπηρεσίες εργάζονται για την επίλυση του τεχνικού θέματος τάδε και ότι θα ενημερωθώ σύντομα για την αποκατάστασή του.

Εν τω μεταξύ έφυγα χθες βράδυ για ταξίδι αστραπή και γύρισα σήμερα στις 12:00, από τότε δεν έχει κάνει κιχ. Που βάσει των τελευταίων ημερών θα είχε κάνει τουλάχιστον 10 φορές απ' το μεσημέρι έως τώρα.

Από τον τελευταίο αποσυγχρονισμό (ενδεχομένως σήμερα νωρίς το πρωί;) έχω 0/6 CRC/FEC και παίζω 109956/10999.

Γιατί κάτι μου λέει ότι άλλαξαν κάτι, οτιδήποτε κι αν ήταν αυτό;

Πολύ πιθανό. Εγω που εχω 25% πακετ λοςς με ftp.otenet.gr και δεν κάνουν τιποτα τι να τους κανω; Χαχααχ (100αρα σύνδεση)

Τι πάει να πει δεν κάνουν τίποτα;

Μόλις μου ήρθε SMS ότι ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και οι εργασίες αποκατάστασης στο δίκτυό τους.

Βγάλε άκρη τώρα πού οφειλόταν όλο αυτό.

ΑΝ όντως το διόρθωσαν, και να δούμε για πόσο.

Αν έχεις αποσυνδέσεις, τι είναι πιο καλό μήπως βοηθήσει ;; Να αναβαθμίσεις από 50 σε 100 ή να υποβαθμίσεις από 50 σε 24 ;;..Γιατί κάτι τέτοιο μου είπε ένας τεχνικός της Νόβα...Να πάω σε 24 γιατί η γραμμή μου δεν σηκώνει πολλά data, γι' αυτό και έχω αποσυνδέσεις.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

ΑΝ όντως το διόρθωσαν, και να δούμε για πόσο.

Κύριε Θεοφάνη, τα ίδια ακριβώς και σε εμένα. Ενημερώστε αν θέλετε, σε κανένα τριήμερο σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της γραμμής σας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...