Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεχρι περιπου τις αρχες-μεσα Μαιου, η 50αρα μου συνδεση εδινε στα speedtest ταχυτητες περιπου 42-45 mbps download και 5-6 mbps upload σε 3 υπολογιστες (2 σταθερους με USB wifi adapters της tp-link, και 1 laptop συνδεδεμενο ασυρματα) καθως και σε 2 κινητα (το ενα υποστηριζει 5GHz), και ολα πηγαιναν μια χαρα. και καπου εκει αρχιζει η πλακα απο την cosmote.

μια ωραια μερα λοιπον κατα τα τελη μαιου, σερνοντουσαν τα παντα, σε φαση να χρειαζονται 30" να αρχισει να φορτωνει μια σελιδα. μπαινω σε speedtest με χιλια ζορια. και βλεπω καπου 2 (ολογραφως ΔΥΟ) mbps down και 0 (ολογραφως ΜΗΔΕΝ) up. παιρνω 13888, οπου δεν ακουσα το παραμικρο για βλαβη ή ενημερωση για διπλασιασμο ταχυτητων, και μου λενε οτι δικαιουμαι νεο ρουτερ, αυτο το μαυρο ZTE.

εν τελει λογω προσωπικων θεματων μου δεν μπορουσα να παω να το παρω εκεινη την περιοδο (ειχα διορια 10 μερες μου ειπαν να το παρω), και fast forward 1/7 πια ξαναπηρα στο 13888 και την επομενη, 2/7, παρελαβα το ρουτερ. (ελπιζω να μην κουρασα ως εδω, συνεχιζουμε)

παιρνω τηλεφωνα, στελνουν τεχνικους, θα σας ενημερωσουμε αν ειναι θεμα γραμμης ή δικο σας κλπ κλπ. εχοντας φαει πολλες ωρες στην τεχνικη τους υποστηριξη, το προβλημα μου ΔΕΝ εχει λυθει.

στην τελευταια μου συνομιλια με την cosmote στις 12/7, εριχναν το φταιξιμο στο υλικο μου, το οποιο δεν αλλαξε. απο'κει και περα, εχω δοκιμασει το παλιο ρουτερ, το νεο, με splitter και χωρις, speedtest σε καθε συσκευη χωριστα, οπως θα εκαναν και αρχες μαιου δηλαδη. 

για την ωρα, η μονη "λυση" που εχω για να μπορω εστω να δουλευω, ειναι οτι χρησιμοποιω ενα 10μετρο καλωδιο ethernet για τον εναν υπολογιστη το οποιο καταλαβαινετε ειναι απλα ενα ημιμετρο, με το οποιο ειμαι κατω απ'τα 40.

τι μπορω να κανω ρε παιδια;

Επεξ/σία από kr0m
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επιλυση εξ αποστασεως χωρις ελενχο και θεωριες οτι φταιει ο εξοπλισμος ειναι παπατζες του 13888 ,ζητα επισκεψη τεχνικου απλα πραγματα και ελενχο της πορτας στην καμπινα και το ζευγος.

Δημοσ.

Προσωπικά καταλαβαίνω ότι έχει θέμα με το ασύρματο στο σπίτι και όχι με τον συγχρονισμό της γραμμής.

Μία εικόνα με τα στοιχεία που εμφανίζει στο μενού η συσκευή, θα μας διαφωτίσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ICE-T είπε

επιλυση εξ αποστασεως χωρις ελενχο και θεωριες οτι φταιει ο εξοπλισμος ειναι παπατζες του 13888 ,ζητα επισκεψη τεχνικου απλα πραγματα και ελενχο της πορτας στην καμπινα και το ζευγος.

απ'οσο ξερω εχει γινει εξωτερικος ελεγχος της γραμμης, στον οποιον δεν βρεθηκε προβλημα. απο εκει και περα το προβλημα το ριχνουν καπου εδω μεσα (εντος σπιτιου), πραγμα που μου φαινεται κουλο αφου δεν εχει αλλαξει τιποτα (διαταξη χωρου ή οποιοδηποτε hardware) ωστε να δικαιολογουνται οι χαμηλοτατες ταχυτητες στο ασυρματο ιντερνετ

11 ώρες πριν, jkoukos είπε

Προσωπικά καταλαβαίνω ότι έχει θέμα με το ασύρματο στο σπίτι και όχι με τον συγχρονισμό της γραμμής.

Μία εικόνα με τα στοιχεία που εμφανίζει στο μενού η συσκευή, θα μας διαφωτίσει.

τιποτα δεν αλλαξε, καμια συσκευη, κανενα wifi adapter....εδω ειναι τα στοιχεια της γραμμης

Spoiler

IZYileP.png

εδω ειναι το speedtest ενσυρματα, στον υπολογιστη που χρησιμοποιω 

Spoiler

WAgrWkj.png

και εδω ασυρματα, στον ιδιο υπολογιστη, με το ιδιο wifi adapter που ειχα απο παντα και με το οποιο πριν 3 μηνες χτυπαγα 45ρια 

Spoiler

rIeRGch.png

Επεξ/σία από kr0m
Δημοσ.

Από το upload σου φαίνεται ότι σε έχουν αναβαθμίσει σε 100άρα, αλλά το download μάλλον δεν μπορεί να πάει παραπάνω.

Αν κάνεις speedtest ασύρματα από άλλη συσκευή, π.χ. το κινητό σου, τι ταχύτητες βγάζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kr0m είπε

απ'οσο ξερω εχει γινει εξωτερικος ελεγχος της γραμμης, στον οποιον δεν βρεθηκε προβλημα. απο εκει και περα το προβλημα το ριχνουν καπου εδω μεσα (εντος σπιτιου), πραγμα που μου φαινεται κουλο αφου δεν εχει αλλαξει τιποτα (διαταξη χωρου ή οποιοδηποτε hardware) ωστε να δικαιολογουνται οι χαμηλοτατες ταχυτητες στο ασυρματο ιντερνετ

τιποτα δεν αλλαξε, καμια συσκευη, κανενα wifi adapter....εδω ειναι τα στοιχεια της γραμμης

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IZYileP.png

WAgrWkj.png

και εδω ασυρματα, στον ιδιο υπολογιστη, με το ιδιο wifi adapter που ειχα απο παντα και με το οποιο πριν 3 μηνες χτυπαγα 45ρια 

rIeRGch.png

Εμένα μου φαίνεται κουλό που στο 2022 θεωρούμε ακόμα ότι κάτι καλώδια που μπήκαν το 1930 με την κατασκευή του σπιτιού ότι παίζαν οκ ένα Α διάστημα και ότι θα πρέπει να παίζουν οκ εις αει. Μην κολλήσουμε στο 1930, ακόμα και του 2022 σπίτι να είναι αν είναι υλικά Β διαλογής ή άσχημα τοποθετημένα ή τα έβαλε ο κατασκευαστής από ότι έμεινε από αλλού και έκανε και 10 ενώσεις για να στείλει τηλέφωνο ακόμα και στην τουαλέτα το ίδιο πράγμα θα είναι σαν αποτέλεσμα.

Αφού έχει γίνει εξωτερικός έλεγχος και έχουν αναφέρει πρόβλημα εσωτερικής (οριζόντιας ή/και κάθετης) εστιάζεις εκεί. Ηλεκτρολόγο που να ξέρει να μετράει αντιστάσεις και όχι να βάζει παπαγαλάκι και να τα βρει "καλά" γιατί απλά είδε ένα led να ανάβει και ότι περνάει τάση. Αφού δει την εσωτερική ο ηλεκτρολόγος και κάνει όποια ενέργεια πρέπει, λογικά αλλαγή με κάποιο εξωτερικό καλώδιο PET cat 5e~6, το κοιτάς πάλι πως θα πάει σε ένα διάστημα 2-3 ημερών και αν το πρόβλημα παραμένει τότε τηλέφωνο στον πάροχο για αποστολή τεχνικού και πάλι.

Για την ταχύτητα στο wifi αν έχεις πρώτα κακό συγχρονισμό λογικό και επόμενο είναι πάει αργά και το wifi, κοιτάμε πρώτα να φτιάξουμε την πηγή και μετά το wifi.

Υ.Γ. το Ethernet ποτέ δεν είναι ημίμετρο, αν κάτι είναι για δουλειά ή ακόμα και gaming πας μόνο σε ethernet

Επεξ/σία από comfuzio
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρεις οπότε δεν μπορείς να μας πεις, πόσος ήταν ο συγχρονισμός στον κατανεμητή της οικοδομής στον έλεγχο που έκανε ο τεχνικός. Αυτό είναι το πρώτο και βασικότερο κριτήριο που δείχνει αν το πρόβλημα είναι εξωτερικό ή εσωτερικό στην οικοδομή. Τα στοιχεία που αναφέρεις δείχνουν προβληματική γραμμή με πολλά σφάλματα.

Πρέπει να γίνει έλεγχος σε 2 σημεία. Πρώτα στον κατανεμητή και μετά στην πρώτη πρίζα του σπιτιού στην οποία έρχεται απ' ευθείας το καλώδιο απ' έξω. Και στις 2 περιπτώσεις, θα είναι συνδεδεμένο μόνο το καλώδιο που φέρνει το σήμα και κανένα άλλο.

Αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις ή δεν πιάνουν τα χέρια σου, απευθύνεσαι σε ηλεκτρολόγο. Όπως ή δη αναφέρθηκε, όσο ανεβαίνουμε σε συχνότητες στο DSL, αντίστοιχα αυξάνουν οι απώλειες και τα προβλήματα στην σύνδεση. Σε 100άρι πακέτο που έχεις, πρώτα ελέγχουμε και φτιάχνουμε σωστά την εσωτερική μας καλωδίωση και στο τέλος κοιτάμε όλα τα υπόλοιπα.

Προσωπικά δεν κοιτώ ποτέ και δεν μ' ενδιαφέρει τυχόν χαμηλή ταχύτητα στο ασύρματο, εφόσον δεν εξασφαλίσω ότι όλα από την πλευρά μου είναι σωστά πρώτα σε ενσύρματη σύνδεση. Είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το ασύρματο, που είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα που θα γίνει έλεγχος. Πρώτα ελέγχω διεξοδικά όλους τους προηγούμενους κρίκους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχη απο την στιγμή που με καλώδιο πιανεις την ταχυτητα της γραμμης, εισαι κατα το ημιση κομπλε.

Για λιγο θα ξεχασεις οτι wifi adapter εχεις. θα τα βγαλεις τελειως απο την πριζα. Θα πας κοντα στο ρουτερ της κοσμοτε και θα κανεις ενα speedtest με το κινητό σου, συνδεμενο στο ρουτερ της κοσμοτε. Αν σου δειξει ιδια ταχυτητα με το ενσυρματο, τοτε φταιει το wifi adapter σου

επειδη δουλευε κομπλε πριν 3 μηνες, δεν παει να πει οτι δεν χαλασε/σκαλωσε. μπορει με ενα ρεσετ να φτιαξει ή πλεον να ειναι για πεταμα.

επισης εχεις πολυ χαμηλο συγχρονισμο για 100αρα. Τσεκαρε αμεσως την εσωτερικη σου καλωδιωση και αλλαξε την να μην εχει παραλληλα. το μοντεμ-ρουτερ του οτε το βαζεις στην κεντρική πριζα. κ ανοιγεις το κουτι κ αφηνεις εσωτερικα συνδεμενα μονο το ζευγος που φερνει την γραμμη απο εξω.

ειναι τρομερα σημαντικο αυτο για να βελτιωθει η ποιοτητα της γραμμης σου.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, kr0m είπε

IZYileP.png

WAgrWkj.png

rIeRGch.png

Για το ασύρματο δεν έχει ευθύνη, αρκετοί παράγοντες μπορεί να κάνουν παρεμβολές στις συχνότητες εντός οικίας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/7/2022 στις 2:04 ΜΜ, Giama είπε

Από το upload σου φαίνεται ότι σε έχουν αναβαθμίσει σε 100άρα, αλλά το download μάλλον δεν μπορεί να πάει παραπάνω.

Αν κάνεις speedtest ασύρματα από άλλη συσκευή, π.χ. το κινητό σου, τι ταχύτητες βγάζει;

με το ακριβως ιδιο setup (σταθερος με wifi adapter σε αποστασηπου ειχα πριν τον...διπλασιασμο τους, πιανω γυρω στα 3mbps download, απο 40-45 που επιανα.

Στις 22/7/2022 στις 2:15 ΜΜ, comfuzio είπε

Εμένα μου φαίνεται κουλό που στο 2022 θεωρούμε ακόμα ότι κάτι καλώδια που μπήκαν το 1930 με την κατασκευή του σπιτιού ότι παίζαν οκ ένα Α διάστημα και ότι θα πρέπει να παίζουν οκ εις αει. Μην κολλήσουμε στο 1930, ακόμα και του 2022 σπίτι να είναι αν είναι υλικά Β διαλογής ή άσχημα τοποθετημένα ή τα έβαλε ο κατασκευαστής από ότι έμεινε από αλλού και έκανε και 10 ενώσεις για να στείλει τηλέφωνο ακόμα και στην τουαλέτα το ίδιο πράγμα θα είναι σαν αποτέλεσμα.

Αφού έχει γίνει εξωτερικός έλεγχος και έχουν αναφέρει πρόβλημα εσωτερικής (οριζόντιας ή/και κάθετης) εστιάζεις εκεί. Ηλεκτρολόγο που να ξέρει να μετράει αντιστάσεις και όχι να βάζει παπαγαλάκι και να τα βρει "καλά" γιατί απλά είδε ένα led να ανάβει και ότι περνάει τάση. Αφού δει την εσωτερική ο ηλεκτρολόγος και κάνει όποια ενέργεια πρέπει, λογικά αλλαγή με κάποιο εξωτερικό καλώδιο PET cat 5e~6, το κοιτάς πάλι πως θα πάει σε ένα διάστημα 2-3 ημερών και αν το πρόβλημα παραμένει τότε τηλέφωνο στον πάροχο για αποστολή τεχνικού και πάλι.

Για την ταχύτητα στο wifi αν έχεις πρώτα κακό συγχρονισμό λογικό και επόμενο είναι πάει αργά και το wifi, κοιτάμε πρώτα να φτιάξουμε την πηγή και μετά το wifi.

Υ.Γ. το Ethernet ποτέ δεν είναι ημίμετρο, αν κάτι είναι για δουλειά ή ακόμα και gaming πας μόνο σε ethernet

το ζητημα ειναι οτι πλεον, και ενω αναιρεθηκαν οι ενεργειες τους (ο διπλασιασμος ταχυτητηας δηλαδη) και ενω χρησιμοποιω ιδιο εξοπλισμο με πριν 4 μηνες, δεν εχω το αποτελεσμα που ειχα τοτε. εκανα την δουλεια μου μια χαρα, ασυρματα, και ετσι θελω να ειμαι και τωρα, και οχι με ενα καλωδιο να διασχιζει το πατωμα (και ακομα και ετσι να μην πιανω τις ταχυτητες που επιανα)

Στις 22/7/2022 στις 3:16 ΜΜ, jkoukos είπε

Δεν ξέρεις οπότε δεν μπορείς να μας πεις, πόσος ήταν ο συγχρονισμός στον κατανεμητή της οικοδομής στον έλεγχο που έκανε ο τεχνικός. Αυτό είναι το πρώτο και βασικότερο κριτήριο που δείχνει αν το πρόβλημα είναι εξωτερικό ή εσωτερικό στην οικοδομή. Τα στοιχεία που αναφέρεις δείχνουν προβληματική γραμμή με πολλά σφάλματα.

Πρέπει να γίνει έλεγχος σε 2 σημεία. Πρώτα στον κατανεμητή και μετά στην πρώτη πρίζα του σπιτιού στην οποία έρχεται απ' ευθείας το καλώδιο απ' έξω. Και στις 2 περιπτώσεις, θα είναι συνδεδεμένο μόνο το καλώδιο που φέρνει το σήμα και κανένα άλλο.

Αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις ή δεν πιάνουν τα χέρια σου, απευθύνεσαι σε ηλεκτρολόγο. Όπως ή δη αναφέρθηκε, όσο ανεβαίνουμε σε συχνότητες στο DSL, αντίστοιχα αυξάνουν οι απώλειες και τα προβλήματα στην σύνδεση. Σε 100άρι πακέτο που έχεις, πρώτα ελέγχουμε και φτιάχνουμε σωστά την εσωτερική μας καλωδίωση και στο τέλος κοιτάμε όλα τα υπόλοιπα.

Προσωπικά δεν κοιτώ ποτέ και δεν μ' ενδιαφέρει τυχόν χαμηλή ταχύτητα στο ασύρματο, εφόσον δεν εξασφαλίσω ότι όλα από την πλευρά μου είναι σωστά πρώτα σε ενσύρματη σύνδεση. Είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το ασύρματο, που είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα που θα γίνει έλεγχος. Πρώτα ελέγχω διεξοδικά όλους τους προηγούμενους κρίκους.

βλεπε επανω

Στις 22/7/2022 στις 3:50 ΜΜ, kallair είπε

Για αρχη απο την στιγμή που με καλώδιο πιανεις την ταχυτητα της γραμμης, εισαι κατα το ημιση κομπλε.

Για λιγο θα ξεχασεις οτι wifi adapter εχεις. θα τα βγαλεις τελειως απο την πριζα. Θα πας κοντα στο ρουτερ της κοσμοτε και θα κανεις ενα speedtest με το κινητό σου, συνδεμενο στο ρουτερ της κοσμοτε. Αν σου δειξει ιδια ταχυτητα με το ενσυρματο, τοτε φταιει το wifi adapter σου

επειδη δουλευε κομπλε πριν 3 μηνες, δεν παει να πει οτι δεν χαλασε/σκαλωσε. μπορει με ενα ρεσετ να φτιαξει ή πλεον να ειναι για πεταμα.

επισης εχεις πολυ χαμηλο συγχρονισμο για 100αρα. Τσεκαρε αμεσως την εσωτερικη σου καλωδιωση και αλλαξε την να μην εχει παραλληλα. το μοντεμ-ρουτερ του οτε το βαζεις στην κεντρική πριζα. κ ανοιγεις το κουτι κ αφηνεις εσωτερικα συνδεμενα μονο το ζευγος που φερνει την γραμμη απο εξω.

ειναι τρομερα σημαντικο αυτο για να βελτιωθει η ποιοτητα της γραμμης σου.

μολις εκανα το speedtest, και ειχα 6,22mbps download. η καλωδιωση ειναι οπως περιγραφεις

Στις 23/7/2022 στις 8:10 ΠΜ, ICE-T είπε

Για το ασύρματο δεν έχει ευθύνη, αρκετοί παράγοντες μπορεί να κάνουν παρεμβολές στις συχνότητες εντός οικίας.

δες τις απαντησεις 1 εως και 3 που εδωσα τωρα

σημαντικο: παρελειψα να αναφερω οτι η cosmote, δεν θυμαμαι ακριβως ποτε, αλλα μου εκανε τελικα downgrade την ταχυτητα πισω σε 50αρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kr0m είπε

με το ακριβως ιδιο setup (σταθερος με wifi adapter σε αποστασηπου ειχα πριν τον...διπλασιασμο τους, πιανω γυρω στα 3mbps download, απο 40-45 που επιανα.

το ζητημα ειναι οτι πλεον, και ενω αναιρεθηκαν οι ενεργειες τους (ο διπλασιασμος ταχυτητηας δηλαδη) και ενω χρησιμοποιω ιδιο εξοπλισμο με πριν 4 μηνες, δεν εχω το αποτελεσμα που ειχα τοτε. εκανα την δουλεια μου μια χαρα, ασυρματα, και ετσι θελω να ειμαι και τωρα, και οχι με ενα καλωδιο να διασχιζει το πατωμα (και ακομα και ετσι να μην πιανω τις ταχυτητες που επιανα)

βλεπε επανω

μολις εκανα το speedtest, και ειχα 6,22mbps download. η καλωδιωση ειναι οπως περιγραφεις

δες τις απαντησεις 1 εως και 3 που εδωσα τωρα

σημαντικο: παρελειψα να αναφερω οτι η cosmote, δεν θυμαμαι ακριβως ποτε, αλλα μου εκανε τελικα downgrade την ταχυτητα πισω σε 50αρα.

Αυτό που σε κατεβάζουν το λένε ΑΠΕΕΠ (Αδυναμία Παροχής Επιλεγμένου Εμπορικού Πακέτου). 
Υπάρχει και άλλος τρόπος, PLC, για να μεταφέρεις το ethernet σε άλλο χώρο και να μην είναι στο πάτωμα όπως λες και να έχεις όσο πιο κοντά γίνεται στο μέγιστο της γραμμής.
Κανένας πάροχος δεν δίνει εγγύηση ταχύτητας στο wifi. Αν στον συγχρονισμό είσαι οκ, εκεί τελειώνει η δουλειά μας (στο τεχνικό). Δοκίμασε κάποια αλλαγή καναλιού αν είσαι στα 2.4ghz να πας στα 5ghz, να δεις λίγο αν έχεις εμπόδια κοντά στο router κτλ

6,22mb/s; αν ναι τόσο είναι το μαξ στα 55mbps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Σε θέματα ταχύτητας του ασύρματου δικτύου προφανώς και δεν ευθύνεται ο πάροχος.

- Όμως τα 2 τελευταία χρόνια η Cosmote έχει αλλάξει τακτική σε θέματα βλαβών. Όταν παρουσιαστεί πτώση ταχύτητας η μόνιμη σχεδόν προτροπή τους είναι να αλλάξεις modem/router και η επόμενη, αν δεν γίνει τίποτα μετά την αλλαγή και επιμένεις, να γίνει υποβάθμιση ταχύτητας.

- Το βασικό πρόβλημα-αν και πολλοί κάνουν ότι δεν το βλέπουν-είναι ότι σε πάρα πολλές περιοχές οι ταχύτητες του VDSL έχουν μειωθεί, αλλού λίγο και αλλού πολύ. Και είναι τουλάχιστον αστείο, σε έως 50 σύνδεση που ήταν για πολλά χρόνια σταθερή στα 45-50Mbps και κατρακυλάει σήμερα στα 24-25Mbps να μην βλέπουν βλάβη ή δική τους ευθύνη και το μόνο που δέχονται να σου προτείνουν είναι η υποβάθμιση ταχύτητας. Δεν δέχονται να φύγεις αζημίως, αν υπάρχει ενεργή σύμβαση ούτε και να σου δώσουν δωρεάν το Speed Booster, η να σου κάνουν μια «γενναία» έκπτωση τιμής σε αυτό, σε ακραίες περιπτώσεις πτώσης της ταχύτητας. Και αν δεν σου φτάνουν τα 24-25Mbps αναγκάζεσαι να πληρώνεις (με το Speed Booster) περισσότερα χρήματα από αυτόν που έχει FTTH 200! Αλλά ποιος να τα προσέξει αυτά όταν υπάρχει «δωρεάν» διπλασιασμός ταχύτητας…

Επεξ/σία από filipN
  • Moderators
Δημοσ.

Όσο περισσότεροι πελάτες περνούν vdsl θα πέφτουν και οι ταχύτητες, το ίδιο; ακριβώς έγινε παλιότερα και στην adsl ξεκίνησα με ~14-15 και μέχρι πριν πάω σε ftth είχαμε φτάσει στα 8 και αυτό με τα 1000 ζόρια

Ο δωρεάν διπλασιασμός το αναφέρουν ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΆ ΕΦΙΚΤΌ

Δημοσ.

Παιδιά ο συγχρονισμός δεν έχει σχέση με το πόσος κόσμος είναι σε ένα DSLAM ακόμα και πατημένο να είναι θα δείτε πτώση στα downloads (bandwidth) και όχι στο sync.

Το sync παίζει ρόλο: Απόσταση, ποιότητα χαλκού, εξοπλισμός και προφίλ.

Το έχω πει και σε άλλο θέμα, όπου υπάρχει χαλκός δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για συμπεριφορά μιας γραμμής και σας το λέω αυτό όντως τεχνικός σε 2 παρόχους. Έχω δει μερικές δεκάδες χιλιάδες γραμμές, ακόμα 2 διαμερίσματα στον ίδιο όροφο στο ίδιο κτήριο από ίδια καμπίνα με ίδια καλωδίωση να έχουν 2 πολύ διαφορετικές ταχύτητες. Τώρα τι; πως; γιατί; κανείς δεν κατάλαβε.

Για τα router είναι και σε ποιον θα πέσεις, στην VF έχουμε έναν που του λες έπεσε η κολόνα του ΟΤΕ και σου στέλνει router αντικατάσταση, είναι και λίγο σε τι agent θα πέσεις! 
Δεν θα κάτσουν να φτιάξουν το δίκτυο χαλκού, το γυρνάνε σε FTTH 

• Like 1
Δημοσ.

Για δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο στο εμπορικο τμημα αντι στο τεχνικο και να ζητησεις διακοπη συνεργασιας,

Σε γνωστο σε μιση ωρα το προβλημα ειχε λυθει,δεκα μερες επικοινωνία με το τεχνικο τμημα,ηρθε τεχνικος σπιτι τιποτα δεν καταφερε.

(Βεβαια αυτος ηταν Ν0βα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...