Προς το περιεχόμενο

Η Tesla πουλάει το μεγαλύτερο μέρος των bitcoin που διαθέτει

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, panospeter είπε

Μην τρελαίνεσαι. Τώρα που θα σφίξουν οι κώλοι για τον Δυτικό κόσμο θα συνέλθουν όλοι.

Άλλοι τρελένονται φίλε μου και στηρίζουν τις ελπίδες τους για εύκολο χρήμα σε φανταστικά πράγματα και αντιδημοκρατικούς πολιτικούς…

1 λεπτό πριν, snot είπε

Συγγνώμη κάπου χάθηκα. Εγώ υποστήριξα πως λίγο/πολύ όλα τα asset είναι φούσκα σήμερα από την άποψη ότι το χρήμα ρέει άφθονο και αν σταματήσει όλα θα ξεφουσκώσουν. Τα ποιο asset είναι καλύτερο η γη, ο χρυσός ή το bitcoin ο καθένας έχει την άποψη του, μόνο το μέλλον θα δείξει.

Προφανώς σε μία μεγάλη κρίση τα high risk asset όπως το bitcoin θα ματώσει πολύ περισσότερο από άλλα.

Πάντως τα ίδια συζητούσαμε και πριν 4 χρόνια.

Τώρα τί άλλαξε; Μια χαρά αντέχει το bitcoin ακόμα, μην βιάζεστε να το σκοτώσετε

Φίλε μου τα 4, 8 ή 12 χρόνια δεν είναι τίποτα μπροστά στα χιλιάδες του χρυσού και της γης ή του ενάμιση αιώνα του πετρελαίου…

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, michael92 είπε

Τότε buy the dip και άσε εμάς τους μη ειδικούς. 

Το έχω κάνει πολλάκις.

Ανά περιόδους που βλέπω να έχει πτωτική τάση πουλάω και αγοράζω σε χαμηλότερη τιμή.
Από την τσέπη έχω βάλει πολύ λίγα, τα περισσότερα έχουν βγει από mining.

Χαμένος δεν βγαίνω.
Το πόσα θα κερδίσω τελικά εξαρτάται από πολλά.
Δυστυχώς είχα κάνει μεγάλη πώληση στα 32.000$... και έπειτα πήγε στα 60τοσα... παρομοίως και με το Monero (XMR) όταν από τα πολύ χαμηλά πήγε αρκετά ψηλά (από τα 40-50 στα 400+)... έτυχε να πουλήσω και 2 μέρες αργότερα τσουπ άνοδος τρελλή σαν P&D... να κοπανάς κεφάλι στον τοίχο :D

Πάντα υπάρχει ρίσκο σε οποιαδήποτε αγορά... όποια, ότι και αν είναι αυτή.
Το θέμα είναι να παίρνεις σαν δεδομένο ότι αυτά που βάζεις πιθανότατα είναι χαμένα, έτσι ώστε να "τσοντάρεις" μόνο ότι μπορείς να χάσεις ;)

8 ώρες πριν, michael92 είπε

Τότε buy the dip και άσε εμάς τους μη ειδικούς. 

Το έχω κάνει πολλάκις.

Ανά περιόδους που βλέπω να έχει πτωτική τάση πουλάω και αγοράζω σε χαμηλότερη τιμή.
Από την τσέπη έχω βάλει πολύ λίγα, τα περισσότερα έχουν βγει από mining.

Χαμένος δεν βγαίνω.
Το πόσα θα κερδίσω τελικά εξαρτάται από πολλά.
Δυστυχώς είχα κάνει μεγάλη πώληση στα 32.000$... και έπειτα πήγε στα 60τοσα... παρομοίως και με το Monero (XMR) όταν από τα πολύ χαμηλά πήγε αρκετά ψηλά (από τα 40-50 στα 400+)... έτυχε να πουλήσω και 2 μέρες αργότερα τσουπ άνοδος τρελλή σαν P&D... να κοπανάς κεφάλι στον τοίχο :D

Πάντα υπάρχει ρίσκο σε οποιαδήποτε αγορά... όποια, ότι και αν είναι αυτή.
Το θέμα είναι να παίρνεις σαν δεδομένο ότι αυτά που βάζεις πιθανότατα είναι χαμένα, έτσι ώστε να "τσοντάρεις" μόνο ότι μπορείς να χάσεις ;)

8 ώρες πριν, AtiX είπε

Φίλε μου τα 4, 8 ή 12 χρόνια δεν είναι τίποτα μπροστά στα χιλιάδες του χρυσού και της γης ή του ενάμιση αιώνα του πετρελαίου…

Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα. Το παλαιότερο δεν είναι πάντα καλύτερο.

Όσοι είστε βέβαιοι ότι το bitcoin πέθανε αντί να χάνετε την ώρα σας στο Insomnia να πείσετε άλλους γιατί δεν παίρνετε τις οικονομίες σας να ανοίξετε μία short θέση και να βγάλετε λεφτά από αυτό;

1 ώρα πριν, snot είπε

Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα. Το παλαιότερο δεν είναι πάντα καλύτερο.

Όσοι είστε βέβαιοι ότι το bitcoin πέθανε αντί να χάνετε την ώρα σας στο Insomnia να πείσετε άλλους γιατί δεν παίρνετε τις οικονομίες σας να ανοίξετε μία short θέση και να βγάλετε λεφτά από αυτό;

Μπορεί το παλιότερο να μην είναι και το καλύτερο αλλά τουλάχιστον αυτό έχει αποδείξει την σταθερότητα και την αξία του σε βάθος χρόνου…

φαντάζομαι αυτό συζητούσατε…

τώρα αν σκέφτεστε βραχυπρόθεσμα, δικαίωμα σας, αλλά με τέσσερα και έξη χρόνια παρουσίας, μην μου λετε ότι το Bitcoin έχει αποδείξει κάτι ώστε να το εμπιστεύεστε…

• Like 2

Επισκέπτης
13 ώρες πριν, jimisthess είπε

Η αγορά γης

Ναι, για όποιον αγοράσει φθηνά……π.χ όσοι αγοράζουν τώρα διαμερίσματα αγοράζουν ακριβά, αυτοί που πωλούν είναι όσοι αγόρασαν φθηνά την προηγούμενη 10ετια…..

Επισκέπτης
10 ώρες πριν, AtiX είπε

Καλα το ότι θα φτάναμε να μιλάμε για το αν ο χρυσός ή η γη είναι καλύτερα από κάτι φανταστικό με ξεπερνάει…

Μια χαρά asset είναι εάν το αγόρασες φθηνά …… και η γη βαρίδι είναι εάν αγόρασες ακριβά…… το κλειδί για όλα τα asset’s είναι η τιμή που αγόρασες και ποσο το πούλησες, όλα τα αλλά είναι φιλοσοφίες .

14 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Μια χαρά asset είναι εάν το αγόρασες φθηνά …… και η γη βαρίδι είναι εάν αγόρασες ακριβά…… το κλειδί για όλα τα asset’s είναι η τιμή που αγόρασες και ποσο το πούλησες, όλα τα αλλά είναι φιλοσοφίες .

Ακριβώς. Όλα τα άλλα είναι συνάρτηση του πόσο λίπος έχεις.

Η γη έχει ανέβει αδικαιολόγητα πολύ. Βλέπεις κάτι χωράφια εκτός σχεδίου να πωλούνται λες και είναι φιλέτα στη 5th avenue.

18 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μπορεί το παλιότερο να μην είναι και το καλύτερο αλλά τουλάχιστον αυτό έχει αποδείξει την σταθερότητα και την αξία του σε βάθος χρόνου…

φαντάζομαι αυτό συζητούσατε…

τώρα αν σκέφτεστε βραχυπρόθεσμα, δικαίωμα σας, αλλά με τέσσερα και έξη χρόνια παρουσίας, μην μου λετε ότι το Bitcoin έχει αποδείξει κάτι ώστε να το εμπιστεύεστε…

Η συζήτηση ήταν αν τα asset, ακόμα και η γη, σήμερα είναι φούσκα. Καθόλου δεν εμπιστεύομαι το bitcoin, είναι high risk asset που άνετα η αξία του μπορεί να μηδενιστεί.

Αυτό δεν σημαίνει ότι βγαίνω δεξιά και αριστερά πανηγυρίζοντας ότι πέθανε και διαδίδοντας FUD. Όποιος δει την πορεία του bitcoin από την αρχή θα δει πως σήμερα η τιμή του είναι ακριβώς εκεί που θα έπρεπε είναι

Επαναλαμβάνω πάντως πως όσοι είστε σίγουροι ότι το bitcoin πέθανε ανοίγετε μία short θέση και θα βγάλετε λεφτά από αυτό

Περα απο χειραγωγηση κανει κατι αλλο αυτο το παρασιτο;

Πριν απο λιγα χρονια θεωρουσα παρασιτο μονο τον Bezos που απλα μαζευει χρηματα στον αρρωστο αγωνα των πλουσιων, πλεον με τις κινησεις που κανει θεωρω οτι και ο Musk ειναι παρασιτο.

23 ώρες πριν, AtiX είπε

Καλα το ότι θα φτάναμε να μιλάμε για το αν ο χρυσός ή η γη είναι καλύτερα από κάτι φανταστικό με ξεπερνάει…

Δεν είναι καθόλου φανταστικό το ότι πρέπει να κάψεις έναν Αμαζόνιο για να επικυρώσεις όλες τις ημερήσιες συναλλαγές με Bitcoin. Δεν είναι καθόλου φανταστικό ότι κάποια mining pools κινδυνεύουν να ξεπεράσουν το 51% της συνολικής ισχύος με ό,τι συνεπάγεται για την ασφάλεια των συναλλαγών.

Όλα θεωρίες που στην πράξη χωλαίνουν τελικά.

4 ώρες πριν, safridia είπε

Περα απο χειραγωγηση κανει κατι αλλο αυτο το παρασιτο;

Πριν απο λιγα χρονια θεωρουσα παρασιτο μονο τον Bezos που απλα μαζευει χρηματα στον αρρωστο αγωνα των πλουσιων, πλεον με τις κινησεις που κανει θεωρω οτι και ο Musk ειναι παρασιτο.

Πριν κάποιους μήνες...

"Ναι, δεν ξέρει ο Μασκ που ρίχνει 1,5 δις σε bitcoin και ξέρουν καλύτερα οι ζάπλουτοι αναλυτές του insomnia :lol: ".

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

"Ναι, δεν ξέρει ο Μασκ που ρίχνει 1,5 δις σε bitcoin και ξέρουν καλύτερα οι ζάπλουτοι αναλυτές του insomnia :lol: ".

Ο Μασκ έχει ακόμα και τώρα 11000 bitcoin και δεν ξέρω πόσα dogecoin. Επίσης γη και ακίνητα δεν έχει -πρακτικά- καθόλου

Ατυχές παράδειγμα

Επεξ/σία από snot
  • Like 1

Άσχετο με το θέμα, αλλά απ' ό,τι φαίνεται ο Elon μέσω Starlink θα μας γεμίσει με διαστημικά σκουπίδια (δορυφορικά κλπ ).

Πιθανόν κάποια από τα ρευστοποιημένα bitcoin να πάνε εκεί.

10 ώρες πριν, snot είπε

Ο Μασκ έχει ακόμα και τώρα 11000 bitcoin και δεν ξέρω πόσα dogecoin. Επίσης γη και ακίνητα δεν έχει -πρακτικά- καθόλου

Ατυχές παράδειγμα

Λες να προσπαθεί να φτιάξει assets όσο ακόμα μπορεί;

Αναρωτιέται κανείς πως θα ήταν τα πράματα αν ήμασταν όλοι βιολογικά αδέρφια του Elon ;

13 ώρες πριν, snot είπε

Ατυχές παράδειγμα

Άτομα σαν τον Μασκ έχουν πολλές πηγές εισοδημάτων. Δεν είναι μπατίρια που ρίχνουν το υστέρημά τους σε crypto πιστεύοντας στον σχεδόν εγγυημένο πλουτισμό. Και όλα τα κρύπτο να χαθούν δεν έχουν θέμα.

• Thanks 1

34 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Άτομα σαν τον Μασκ έχουν πολλές πηγές εισοδημάτων. Δεν είναι μπατίρια που ρίχνουν το υστέρημά τους σε crypto πιστεύοντας στον σχεδόν εγγυημένο πλουτισμό. Και όλα τα κρύπτο να χαθούν δεν έχουν θέμα.

Αγαπητέ γνωρίζω πολύ καλά τί είναι τα άτομα σαν τον Μασκ και τί ποσοστό είναι τα 22000btc στο χαρτοφυλάκιο του. Απλά το να τον φέρνεις ως παράδειγμα κατά των κρύπτο το βρίσκω άκυρο

Όσο αφορά "τα μπατίρια που ρίχνουν το υστέρημα τους πιστεύοντας στον σχεδόν εγγυημένο πλουτισμό", εάν υπάρχουν είναι το λιγότερο αφελή αλλά ακόμα και έτσι το θεωρώ καλύτερο από το να τα παίζανε στο καζίνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...